Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest So lip 25, 2026 6:58 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Pt sie 08, 2008 8:57 am 

donat napisał(a):
No dobrze... to już połowa sukcesu - mamy firmę! :D :D :D SH Engines... Tylko jeszcze teraz poproszę o jakiś konkretny model.

Proszę o cierpliwość do mnie i moich męczących pytań :D

Przy obecnym kursie dolara sprowadziłbym coś z usa lub hong kongu.
Z sh jest jak z loterią, trafisz dobry egzemplarz lub nie trafisz.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pt sie 08, 2008 11:39 am 

A ten OS do którego wcześniej podałem link? Co jest wart? Z moich obserwacji to mogę tylko tyle powiedzieć, że ma mało koników... :roll:

........................................cały czas się zastanawiam nad tym Jamminem .21... Nie wiem czy nie wolę dopłacić te 40$ (bo SH kosztuje na rcmarcie 200$) i mieć sprawdzony silnik (z tego co ostatnio wyczytałem na forum to jest popularny silnik w Polsce).

Mi po prostu zależy, żebym nie musiał dłubać w silniku co 10 min, ustawiać, regulawać, itp, bo nigdy tego nie robiłem i po prostu nie umiem... Chcę, żeby ktoś doświadczony mi raz pomógł w regulacji i dotarciu i żeby był spokój.

Jeszcze raz proszę o opinię na temat tego OS'a i Jammina .21

Wiem, że trochę zbaczam z tematu, ale o Lightningu na razie nikt oprócz Pana Wojtka nie ma nic do powiedzenia.......

.......chyba :D

Tytuł:
PostNapisane: Pt sie 08, 2008 1:06 pm 

donat napisał(a):
A ten OS do którego wcześniej podałem link? Co jest wart? Z moich obserwacji to mogę tylko tyle powiedzieć, że ma mało koników... :roll:

........................................cały czas się zastanawiam nad tym Jamminem .21... Nie wiem czy nie wolę dopłacić te 40$ (bo SH kosztuje na rcmarcie 200$) i mieć sprawdzony silnik (z tego co ostatnio wyczytałem na forum to jest popularny silnik w Polsce).

Mi po prostu zależy, żebym nie musiał dłubać w silniku co 10 min, ustawiać, regulawać, itp, bo nigdy tego nie robiłem i po prostu nie umiem... Chcę, żeby ktoś doświadczony mi raz pomógł w regulacji i dotarciu i żeby był spokój.

Jeszcze raz proszę o opinię na temat tego OS'a i Jammina .21

Wiem, że trochę zbaczam z tematu, ale o Lightningu na razie nikt oprócz Pana Wojtka nie ma nic do powiedzenia.......

.......chyba :D

nikt niema do powiedzenie bo chyba nikt niema tego modelu przynajmniej nikt sie nie przyznaje :lol:

co do sh to poprzedni kolega pisal o loterii hm to fakt ze sh jakoscia nie umywa sie do reszty proponowanych tu silników.
natomiast SH nie opłaca sie sprowadzać, bo taniej wychodzi w polsce kupic.
a Donat to co piszesz na temat silnika i jego obslugi to jak dlamnie robisz blad w założeniach
jak ci ktos ustawi i nic nie bedziesz musial robic przy nim bo nie umiesz, to sie nigdy nie nauczysz obslugiwac silnika
ja uwazam ze dla poczatkujacego lepszy bedzie silnik przy ktorym bedzie musial co jakis czas cos podlubac

FLOTA:
Hovawart Enormous Dolce Vita zwana Dolly
Napędzana na 4 kudłate Łapy
dodatkowo w zestawie kilkadziesiąt małych szpilek gryzących wszytko na swej drodze:)

Tytuł:
PostNapisane: Pt sie 08, 2008 1:41 pm 

Nie chodziło mi o to, żeby komuś dać silnik i odebrać wyregulowany, tylko, żeby ktoś doświadczony kontrolował to co robię (żebym się szybko nie pozbył silnika). Tylko, że się źle wyraziłem. :roll:
A tak swoją drogą to chyba będzie mi sprawiało przyjemność docieranie i regulacja, tylko tak jak mówię - pod okiem kogoś doświadczonego...

Dla mnie to nie ma znaczenia czy w Polsce czy w USA, bo ze Stanów i tak będe przesyłał paczkę. A Stany są o wiele tańsze.

Jeszcze raz proszę o opinię na temat tego tańszego OS'a i Jammin'a .21 :wink:

Szczerze mówiąc to kolega / Pan Mateusz Jura skutecznie mnie odstraszył od SH... :roll: Może ktoś miał do czynienia z tymi silnikami (mam na myśli SH)... Jeśli tak to proszę również o wypowiedzenie się.

Thank you from the mountain :D :D :D :D :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2