Witam,
Do zaoferowania mam model firmy Schumacher, model SST2000PRO.
Autko w idealnym stanie (poza buda ktorej stan jest dobry), bardzo mało jeżdżone, zawsze po hali, nigdy nie zaznało świeżego powietrza czy asfaltu!!!
Po zamontowaniu osprzętu (tylko regulator i aparatura) gotowe do dalszej, bezawaryjnej jazdy. Dorzucam do niego bardzo dużo elementów, które mogę się przydać.
Myślę, że nie muszę się rozpisywać co do możliwości tego modelu - Ci którzy są zainteresowani wiedzą co potrafi. Tak w skrócie – model w pełni profesjonalny, Tamiye
TT-01, TL-01 to przy nim zabawki. Doskonały do każdej klasy, posiada napęd 4x4 paskiem. Wszystkie płyty są karbonowe, bardzo dużo elementów aluminiowych, aluminiowe amortyzatory olejowe, gwintowane, w pełni regulowane zawieszenie, piankowy zderzak, dwa dyferencjały kulkowe, pełen zestaw łożysk oraz wiele innych plusów.
Model posiada naprawdę wiele części tuningowych:
-Model ma płytę carbonową górną i dolną
-2 dyfry kulkowe regulowane napędzane paskami w sam raz do driftu!!!
-Aluminiowe olejowe amortyzatory
-zawieszenie typu King Pin !!!
- Półośki CVD (pewnie znasz ich zalety i cenę)
W zestawie znajduje się:
- podwozie w idealnym stanie
- karoseria FORD MONDEO(dodaje jako gratis w dobrym stanie)
- koła HPI slick!!! + dodatkowy komplet kół orgnalny od schumachera!!! (widoczne na foto)
- kilka nowych elementów jeszcze w opakowaniach (łączna wartość części to około 200zł!!!),
- silnik Tuningowany XC star 14 zwojowy.
SPRZEDAJE WSZYSTKO TO CO NA FOTKACH, SPRZĘT JEST W IDEALNYM STANIE, A CO NAJWAŻNIEJSZE JEST TO DOSKONAŁY MODEL DO STARU W ZAWODACH DAJACY NAM WYSOKIE SZANSE NA !!1!! MIEJSCE. MOJE GG 9441839
aukcja na allegro:
http://allegro.pl/show_item.php?item=338451545
serdecznie zapraszam!!!