Kup Baje, napewno bedzie tansza w eksploatacji nawet z samej racji paliwa, czesci z tego co widze nie sa duzo droższe niz czesci do nitro , nie wiem jak z silnikiem w baji sam mam carsona blastera wyjezdzilem juz jakies 6 litrów i sprzeglo jest jak nówka , reszta z reszta tez, jedyne rzeczy w silniku / układzie napedowym które sie zuzyly to zebatki atak+odbiór i swiece musialem wymienic a tak to lata az milo, sam niedawno stalem przed tym problemem co ty no i jednak wybór padł na petrola i nie zaluje nawet chwili, zadnych ARO, zadnego bawienia sie z silnikiem, jezdze kiedy chce i jak chce , po ostatniej jezdzie po prostu zgasilem silnik i wlozylem model do kartonu teraz po 2 tygodniach wyjelem z kartonu dwa razy podpompowalem paliwo , odpalil za drugim razem

wybór nalezy calkowicie do ciebie , ja osobiscie modelu NITRO nie mialem, ale mam kolegów którzy maja, do tego mialem taki sam problem jak ty i troche tematów i for przewałkowałem, jednak moge sie mylic co do niektórych rzeczy wnitro bo nie mialem nitro, ale polecam petrola, jezeli mialbys jakies pytania , pisz na PM