Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Cz cze 04, 2026 9:34 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 174 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 29, 2008 7:57 pm 

skrzypiec patryk napisał(a):
...
Panie Lesławie a Pan znowu swoje naprawdę czy nie może już nastać zgoda
pozdrawiam
krzysztof

Panie Krzysztofie,

cytuję z forum KMK, z tematu założonego przez Pana Raczyńskiego, tj. listu otwartego Pana Niedźwiedzkiego (po skasowaniu posta przez administratora umieszczono komentarz - biały tekst na białym tle - bardzo dowcipne :) ):

cyt." Na wniosek Dyrektora Biura ZG LOK treść postu usunięto.
Temat zamykam - administrator."

Moim zdaniem to już Białoruś - ZGODA ?, ... i kilka słów wyjaśnienia, słowo "zgoda" może oznaczać "porozumienie" i chyba tak się dzieje pomiędzy Warszawą, a Dolnym Śląskiem ... lub też oznacza "akceptację" ... np. Szczecin vs. LOK (pozdrowienia dla Dyrektora ZG LOK, nazwiska nie pamiętam ale chyba coś na Ł..).

Proszę nie traktować powyższej wypowiedzi jako jakikolwiek atak na Pana. Osobiście skłaniam się do wypowiedzi zawartej w "liście otwartym" Pana Piotra Niedźwieckiego.

Zacytuję tylko sens:

"niezależnie od stanowiska różnych osób - naszą działalność będziemy kontynuować" - ze swojej strony popieram, a jak będziemy mogli w tym współuczestniczyć to sprawi nam to dodatkową satysfakcję :)

KYOSHOblog

Ostatnio edytowano Wt wrz 30, 2008 6:30 am przez Adam Różycki, łącznie edytowano 1 raz

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 29, 2008 8:05 pm 

Jest szansa że komisja dowie się o dyskusji bo Sektetarz Komisji nie mylić z Sekretarzem z LOK, jest właśnie na stronie... :lol:

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 29, 2008 8:14 pm 

Panie Adamie
póki co próbuję wyposrodkować swoje zdanie i nie jest to żadna akceptacja niczego nareszcie nastała po tym liscie otwartym rzeczowa dyskusja dowiedziałem się co nieco o działalnosci OSM o historii modelarstwa (może raczej zachowań na zawodach) o tym iz chcemy tego samego dla naszego hobby iz finasujemy i pozyskujemy finanse w bardzo podobny sposób i mam nadzieje iż dojdziemy wszyscy do porozumienia dla dobra wszystkich kolegów.
pozdrawiam
krzysztof

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 29, 2008 8:16 pm 

Witam,
dzięki uprzejmości Łukasza mogę już włączyć się w dyskusję.

Dziękuję Panie Adamie za kolejny pozytywny głos, jak rozumiem, mamy wstępne porozumienie pomiędzy Warszawą a Dolnym Śląskiem. Zapraszam następnych. A to porozumienie to pewna wspólnota poglądów oceniająca stan obecny i mających wolę wypracować konsensus na przyszłość.
Pozdrawiam.
Piotr Niedźwiecki

PS.
A tak nawiasem to większość z Panów popełnia błąd w moim nazwisku. :(

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 29, 2008 8:30 pm 

Panie Piotrze proszę założyć konto na Rcauto.Pisanie pod czyimś Nickiem nie jest akceptowane i podważa wiarygodność.To rada nie pretensja...No chyba,że zastosuje Pan moją metodę ze słusznego forum-"A tata powiedział" kiedy to miałem poraz pierwszy zablokowane konto :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 29, 2008 8:35 pm 

Panie Krzysztofie,
wydaje mi się, że dyskusja o OSM nie jest tu najważniejsza. Ani obecna działalność OSM nie jest dominująca na rynku, ani tak naprawdę nie chcemy niczego dominować. Wbrew opinii wielu osób, także członków OSM, uważałem, że należy współpracowć z LOK i KMK ale nie po to aby zdobyć jakąś uprzywilejowaną pozycję, ale zapewnić stabilność rozwoju organizacji. Ciągle uważam, że powinniśmy rozwiązać problemy wewnątrz środwiska poprzez dyskusję i porozumienie. Wezwanie do dymisji KMK nie było skierowne przeciwko konkretnym osobom. Dalej uważam, że osoby z obecnego składu KMK mogą i powinny pracować dla środowiska, chociaż nie bardzo rozumiem jaki był cel zamknięcia nierozpoczętej dyskusji na formum Komisji.
A wracając do OSM, to znaleźliśmy swoją niszę w postaci klas dzieci i młodzieży. Jak pisałem w liście, dalej uważam, że to bardzo dobry pomysł aby te osoby ścigały się modelami jednego producenta. Ale uważam, także, że z korzyścią dla wszystkich będzie, jeżeli takie klasy stworzą inni producenci, także w randze Mistrzostw Polski i z czasem będą mogli porównać swoje umiejętności już na wyższym poziomie w klasach Open.
Pozdrawiam.
Piotr Niedźwiecki

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 29, 2008 8:41 pm 

Zaremba Lesław napisał(a):
Panie Piotrze proszę założyć konto na Rcauto.Pisanie pod czyimś Nickiem nie jest akceptowane i podważa wiarygodność.To rada nie pretensja...No chyba,że zastosuje Pan moją metodę ze słusznego forum-"A tata powiedział" kiedy to miałem poraz pierwszy zablokowane konto :lol: :lol:

Ależ już założyłem, i nawet zostało uaktywnione, ale bez dostępu do tego temtu, który (co chyba nie trudno zrozumieć) bardzo mnie interesuje. Ponieważ nie mogę się skontaktować z p. Markiem nie mam jeszcze możliwości uczestniczyć w tej dyskusji, jak tylko dostanę taką możliwość będę pisał pod własnym nazwiskiem. Jeżeli złamałem zasady to bardzo przepraszam w chwilowo proszę o wyrozumiałość.
Piotr Niedźwiecki

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 29, 2008 8:49 pm 

Niniejszym dziękuję Administratorowi. Dalej będę już pisał pod swoim własnym nazwiskiem.
Piotr Niedźwiecki

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 29, 2008 9:09 pm 

Ale czemu akurat do Piotra sie przyczepiles a innych akceptujesz?

Tytuł:
PostNapisane: Wt wrz 30, 2008 6:49 am 

Łukasz Kowalczyk napisał(a):

Ale czemu akurat do Piotra sie przyczepiles a innych akceptujesz?

Łukasz nie czepiam się tylko w dobrej wierze radzę.Jeśli poczytasz pare postów wyżej to zobaczysz,że był ten fakt kwestionowany przez Kol.z Warszawy.Zostały poruszone istotne sprawy i chodzi mi żeby nie zostały zdewaluowane przez kogoś.Jak bedzie Ci się chciało to poczytaj jeszcze i znajdziesz tam obronę napisaną prze zemnie ,faktu pisania Kol.Piotra z konta Patryka.
Nie czytasz postów i wypowiadasz się wyrywkowo bez kontekstu ,albo masz uczulenie na mnie... :D .

Tytuł:
PostNapisane: Wt wrz 30, 2008 6:55 am 

Łukasz Kowalczyk napisał(a):
.... Wezwanie do dymisji KMK nie było skierowne przeciwko konkretnym osobom. Dalej uważam, że osoby z obecnego składu KMK mogą i powinny pracować dla środowiska, chociaż nie bardzo rozumiem jaki był cel zamknięcia nierozpoczętej dyskusji na formum Komisji. ....
Pozdrawiam.
Piotr Niedźwiecki

Po raz kolejny przytoczę słowa Ministra Drzewieckiego wypowiedziane po olimpiadzie:wielu Polskich działaczy sportowych swoim zaangażowaniem zasługuje na to żeby działać...w klubach kibica danej dyscypliny.

Tytuł:
PostNapisane: Wt wrz 30, 2008 7:42 am 

Adam Różycki napisał(a):
...
cytuję z forum KMK, z tematu założonego przez Pana Raczyńskiego, tj. listu otwartego Pana Niedźwiedzkiego (po skasowaniu posta przez administratora umieszczono komentarz - biały tekst na białym tle - bardzo dowcipne :) ):

cyt." Na wniosek Dyrektora Biura ZG LOK treść postu usunięto.
Temat zamykam - administrator."
... :)

Dyrektor podjął chyba pochopną decyzję o skasowaniu posta,bo jest godz 8,30 i Sekretarz,tym razem ten z LOK czyta treść listu.Być może drugi raz i ze zrozumieniem...

Tytuł:
PostNapisane: Wt wrz 30, 2008 8:45 am 

p.Lesławie obiecalismy wszyscy sobie że ma to być grzeczna i merytorycza dyskuaja nad stanem rzeczy a Pan znowu swoje
to co dzieje się na forum widzimy
to co powiedział minister też wiemy ale czy to cos wniesie do sprawy....każdy sobie na to pytanie odpowie
pozdrawiam
krzysztof skrzypiec

Tytuł:
PostNapisane: Wt wrz 30, 2008 10:56 am 

skrzypiec patryk napisał(a):
p.Lesławie obiecalismy wszyscy sobie że ma to być grzeczna i merytorycza dyskuaja nad stanem rzeczy a Pan znowu swoje
to co dzieje się na forum widzimy
to co powiedział minister też wiemy ale czy to cos wniesie do sprawy....każdy sobie na to pytanie odpowie
pozdrawiam
krzysztof skrzypiec

A czy jest niegrzecznie?
Wczoraj rzecznik PZPN zarzucił Ministrowi Drzewieckiemu gangsterskie metody wprowadzania porządku...(bo fryzjer to nic),a więc to świadczy,że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
Tu nie chodzi żeby każdy sobie odpowiedział tylko o to żeby powiedzieć pewne rzeczy głośno i otwarcie ,no i w chórze,tak żeby odniosło skutek...

Ps.Pan być może za mało jeszcze jest zorientowany i dlatego ta powściągliwość.Dla przykładu (mam nadzieję,że kol.Piotr mi wybaczy) w Nowym Targu kiedyś na zawodach On-road Kol.Niedżwiecki nagrywał retorykę J.M.na komórkę,dzisiaj widzi co i gdzie jest nie tak...

Tytuł:
PostNapisane: Śr paź 01, 2008 5:55 pm 

Słyszałem, że po dzisiejszych awanturach w ZG LOK na którym byli przedstawiciele LOK, KMK i OSM komisja modelarska się rozwiązuje i niebawem będzie nowe rozdanie, czyli wybory.

Z niecierpliwością oczekuję oficjalnych komunikatów.
To co wiem to informacje niepotwierdzone, tzw. przecieki.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 174 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Następna strona