Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pt kwi 03, 2026 12:45 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor
 Tytuł: Nowy tor
PostNapisane: N lip 18, 2004 1:27 pm 

hmm
Myśle ze skoro wszyscy są tacy chętni do placenia składki .To można by było sprubować zebrania funduszy od sponsorów i modelarzy na zbudowanie małego technicznego toru .Takiego z prawdziwego zdarzenia :D http://www.jf-pictures.de/bilder/estenf ... e-0034.htm http://www.jf-pictures.de/bilder/estenf ... e-0033.htm http://www.jf-pictures.de/bilder/estenf ... e-0031.htm http://www.jf-pictures.de/bilder/estenf ... e-0032.htm http://www.jf-pictures.de/bilder/estenf ... e-0018.htm o taki tor jak na zdjęciach .Jest swietny mały , równy bylem na tym torze i w zeczywistosci wyglada jeszcze lepiej niz na zdjieciach .Wtedy ludzie z chęciom będom na niego przyjerzdzać
nawet jak będom mieli 500k/m do przemieżenia .Co wy nato wiem że to niejest łatwe ale da sie zrobic ;)))

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: N lip 18, 2004 2:29 pm 
-=ADA$=-

wybaczcie ze to powiem ale dlaczego tor szosowy? Takich jest juz kilka w polsce i wszyscy wiemy jak wyglada asfalt na nich. Dlaczego nie zrobic toru terenowego przy ktorym jest znacznie mniej pracy, jest tanszy i nie trzeba sie tak obawiac zimy ze asfalt sie popsuje. Rozumiem ze jest wiecej wlascicieli on-road ale off-road rosnie w sile ( mt) a pozatym dlatego on road jest popularniejszy ze jest wiecej torow!!

Tytuł:
PostNapisane: N lip 18, 2004 4:25 pm 

Muwisz że jest dużo torów asfaltowych.hhahahahahahahaa.Wybacz ale muśialem wybuchnąc śmiechem poniewasz w Polsce są tylko dwa tory<mam nadzieje żę dobrze policzylem , to jest Ruda S. i Nowy S> z prawdziwego zdarzenia przygotowane specjialnie tylko dla modeli a nie np parking .Takie jest moje zdanie . Nikt nie musi mnie w tym popierac. PO co jeżdzimy zagranice na zawody poto żeby sie czegos nauczyc i pojeżdzic na dobrze pzrygotowanym toże .Gdyby w Polsce były take tory jak w europie to ludzie przyjeżdzali by do nas do Polski.

Tytuł:
PostNapisane: N lip 18, 2004 5:09 pm 

No właśnie. Torów przystosowanych tylko dla modeli są dwa. Przydał by się jeszcze jeden.

Tytuł:
PostNapisane: N lip 18, 2004 5:19 pm 

No wiesz to tymbardziej powinienys wiedziec jak to jest jak niema się pożądnego toru :D :D :D :D :D :D

Tytuł:
PostNapisane: N lip 18, 2004 5:41 pm 

Widze że mnie nie rozumisz ,Ja napisalem że dobrze by bylo by zrobic taki tor a ty mi wyskakujesz z bagusami że też by sie przydał . Wiekszość na tym forum ma dtm.Poniewasz chcieliscie sie skladac na zorganizowanie zaodów .Moim zdaniem mondrzejszym rozwiazaniem jest zrobienie takiego toru wtedy przybedzie jedna strefa wiecej .I wtedy bedzie można pomyślec nad zorganizowaniem zadodów na dużom skale
Jezeli ty chcesz toru dla bagusów to <ci co jezdzom bagusami powini sie zlożyc na ten tor

Tytuł:
PostNapisane: N lip 18, 2004 6:09 pm 

gotti napisał(a):
Jezeli ty chcesz toru dla bagusów to <ci co jezdzom bagusami powini sie zlożyc na ten tor

napisales o skladce... skladki jeszcze nie ma.... po drugie ze skaldki nie wybudujesz toru, po trzecie.skladka jest wspolna i nie tylko dla On-road, ale rowniez dla of-road...koniec tamatu

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 19, 2004 11:32 am 

napisales o skladce... skladki jeszcze nie ma.... po drugie ze skaldki nie wybudujesz toru[/quote]Jak byś przeczytał uwarzniej mojego posta to zauważyłbyś żę napisałem "ze składek i od sponsorów ". hhhmm tak to własnie jest unas w Polsce wszyscy by coś chćieli a robić niema komu ;))
.

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 19, 2004 12:58 pm 

Nie ma takiej mozliwosci (uniwersalny tor) przeciez OFF roadowcy chcieli by skocznie, ale auta on road nie będą na niej skakać bo się poniszczą. Chyba że dwa tory obok siebie (ON ROAD I OFF ROAD) to by bylo fajnie. A jeszcze lepiej jakby było gdzieś na śląsku :D

MALOWANIE KAROSERII AEROGRAFEM!

Tytuł:
PostNapisane: Pn lip 19, 2004 4:20 pm 

mam takie pytanko jak duzy teren jest potrzebny na zrobienie toru off-road?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona