niedawno sam kupiłem sobie gas blastera i uzytkuje go wedlug wlasnych zasad a nie porad ludzi z forum bo..bo po prostu nie stac mnie na to

swieca fakt jest beznadziejna a nowa to wydatek 12 zł wiec wymienic warto co do docierania , mialem wczesniej motor i obracalem sie w towarzystwie motocyklistów i docieranie kazdego 2T to nie jest odpalenie go i odlozenie na stojak czy jezdzenie jak inwalida a po prostu jazda normalna z tym zeby nie osiagac maksymalnych obrotów i jak juz kolega tutaj pisal wczesniej, kazdy silnik jest wstepnie dotarty

co do jakosci aparatury ..w zwiazku z tym, ze oryginalna strasznie jest niewygodnia zmienilem ja na aparature HPI 27Mhz AM i nie zbiera ona absolutnie żadnych zaklucen

panowie , po prostu sami sobie nakrecacie rynek

i stad te ceny aparatur ceny czesci czy akcesoriów

przyklad (swieca ngk do petrola na ata 45 zł ta sama swieca w sklepie z kosiarkami 12 zl; szarpanka na ata kosztuje okolo 100 zł a ta sama szarpanka w sklepie z kosiarkami kosztuje okolo 40 zł

) hehe pozdrawiam ;] aha i co do oleju .. castrol najlepszy shell najlepszy.. hehe to tak samo jak dla jednego jest audi najlepsze a dla drugiego mercedes niewazne jaki olej wazne by to byl to olej do mieszanek do 2T i full syntetyk a jaka firma to wsio ryba

ja jezdzilem na castrolu a teraz przesiadam sie na valvoline o 20 zl tanszy ;]