Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Wt maja 19, 2026 4:29 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Wt lip 15, 2008 10:56 pm 

Zawody sprawnie przeprowadzone, tor przygotowany znakomicie, panowie z Gdańska pokazali klasę.
Pogoda była łaskawa i na czas jazd obdarowała słońcem i lekkim wiaterkiem.

wielkie podziękowania dla Krzyśka i Mariusza Obarskich
wielkie podziękowania dla Mateusza Jezierskiego i jego taty za pomoc w serwisach (jazda w dwóch klasach to jednak masakra)
wielkie podziękowania dla kolegów Głowacza, Dylewskiego i Dobrzyńskiego za perfekcyjne tankowania w finale truggy
i specjalne podziękowania dla Artura Orła za udostępnienie silnika

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Śr lip 16, 2008 8:58 am 

Zaremba Lesław napisał(a):
Adam Dylewski napisał(a):

Ja nie zauważyłem jakichś zmian w przeprowadzaniu zawodów przez Pana Janka, zawsze były prowadzone tak samo, z pewnym rygorem ale dzięki temu wszystko przebiega sprawnie.
A jak patrze na Pana posty to aż...
Wydaje mi się, że potrafi Pan tylko i wyłącznie skrytykować kogoś i to za coś czego sam zapewne by Pan lepiej nie zrobił... :?

Pozdrawiam :D

Tak kolega z Kleczewa ma rację,z pewnym rygorem , sprawnie i na poziomie...
A przepraszam Kolegę gdzie leży ten Kleczew?...

Chyba nawet w tym wypadku geograficzne położenie Kleczewa nie ma znaczenia, raczej zwyczaje tam panujące. Być może jak w sklepiku w Kleczewie Pani sprzedająca mówi do klienta na pożegnanie "wyp...j" to oznacza to mniej więcej "miłego dnia" i mieszkańcy Kleczewa, przyzwyczajeni do tej formy Savoir-vivre'u uznają, że tak ma być na całym świecie. Oburzają się zatem na tych, których rażą zachowania, które poza Kleczewem uznawane są za chamskie i którzy uważają, że warto o tym mówić aby nie miały one miejsca w przyszłości, nie tylko na imprezach sportowych ale również w codziennym życiu.

Przepraszam wszystkich, że post odbiega od głównego tematu ale prosżę też powołujących się na inne tematy z forum o dokładne przeczytanie, o co w nich chodzi zanim zabiorą głos. Temat "M jak M..." traktował nie tylko o zachowaniu jednej osoby ale o praktykach kliki pn. LOK, od lat zarabiającej na hobby grupy osób chcących się ścigać.

KYOSHOblog

Tytuł:
PostNapisane: Śr lip 16, 2008 9:58 am 

Adam Różycki napisał(a):
Zaremba Lesław napisał(a):
Adam Dylewski napisał(a):

Ja nie zauważyłem jakichś zmian w przeprowadzaniu zawodów przez Pana Janka, zawsze były prowadzone tak samo, z pewnym rygorem ale dzięki temu wszystko przebiega sprawnie.
A jak patrze na Pana posty to aż...
Wydaje mi się, że potrafi Pan tylko i wyłącznie skrytykować kogoś i to za coś czego sam zapewne by Pan lepiej nie zrobił... :?

Pozdrawiam :D

Tak kolega z Kleczewa ma rację,z pewnym rygorem , sprawnie i na poziomie...
A przepraszam Kolegę gdzie leży ten Kleczew?...

Chyba nawet w tym wypadku geograficzne położenie Kleczewa nie ma znaczenia, raczej zwyczaje tam panujące. Być może jak w sklepiku w Kleczewie Pani sprzedająca mówi do klienta na pożegnanie "wyp...j" to oznacza to mniej więcej "miłego dnia" i mieszkańcy Kleczewa, przyzwyczajeni do tej formy Savoir-vivre'u uznają, że tak ma być na całym świecie. Oburzają się zatem na tych, których rażą zachowania, które poza Kleczewem uznawane są za chamskie i którzy uważają, że warto o tym mówić aby nie miały one miejsca w przyszłości, nie tylko na imprezach sportowych ale również w codziennym życiu.

Przepraszam wszystkich, że post odbiega od głównego tematu ale prosżę też powołujących się na inne tematy z forum o dokładne przeczytanie, o co w nich chodzi zanim zabiorą głos. Temat "M jak M..." traktował nie tylko o zachowaniu jednej osoby ale o praktykach kliki pn. LOK, od lat zarabiającej na hobby grupy osób chcących się ścigać.

Jeśli w Pańskim "mieście" panują takie zwyczaje to nie znaczy, że wszędzie tak jest i pozostaje mi jedynie Panu współczuć.
Osobiście nie spotkałem się z takim zachowaniem jakie Pan opisuje ze strony Pana Janka, dlatego też wyraziłem swoją opinię na ten temat, jeśli się ona Panu nie spodobała to nie musi Pan tego czytać a tym bardziej komentować !!

Pozdrawiam

Team Losi 8ight-t - sprzedam

Tytuł:
PostNapisane: Pt lip 18, 2008 11:26 am 

widze ze nie da sie bez belkotu ocenic zawodow. Panowie proponuje spotkac sie w wlasnym gronie i nie zatruwac tu atmosfery.

Co do zawodow to bardzo mi sie podobalo. Organizacja na poziomie, chlopaki z trojmiasta wielki + za mobilizacje przy naprawie toru!
Jedyna rzecz ktora mnie strasznie draznila to brak sedziego na torze. Nie bylo zadnych kar za nieczysta jazde a bylo wiele takich przypadkow gdzie taka kara sie nalezala.

Pozdrowienia dla Tomka Ostrowskiego ktory OSTRO;) walczyl ze mna o 4 pozycje w finale truggy.
I wielkie dzieki dla Zielucha za serwis!!!

Czy ma ktos ogolny ranking w klasie truggy na stronie rccars jest tylko do nowego targu:)

Xray XT8 RB WS7 III Sprzedam
Team Losi LST2 SH.28-P6 sprzedam
HPI evo3 lrp z18 spec.2 sprzedam

minizilla:)
strona z naszymi filmami www.rcmovies.pl

Tytuł:
PostNapisane: Pt lip 18, 2008 12:28 pm 

Nieoficjalny ranking

Brakuje wynikow osob ktore nie weszly do finalu

Tytuł:
PostNapisane: Pt lip 18, 2008 8:28 pm 

dzieki bardzo

Team Losi LST2 SH.28-P6 sprzedam
HPI evo3 lrp z18 spec.2 sprzedam

minizilla:)
strona z naszymi filmami www.rcmovies.pl

Tytuł:
PostNapisane: So lip 19, 2008 9:13 am 

Kol Arturze - sędzia z toru zostal oddelegowany przez ZG LOK na Mistrzostwa Świata w ślizgach w W-wie na trzy dni przed zawodami , a zamiennika nie dali . :D

Tytuł:
PostNapisane: So lip 19, 2008 6:17 pm 

Lech Pepliński napisał(a):
Kol Arturze - sędzia z toru zostal oddelegowany przez ZG LOK na Mistrzostwa Świata w ślizgach w W-wie na trzy dni przed zawodami , a zamiennika nie dali . :D

Lechu,macie szczęście bo jakby Wam do JM podłączyli JN to by było dopiero...Lepiej liczyć na kulturę osobistą zawodników.

Tytuł:
PostNapisane: Cz lip 31, 2008 8:46 am 

Mariusz Obarski na KMK napisał(a):
Ciekaw jestem dlaczego wynik z gdanska Dylewskiego Adama juniora zostal zaliczony Dylewskiemu Andrzejowi seniorowi ?? wth?

poniewaz na KMK nie moge sie doczekac odpowiedzi moze ktos tu mi wyjasni!

Tytuł:
PostNapisane: Cz lip 31, 2008 9:37 am 

Witam mysle ze to jest błąd admina KMK w EMP (tragusach) startuje tylko jeden Dylewski Adam junior .
pozdrawiamy

Tytuł:
PostNapisane: Cz lip 31, 2008 2:34 pm 

faktycznie Dylewski Andrzej nie startowal w zadnej eliminacji, czlowiek widmo w oficjalnych wynikach, troche niepowazne, ciekawe z czego wynika ten blad

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2