Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Cz kwi 02, 2026 11:19 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: N lip 25, 2004 1:51 pm 

Znalazlem zdjecie elektrycznego Revo :wink:

Obrazek

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: N lip 25, 2004 2:19 pm 

Wydaje mi sie ze slaba dostepność Revo jest spowodowana taktyką firmy traxxas ponieważ chcą jakoś podsycić ludzi.Zrobić z tego model lepszy ponieważ bardziej trudny w zdobyciu.Bo gdyby wszedł tak odrazu do wszystkich sklepów i wogle to watpie aby było takie zainteresiowanie nim jakie jest teraz.Podsumowowując Traxxas zwyczajnie chciał wywołać burze wokół tego modelu.

Tytuł:
PostNapisane: N lip 25, 2004 3:06 pm 

Kuba Stabiszewski napisał(a):
Wydaje mi sie ze slaba dostepność Revo jest spowodowana taktyką firmy traxxas ponieważ chcą jakoś podsycić ludzi.Zrobić z tego model lepszy ponieważ bardziej trudny w zdobyciu.Bo gdyby wszedł tak odrazu do wszystkich sklepów i wogle to watpie aby było takie zainteresiowanie nim jakie jest teraz.Podsumowowując Traxxas zwyczajnie chciał wywołać burze wokół tego modelu.

cos w tym jestem i mozesz miec racje... Ale jesli mam byc szczery to nie wiem co musieliby zrobic abym sie na te ich sztuczki skusil. To tak jakbys byl podniecony nowym modelem Daewoo... Fajny wyglad to nie wszystko! Licza sie tez inne kwestie, ktorych Revo nie jest w stanie zaoferowac.

Tytuł:
PostNapisane: N lip 25, 2004 3:41 pm 

Ta burza nie jest spowodowana przez Traxxas'a lecz przez klientow. Nie wiem jak w Europie, ale w stanach Tmaxx jest najpopularniejszym monster truckiem na rynku. Byl on pierwszym prawdziwym monsterem, ktory zapoczatkowal tak duza popularnosc tej galezi modelarstwa. Wszyscy od dlugiego czasu czekali na nowy model i jak tylko sie pojawil, to znalezli sie chetni na jego zakup.
Ponadto w stanach bardzo duzo ludzi sciga sie monster truckami, sa nawet organizowane zawody na poziomie mistrzostw kraju. Do takich wyscigow Revo nadaje sie doskonale, jest lekki (okolo 4.3kg) i ma nisko polozony srodek ciezkosci, ma spory rozstaw kol i nie jest za dlugi co pomaga mu skrecac na ciasnych torach.
Kolejna sprawa to latwy dostep do czesci (kazdy sklep je sprzedaje) oraz bardzo dobra obsluga klientow przez firme Traxxas.

Tytuł:
PostNapisane: N lip 25, 2004 10:56 pm 

Nie chce wszczynac dalszej polemiki ale dla mnie Traxxas zawsze bedzie Traxxasem... Tak samo jak nigdy nie bede wielbicielem aut marki Daewoo czy Moskwicz tak rowniez nie bede przepadal za Traxxasami. Po prostu nie robia oni takich modeli jak Ofna czy Kyosho wiec wole sie w to nie bawic.

Tytuł:
PostNapisane: N lip 25, 2004 11:42 pm 

Bo ja wiem czy Traxxas to taka słąba firma.Moze nie ma modeli takiej jakości jak kyosho , ofna czy tam serpent ale aż taka zła znowu nie jest.Moze inaczej wiele modeli to syf ale naprzykład taki T-maxx albo Revo to im wyszło.No nie powiesz coś musi w tym być jesli T-maxx jest najpopularniejszym MT w stanach.Mozesz sie teraz wykłucać że Savage seryjny lepszy ale wydaje mi sie że T-maxx ma lepsza podstawe do tuningu.

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 26, 2004 2:31 pm 
-=ADA$=-

Kuba napisał(a):
Byl on pierwszym prawdziwym monsterem,Traxxas.

ze niby CO!!?!?!!?!???!?!

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 26, 2004 8:40 pm 

Hehe :)). Hehe :))

moze i jest dobra podstawa do tuningu ale to nie oznacza, ze jest dobrym modelem! Syrenka tez jest dobrym materialem na tuning a to nie oznacza, ze jest dobrym samochodem. Racja?

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 26, 2004 11:21 pm 

.Po prostu T-maxx jest fajną podstawą do tuningu a Savage niecą gorszą(nie chodzi o to ze zły bo też bardzo dobry do tuningu ale nie aż tak) przynajmniej tak mi sie wydaje.Ogólnie to gdybyśmy wyjeli obydwa monserty z pudełek to lepszy był by savage.

Tytuł:
PostNapisane: Wt lip 27, 2004 4:35 pm 
-=ADA$=-

Kuba Stabiszewski napisał(a):
.Po prostu T-maxx jest fajną podstawą do tuningu a Savage niecą gorszą(nie chodzi o to ze zły bo też bardzo dobry do tuningu ale nie aż tak) przynajmniej tak mi sie wydaje.Ogólnie to gdybyśmy wyjeli obydwa monserty z pudełek to lepszy był by savage.

wrong!!
o ile pamietam w tescie zrobionym przez RCN wygral maxx, ale te testy obejmowaly tylko glupoty, przyspieszanie, predkosc maks, i temu podobne, ale moge nie pamietac, w najlepszym wypadku byl remis!!

Tytuł:
PostNapisane: Wt lip 27, 2004 10:25 pm 

Ada$ - jak sam zauwazyles robili porownanie glupot! Czegos takiego nie powinno sie brac pod uwage bo wkrotce ktos powie, ze Mega-Force jest lepszy od Ofny Twin Titan... Porownanie powinno obejmowac wazne dla uzytkownika aspekty a nie predkosc maksymalna bo jak dobrze wiemy dla prawdziwego uzytkownika aut MT nie jest to czynnik najwazniejszy! Nie mam racji? A gdzie porownali jakosc wykonania? trwalosc? itp...?
nic z tych rzeczy... Jak zwykle amerykance skupili sie na *****.

Podzielam zdanie Kuby Stabiszewskiego - po wyjeciu z pudla Savage jest lepszy. Od Savaga jest lepszy natomiast Mad-Force RCX oraz wiekszosc autek produkcji Ofny... I jeszcze spokojnie mozna zrobic porownania z DD bo to rowniez dobry model.

Tytuł:
PostNapisane: Śr lip 28, 2004 3:23 am 

Nie wiem, moze komus nie zalezy na przyspieszeniu i predkosci ale popatrzcie do czego niektorzy wykorzystuja swoje monstery.
Film ma 60 mega i najlepiej go nagrac na dysk.
http://my.tbaytel.net/ziggy/rcrace.mov
Tak przy okazji, moze ktos wie co to za model, ktory pojawia sie po pierwszej minucie filmu, ma zolte kola i bioalo zloto niebieska karoserie?
Calkiem dobrze sobie radzi.

Tytuł:
PostNapisane: Śr lip 28, 2004 5:26 am 

Kuba napisał(a):
Film ma 60 mega i najlepiej go nagrac na dysk.
http://my.tbaytel.net/ziggy/rcrace.mov

Nie wiem jak u Was ale u mnie nie dziala, niestety...
Kuba, sciagnales ten filmik i masz go? Daj znac

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: Śr lip 28, 2004 8:12 am 

u mnie tez link nie dziala.....

Tytuł:
PostNapisane: Śr lip 28, 2004 11:55 am 

Jednak nie dziala. Film mam na dysku, zajmje 69 mega, macie jakies pomysly jak go udostepnic?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona