Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest N cze 14, 2026 8:14 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 64 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 08, 2008 3:44 pm 

Ale o co włączysz kolego? czy ja napisałem gdzieś, że Tomek zakłada bezsensowne tematy? (temat z o którym wspominasz może i bezsensowny, ale jak widać nie tylko ja nie widziałem o istnieniu tego modelu więc nie bądź taki cwaniak), Czy ja napisałem gdzieś , że mam coś przeciwko Tomkowi? i co ma moderowanie do wyników na zawodach?? To jest to co zarzucam min 12 latkom - nieumiejętność rozumienia czytanego tekstu, także zastanów sie co chcesz mi przekazać, bo narazie to wysysasz coś z palca,.

Ps Przyszła mi na myśl kolejna osoba, którą widzę jako moderatora "Tomasz Ostrowski" - może ta kandydatura trochę rozjaśni niektórym mój pogląd na tą sprawę.

TRAXXAS REVO 3.3 #5308 [ 2008 EDITION ]

Spektrum DX 3.0

AUKCJE : http://www.allegro.pl/show_user_auction ... id=1576079

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 08, 2008 4:28 pm 

Tomek Trzos - liczni sponsorzy - dobra jazda... ?!?! Ale o co chodzi ?? Chłopak pojeździ regularnie w zawodach EMP, to pogadamy o dobrej jeździe. Jak narazie, to nie widzę go nawet jako sklasyfikowanego.

Moderator - osoba odpowiedzialna, najlepiej z doświadczeniem i wiedzą na dany temat. Trudno, aby 12-latek był odpowiedzialny - na temat wiedzy się nie wypowiadam.
PS. Działalność moderatora ma być widoczna, ale nie rzucająca się w oczy.

Osobiście jestem administratorem forum klubu RC-Model Szczecin (działa ponad 2 lata) i moderatorem na Rcauto.

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 08, 2008 4:46 pm 

Osoba mająca 12 lat nie nadaje się na moderatora poważnego forum. Wiek dojrzewania jest burzliwym okresem w życiu człowieka a decyzje przez niego podejmowane są często nieprzemyślane i mają na nie wpływ czynniki niezwiązane z forum jak chociażby szeroko pojęte niepowodzenia w życiu osobistym (kłopoty z rodzicami, w szkole, z rówieśnikami itp.). Żeby być moderatorem trzeba najpierw dorosnąć. Kropka.

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 08, 2008 5:16 pm 

Co do osoby Tomka Trzosa - nie mam nic do niego, ale z tego co zauważyłem to czasami z deka przesadza z tym zamykaniem tematów.

Ale jednak bardziej mnie interesuje co będzie z tymi ostrzeżeniami, ostatnie ostrzezenie dostałem gdzieś w środku wakacji, a przez te w sumie pół roku nie podpadłem :) można by te ostrzezenia już cofnąć :P

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 08, 2008 7:48 pm 

Ja tam się nie narzucam.Ja mogę nie być moderatorem.Dobra możecie mówić,że jestem niedoświadczony bo mam 12lat.A np.kolega Draxan jest bardziej doświadczony bo ma więcej lat niż ja.Tak na marginesie modelarstwem zajmuję się 3 lata.

Wiktor myślisz,że straszę cię banem dlatego bo mam zły humor albo tak dla zabawy ci zwracam uwagę i zamykam twój temat.Piotr i ja zwracaliśmy ci już uwagę żebyś tematy o elektronice zakładał w odpowiednim dziale a ty jak na złość ciągle je robisz w dziale co wybrać.

Jeśli kogoś uraża,że mam 12lat i jestem moderatorem to proszę o odwołanie mnie ze stanowiska moderatora.

Pozdrawiam Tomek Trzos

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 08, 2008 8:17 pm 

Tomek, ja osobiście do Ciebie nic nie mam i szczerze mówiąc mam to gdzieś ile moderator ma lat, osobiście uważam, że jeśli ktoś przyznał Ci to stanowisko, to nie zrobił tego z nudów i nie pałam do Ciebie ani do Pana Piotra nienawiścią za te dwa ostrzeżenia i za zamykanie tematów. Chciałbym jednak zauważyć, że temat, który zamknął mi Pan Piotr pod pretekstem tego, że był w złym dziale - nie zgodzę się z tym. Miałem do wyboru kilka serw. Według mnie ten temat pasował i do działu "Aparatury" jak i zarówno "Co wybrać" ;) Nie mam żadnych pretensji, absolutnie, wręcz przeciwnie, to forum dużo mnie nauczyło i jak czytam jedne ze swoich pierwszych postów na innym forum to spadam z krzesła ze śmiechu xD Do rzeczy, ja również uważam, że ostrzeżenia powinny wygasać, lub powinny być kasowane, jeśli użytkownik wykaże poprawę (przynajmniej ja taką obiecuję :) ). Tyle z mojej strony 8)

PS. Może nie jestem zbyt lubiany na tym forum, ale co nie co już wiem o modelarstwie i lubię pomagać początkującym.

Ostatnio edytowano Wt sty 08, 2008 8:31 pm przez Wiktor Sułek, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 08, 2008 8:23 pm 

Proponuje stworzyc np. "Warunki dobrej pokuty za dostanie ostrzezenia na forum''. Sory za OT. Nie mogelm sie powstrzymac :)

HB Ve8 + Xerun 150A !!!
Xray XII Link
Xray M18Pro
LRP Shrak

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 08, 2008 8:26 pm 

Myślę, że dobry pomysł 8)

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 08, 2008 8:31 pm 

Tomek, przede wszystkim wyciągnij wnioski z tego co ludzie napisali. Nadgorliwość i nadużywanie władzy to cechy z którymi powinieneś walczyć. Mnie osobiście drażni zwracanie uwagi użytkownikom NA FORUM i dopisywanie postów w stylu "Ten temat już był". Chcesz w ten sposób pokazać kto na forum rządzi czy nabić sobie kolejny post ?

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 08, 2008 8:35 pm 

Wiktor Sułek napisał(a):
...Miałem do wyboru kilka serw. Według mnie ten temat pasował i do działu "Aparatury" jak i zarówno "Co wybrać" ;) ...

No widzisz, o tym właśnie pisałem. Gdybyś w temacie pytał o wybór silnika, regla i serwa to tego tematu nie można jednoznacznie przydzielic do któregoś działu elektronicznego. Jeśli jednak pytasz tylko o wybór serw to odpowiedniejszym działem od Co wybrać jest dział Serwa ponieważ traktuje on tylko i wyłaznie o tych podzespołach.

EDIT: Aha i nie "PANOWAC" mi tu!! Bo posypią się bany!! :lol: ;)

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 08, 2008 8:41 pm 

Teraz rozumiem, w czym była rzecz i przepraszam - jak wspomniałem postanawiam poprawę ;)

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 08, 2008 9:48 pm 

Wiktor Sułek napisał(a):
Teraz rozumiem, w czym była rzecz i przepraszam - jak wspomniałem postanawiam poprawę ;)

może napisz POSTANAWIAM POPRAWĘ PROSZĘ O NAUKĘ I POTĘ I ROZGRZESZENIE
trudno żeby wszyscy się wypowiadal na ten temat jednak nie jedni są co żucają ostrzeżeniami jak nie powiem czym
Myślę że to dobry pomysł żeby no... chociarz po roku ostrzerzenia się kasowały
Co do Tomka jednak wiek terz jest ważny ..... czy na antene w TV do programu np. publicystycznego wpuszczą 12 " Bo mądrze gada """ ???
Jednak nie wątpię w jego doświadczenie

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 08, 2008 10:25 pm 

To zróbmy studia przygotowawcze do posiadania modelu i w prawie powinno być zawarte to,że jeśli chce się jeździć modelem na zawody musi się mieć ukończone 18 lat i wykształcenie.
Jutro mail z moim odwołaniem trafi do Marka Kusiakiewicza.
Obyście nie musieli mieć już takiego moda jak ja.

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 08, 2008 10:29 pm 

Ja proponuje zeby jednak Tomek pozostal na swojej "pozycji". Apelujemy do Ciebie abys nie zamykal tak wielu tematow i staral sie aby twoja dzialalnosc na rzecz forum byla niewidoczna.

HB Ve8 + Xerun 150A !!!
Xray XII Link
Xray M18Pro
LRP Shrak

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 08, 2008 10:51 pm 

Tomek Trzos napisał(a):
To zróbmy studia przygotowawcze do posiadania modelu i w prawie powinno być zawarte to,że jeśli chce się jeździć modelem na zawody musi się mieć ukończone 18 lat i wykształcenie.
Jutro mail z moim odwołaniem trafi do Marka Kusiakiewicza.
Obyście nie musieli mieć już takiego moda jak ja.

ej, Tomek, nie poddawaj się. Teraz to tylko dałeś chłopakom Asa do ręki, że się nie nadajesz. Jak potrafisz popalić ludziom zamykając tematy to też popal swoim oponentom. A jak :lol:

W ogóle śmieszna sytuacja się wywiązała, która niestety obrazuje jedną z cech charakteru Polaków - jak widzę, że się źle dzieje, to siedzę cicho, ale jak ktoś poruszy temat to ja się przyłączam, a nawet atakuję z podwójną siłą. Jak macie jakieś uwagi wobec Tomka, to zawsze możecie napisać do p. Marka Kusiakiewicza. A tak zrobiliście lincz (zróbmy taki dział - "LINCZ", gdzie można każdego zmieszać), Tomkowi zrobiło się przykro. Brawo :!: widzę, że normalnie metody poprzedniej ekipy.

Ostatnio edytowano Wt sty 08, 2008 10:57 pm przez Jędrzej Bieniasz, łącznie edytowano 1 raz

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 64 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona