Przemek Morawski napisał(a):
luki_zdzich napisał(a):
Jak nigdy nie slyszeliscie o firmach takich jak Exceed / RDLogics / Nanda / Schumacher / XTM czy CEN - to nie piszcie ze to sa badziewne firmy tylko dlatego ze nie wiecie co to sa za firmy
A ty jeśli do tej pory nie miałeś modelu ze światowej czołówki jak choćby Xray to nie pisz, że te firmy robią super modele bo nie masz odniesienia.
A jak Ty nie miales do czynienia z modelami tych firm to tez nie pisz ze to jakis chinski shit bo np firma CEN modelem ktory mam wygrala mistrzostwa USA ( lub zajmowała miejsce na podium np 2 miejsce w wyscigu trwajacym 80min ) - i nie mow mi ze ta firma nie jest ze swiatowej czolowki/ Wcale tez nie twierdze ze firma Xray czy tez podane wczesniej Traxxas, HPI, Asso sa firmami ktore robia badziewne modele wrecz przeciwnie ( lecz mialem wybor kupna HPI Savage XL, lub inny model w tej cenie i wybralem CEN GST 7.7 - poniewaz przekonaly mnie opinie uzytkownikow jak i zawodnikow a chcialem kupic cos co ma duza moc i cos czym mozna poskakac i minimum skala 1/8, i oczywiscie musial to byc Monster Truck )
Mysle ze to forum nie jest do tego zebysmy sie klucili lecz zeby pomagac ludziom i majac dowiadczenie z ta firma Exceed moge ja jak najbardziej polecic jak i rowniez XTM / Schumacher i CEN
Nie moge Ci polecic tego modelu co wybrales bo nigdy go nie mialem w rekach ani nie widzialem na wlasne oczy lecz firme jak najbardziej i jak chcesz kupowac modele z USA to szukaj na zagranicznych forach bo u nas niewiele ludzie wiedza o tamtych firmach ( i napisza ze to chinska podroba a puzniej sie okazuje ze to wysokiej klasy model ) poza tymi co sa tez w polsce a tam naprawde firm produkujacych modele jest wiele.
Pozdrawiam Zdzich