Maciek Bogusławski. napisał(a):
... Matrixa Free Pro ...
Czyli co, daje go za darmo?

Do autora

kieruj się też dostępnością części. Biorąc coś z HPI czy GS's masz pełny serwis, Kyosho już nie daje takiego komfortu (sprawdziłem i sprawdzam to na własnej skórze).
Co do modeli:
Trophy - był z raz u nas na torze, śmigał ładnie, kilka dzwonów zaliczył, nie widziałem, żeby właściciel regulował co chwilę itp.
GS CL-1 - spoko model, kolega śmigał nawet takim na zawodach, części na
www.modele.sklep.plOba modele dość porównywalne z lekką przewagą na stronę GS'a.
Jeśli chcesz startować w zawodach, polecam wywalić szarpankę/roto i zakupić sobie starter boxa (jak Ci model zgaśnie w ciągu biegu to z boxa szybciej odpalisz niż szarpanką, która w najgorszym wypadku zerwiesz

). Do tego jakieś części typu wahacze, zwrotnice, obejmy itp. O kluczu do świec, termometrze i olejach nie wspominam, bo to podstawa. I też nie wiem czy std. apka (jak FM to git) ale jak leci na AM i jeszcze na 27mhz to prosi się o wymianę

Możesz poszukać używek, wydasz mniej, kupisz coś lepszego, ale istnieje ryzyko, że się "nadziejesz" na model, który ktoś sobie kupił, pojeździł 3 razy, coś padło i "nie działa". Używki najlepiej brać od zawodników lub znajomych, a przed zakupami na allegro sprawdzić naszą czarną listę

Pozdro