|
Mam na sprzedaż bardzo popularny model Tamiya TRF 415 w wersji MS. Jest bardzo dobrą odmianą, ponieważ ma duże łożyska, które się świetnie kręcą. Sam posiadam i jeźdzę Associated TC5 i zazdroszcze łożysk z tego oto modelu, stan określe na bardzo dobry. stabilizator z przodu, sruby praktycznie nowe, płyta trochę porysowana jak przy korzystaniu, (używany na hali i na 2 zawodach letnich) lecz bez pęknieć, (na wszelki wypadek zabezpieczona klejem) one way z przodu zamiast dyfra, z tyłu dyfer w bardzo dobrym stanie. paski równeiż w stanie bardzo dobrym, półośki nie dawno wymieniane (brak luzów) amortyzatory w świetnym stanie, nic nie przecieka i działają bajecznie. nowo zalane płynem 40wt. jedyny mankament ti potrzeba wymiany przedniej prawej zwrotnicy i kupienia king pina (urwał sie w zwrotnicy) a nie miałem w zapasie takich części i przednia wiezyczka jest urwana, sprzedaje z braku czasu zajmowania się 2 modelami, daję bude mercedesa w stanei dostatecznym. (można spokojnie wziąc na zawody) dodaje róznież 2 zębatki odbiorcze i 2 atakujące. (moduł 0.4) jak i cokolwiek do niego znajde, mam chyab tylko wachacz i zwrotncie tylnią.
cena ze względu na koneicznośc zakupu kilku części 350zł
_________________ Pozdrawiam Maciej Kamiński
Yokomo BD7 Sanwa M11x HobbyWing
|