Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Wt cze 09, 2026 6:58 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 79 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: So cze 14, 2008 9:29 am 
Ja też dopisuje się na 2-4 takie pakieciki, warto spróbować. To kto organizuje zamówienie? :D
Ogólnie to maleństwo już w standarcie chodzi świetnie, nieporównywalnie lepiej od x-modsów i.t.p. Niestety już mi w firmowy pakiet wchodzi 110mA, a wychodzi 90mAh, więc czas jazdy się dużo skrócił. A zawsze na Li-polu jeździ dłużej i ma więcej mocy.

Tytuł:
PostNapisane: Pn cze 16, 2008 5:34 pm 
Witam. Będę niedługo organizował zamówienie pakietów do Polski, wszystkich chętnych zapraszam na PM, aktualne do 22.06.08r.

Tytuł: pytanie.
PostNapisane: Pn cze 16, 2008 7:11 pm 

Witam. Jak będzie wyglądało to zamówienie lipolkow do micro t ??

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pn cze 16, 2008 8:53 pm 
Wpłacasz kasę za li-polki, ułamek kosztów wysyłki do Polski i przesyłkę do Ciebie, jeszcze w zależności od ilości zamawiających drobne koszty dodatkowe np. dojazd na pocztę, pakowanie i.t.p.
Na Allegro mam prawie 350 komentarzy pozytywnych, możemy transakcje zrobić przez Allegro, jednak dodatkowo dolicze prowzje od sprzedaży, albo taniej poza Allegro, jestem zaufanym sprzedawcą i wiele osób z Allegro i poza nim moze to potwierdzić.

Tytuł:
PostNapisane: Pn cze 16, 2008 10:29 pm 

Pytałem dla formalności. Pisze się na to zamówienie. Biore 2szt. Jak będzie trzeba wpłacać pieniądze to prosze o jakieś info. Przed samym zamówieniem. ;)

Edit: a udało by się odebrać te lipolki u ciebie ?? (razem z twoimi by przyszły albo coś w tym stylu)

Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 17, 2008 7:13 am 
nie ma problemu z odbiorem osobistym na żoliborzu, jednak płatność tylko z góry.

Edit: Wyliczyłem, cena pakietów wg. aktualnego kursu dolara za pakiety + wysyłka to dla jednego pakietu ok. 20 zł, dwóch ok. 35 zł, trzech ok. 50 zł, czterech ok. 62 zł i.t.d. myśle, że taniej od firmowych pakietów w Polsce :D
+ ewentualna wysyłka do kupującego. Zamówienie pójdzie, gdy zgłosi się 3-4 osoby (już są 2) lub 22.06.08r. Oczywiście mogą dojść do zamówienia jeszcze inne produkty z tego sklepu.

Dla chętnych zgłoszenia z adresem wysyłki na PM, wtedy podam o nr konta i prosiłbym o jak najszybszą wpłatę pieniędzy.

Tytuł: ...
PostNapisane: Wt cze 17, 2008 2:28 pm 

Cześć ile za lipolka?:) co prawda jestem na ich sprzedarzy ale to moze poczekać...

Tytuł:
PostNapisane: Wt cze 17, 2008 2:33 pm 
Napisałem wyżej ceny dla 1,2,3 i 4 li-polków, zobacz, zdecyduj i zgłoś się na PM :D

Tytuł:
PostNapisane: Śr cze 18, 2008 12:51 pm 
Jeszcze ktoś chętny? muszę mieć kasę do końca tygodnia, bo w niedziele zamawiam. No, "A.S." i "NONAME" są chętni? Może ktoś jeszcze?

Tytuł:
PostNapisane: Pt cze 20, 2008 9:30 am 
Dzisiaj zamykam listę chętnych :!: . Od P. Skoczka dostałem wpłatę, czekam na wpłatę od "NONAME" i oczywiście zoobowiązuje się publicznie do sprowadzenia pakietów :) Jak przyjdą odrazu poinformuje kupujących.

Tytuł:
PostNapisane: Pt cze 20, 2008 12:07 pm 
Administrator forum

Jutro szmal powinien być u Ciebie na koncie

Tytuł:
PostNapisane: Pn cze 23, 2008 11:45 am 
Pieniądze od wszystkich dotarły. Przesyłka ze sklepu dziś została nadana :D

Nr przesyłki RA193684308HK

Gdzie jest aktualnie można sprawdzić na stronie pod zakładką "mail tracking":
http://www.hongkongpost.com/eng/index.htm

Tytuł:
PostNapisane: Pt cze 27, 2008 9:37 am 
Witam. Listonosz rozprawił się bardzo szybko- pakiety już są u mnie :D :D

Nadaje dzisiaj 2 pakiety dla "NONAME", a P. Skoczka zapraszam na odbiór pakietów-wicej na PM :D

P.S. Pisali, źe czeka się 4 tygodnie a przyszły w 4 dni :D

A właściwie co z cut-offem w tym modelu? Trzeba coś dorobić, czy poprostu "olać" i jeździć :?:

Edit: Właśnie wytestowałem li-polki, model jeździ poprostu super!. Na 2/3 gazu staje na tyłku, a na full gaz potrafi wywrócić się na plecy. Niestety standartowy silnik strasznie się grzeje :( I zwracam uwagę na przekładnie, proszę przed li-polkami dobrze dokręcić bo odrzuci silnik od zębatki.

Tytuł:
PostNapisane: Pt cze 27, 2008 7:14 pm 

A ile minut zabawy na pakiecie?? ;) Ja mam silnik atomic BB :D ciekawe czy też będzie się tak grzał.

Tytuł:
PostNapisane: Pt cze 27, 2008 8:48 pm 
Minut napewno z 15 na pełnym gazie :D, ok 1,75 raza dłużej niż na zwykłym i ok. 50% więcej mocy a szczególnie dużo więcej Vmax i oczywiście musiałem rozszczepić :D układ kierowniczy :( , więc plexi i docinamy nowy drążek kierowniczy :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 79 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona