No to napiszę coś od siebie.
Tor sam w sobie całkiem fajny, nawierzchnia na początku ok, potem trochę gorzej (olej) ale mi jeździło się fajnie

Mógłby być trochę większy, ale skoro nie można było to nie narzekam

Hopki jak na te warunki spoko, jedynie 3 z rzędu (jedna większa, druga mniejsza) czasem krzywo wybijały model (jak się najechało okrakiem

).
Nie było jakichś większych problemów z pchełkami (jedynie chyba 1 bieg Monsterów przerwano) - liczyły, wyniki wywieszano na bieżąco.
Duży plus za pomieszczenie serwisowe. Podest również nie pozostawiał nic do życzenia. Blisko toaleta, pizzeria, grill jakiś, można było zjeść, posiedzieć i pogadać na spokojnie

Atmosfera na zawodach super.
Też fajna sprawa z tymi kółkami. Komplet 4 kół do tragusa z bieżnikiem niemal identycznym jak Bow Tie lub Grip za 110zł to fajna oferta

Zobaczymy jak się będą sprawować.
Trochę przez nie znajomość zasad na zawodach HPI pogrzebałem sobie szanse na lepszy wynik (m. in. zjeżdżając ze 2x na pomiar temp. w 1 biegu i 4 tankowania

) ale i tak nie było źle. Później trochę zawiódł sprzęt. Na koniec humor poprawił wylosowany dyfer

Zawody generalnie fajnie, na pewno nie zapamiętam ich źle, a raczej pozytywnie i na pewno w miarę możliwości pojawię się na kolejnych imprezach. Dzięki chłopaki za pomoc zarówno w tankowaniu i innych sprawach serwisowych

Do zobaczenia w Katowicach (miejmy nadzieję

) i pozdrawiam.
PS
A, i mam kilka fotek to wrzucę niedługo