Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn kwi 20, 2026 5:23 am

Autor
PostNapisane: N mar 15, 2009 1:00 pm 

Wielkie podziękowania dla organizatorów finału oraz wszystkich którzy tworzyli cała ligę micro. Miła atmosfera i bardzo wysoki poziom organizacyjno - sportowy dał mi wiele frajdy z jazdy. Mam nadzieje ze prace nad przepisami pójdą nam tak sprawnie jak rozmowa kończąca ligę.
Jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam wszystkich. Czas na asfalty :-), a za kilkanaście miesięcy spotykamy się ponownie na dywanie.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: Pn mar 16, 2009 12:14 am 

Atmosfera panująca na finale jak i w czasie całego sezonu była super i już dla niej warto przyjeżdżać na Ligę Mikro. Jeżeli ktoś trafił na finał, co wcale nie było łatwe (niektórzy jadąc od strony Wrocławia dojechali nawet do Kobierzyc :lol:) to ujrzał, stosunkowo mały tor z wykładziną o fajnych właściwościach trakcyjnych. Nieważne jak się ustawiło model to i tak jechał poprawnie, bandy- super, modele nie przelatywały przez nie ani nie zmieniały zbyt łatwo konfiguracji toru. Podest, a raczej ławki- nikt nie spadł czyli było OK :wink: ale podczas treningów i finałów na podeście panował ścisk, przydałaby się jeszcze jedna ławka. Nagłośnienie- Wreszcie rozumiałem co było mówione przez mikrofon, jeżeli chodzi o p. Agatę to niektóre zwroty nadal pozostają dla mnie niezrozumiałe niczym wypowiedzi braci K. Kolejną rzeczą zasługującą na brawa były krzesła, wygodnie można było grzebać przy modelu :D , niby mała rzecz a cieszy :wink:. Największym minusem tych zawodów według mnie było skończenie się papierowych ręczników w toalecie co zdecydowanie obniża moją ogólną ocenę tej imprezy, największym plusem natomiast był dostęp do "piłkarzyków", które w znaczący sposób zmniejszały napięcie u zawodników i poprawiały koordynację ruchową. Z niecierpliwością czekam na pierwszą eliminację w nowym sezonie i mam nadzieję, że będzie jeszcze więcej walki na torze, oczywiście walki fair play :wink:

PostNapisane: Pn mar 16, 2009 8:05 pm 

Zawody bardzo mi się podobały. Bardzo fajny szybki tor i miła atmosfera. Oby wszystkie zawody były takie jak te.

Grzegorz Kopertowski napisał(a):
Największym minusem tych zawodów według mnie było skończenie się papierowych ręczników w toalecie

To był naprawdę wielki "minus" :)

PostNapisane: Wt mar 17, 2009 8:00 pm 

Cała liga jak i ostatnie zawody były super. Naprawdę ogromnie pozytywnie będę wspominał ten sezon, jedyne co mi przeszkadzało to mała ilość eliminacji.

Pozdrawiam wszystkich zawodników :-)

HB Ve8 + Xerun 150A !!!
Xray XII Link
Xray M18Pro
LRP Shrak

PostNapisane: Wt mar 17, 2009 9:04 pm 

Artur, wielkie dzieki za wspanialy final...
Swietna hala, tor i atmosfera jak zawsze. Po tym sezonie zostalem 'mikromaniakiem' 8) Pozdrawiam wszystkich!

IC-8 BUGGY: Xray XB808 2010 specs + NOVA PLUS 4 / RB K9
IC-8: Kyosho Evolva + Nova
E12: Xray XII LINK + Nosram 4,5T + GM 95 + KO PDS-951 + NiMH
E18 2WD: Robitronic Scalpel + CS 10000

PostNapisane: Wt mar 17, 2009 9:11 pm 

Mnie również impreza bardzo się podobała. Super atmosfera , tak jak napisał kolega Grzegorz jest to coś dla czego warto przyjeżdżać na Ligę Micro.
Fakt trafienie na miejsce było lekko kłopotliwe.
Tor szybki ,choć wykładzina się troszkę pofalowała nie sprawiało to kłopotów.Bandy drewniane-skutecznie zatrzymywały modele.
Podest (ławki) nie oferował komfortu jeśli chodzi o miejsce .Kilka razy udało mi znaleźć miejsce na drabince :-)( za to byłem 10cm wyżej :D ).
Z racji mniejszej objętości sali i nietypowego kształtu sufitu (brak tak dużego echa jak na prostopadłościennych salach ) poziom zrozumienia tego co było przekazywane przez nagłośnienie był naprawdę wysoki.
Super impreza Szkoda że ostatnia tegorocznego cyklu , podziękowania dla organizatorów tych jak i poprzednich zawodów. Z niecierpliwością czekam na nowy sezon.
Pozdrawiam.

PostNapisane: Śr mar 18, 2009 4:19 pm 

Ja również serdecznie dziękuję Arturowi za udany finał, wszystko było ok.
Pozdrawiam i dziękuję wszystkim organizatorom i uczestnikom tegorocznej ligi micro.

PostNapisane: Pt mar 20, 2009 4:20 pm 
Administrator forum

Jako, że to mój pierwszy sezon w micro muszę przyznać, że za rok pojawię się na 100% (zaraziłem się mikromaniactwem :D). Nie zauważyłem większych niedociągnięć w czasie tych zawodów w których uczestniczyłem, atmosfera super, wspaniali ludzie. Mimo, że w truckach w których po raz pierwszy wystartowałem, z początku roiło się od kolizji, to w pewnym momencie po zejściu z podestu emocje ustępowały i wszyscy wracali do stanowisk serwisowych pogodzeni. Może to moje subiektywne odczucie, ale ostatnie finały klasy truck jechały naprawdę czysto, w porównaniu np z Pabianicami :). Według mnie poziom zawodników wzrastał na każdych zawodach, co było widać nie tylko w truckach. Wielkie brawa należą się wszystkim organizatorom za naprawdę udany sezon. Reasumując ekipa z Poznania z pewnością zawita na lidze micro za rok!!!