To czego mi do niego brakuje (najlepiej jakby były to używki w dobrym stanie lub nówki za dobrą cenę:):
- kompletny wydech oryginalny lub lepszy (razem z mocowaniem - sprężyną i czym tam jeszcze potrzeba)
- wszystko zakładane po stronie zębatki atakującej (koło zamachowe, kompletne sprzęgło razem z zębatką - około 13T lub "ciut" więcej - ma pasować do odbioru w Kyosho Inferno 7.5 Sport - niestety nie wiem jaki tam jest modół)
- nowa świeca do niego + dobrą grzałkę
- filtr powietrza z kolankiem i szarpanka (na tych częściach najmniej mi zależy, głównie chodzi o te wyżej, ale jak ktoś zaproponuje w dobrej cenie...)
Jestem w tym początkujący (w spalinkach) także proszę jednocześnie o poradę od obcykanych w temacie jakimi dokładnie podzespołami powinno się go uzupełnić, odrazu piszę że byłem na shaft.pl ale tam są takie ceny...

A może któryś z forumowiczów zajeżdził bebechy w takim silniczku i sprzeda mi go kompletnego z osprzętem??? (to by było chyba najlepsze:), proszę pisać na forum albo na maila
paabloo1980@gmail.com .
P.S. potrzebny mi też będzie nowy tłok do niego (pewnie jak tłok to i wkład tez no chyba ze nie trzeba nowego wkładu w którym śmiga tłok to mnie wyprowadzcie z bledu - ten "wkład" mam w dobrym stanie bez rys i ogulnie kompresja jest tylko tłok jest uszczerbiony od dołu po obu stronach od urwanego korbowodu) na wszystkie oferty odpisze wieczorem