Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest N lut 15, 2026 8:07 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Śr gru 19, 2007 12:25 am 

Przemek Morawski napisał(a):
To co podałeś to jest własnie to światełko tyle że jeszcze go nie ma.

Myślę, że koledzy powinni posłuchać rad Przemka, wiem coś o tym :). Jeśli chcesz jeździć w zawodach na hali czy otwartym powietrzu, nie ma znaczenia jaki silnik założysz do swojego 1/18 tereniaka. Zawodów nie wygrywa silnik, czy pakiet. Możesz mieć najzwyklejszy silnik, ale jak masz dobrą "rękę" i nerwy nie trzeba szukać usprawnień w technice.
Zrozumcie to w końcu. Co z tego, że masz Mambę 8000 kv jak przywalisz nią na końcu prostej. Zanim cię postawi serwis na koła może cię wyprzedzić zawodnik ze zwykłą szczotką 370 i wygrać. Nie szukajcie "urywania" sekund w sprzęcie, tylko w poprawieniu swojej jazdy. Jestem obecnie nr 3 w Truckach, choć jeździłem na zwykłym 370 Asso za 34 zł. To nie model jeździ, to ktoś go prowadzi...

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Śr gru 19, 2007 12:59 am 

Nie wszyscy chca jezdzic na zawody, duzo osob pyta o model do zabawy.
Na przyklad na standardowym silniku trudno mowic o skakaniu - taka
moja refleksja, a co wy o tym myslicie?

Tytuł:
PostNapisane: Śr gru 19, 2007 8:38 am 

Do zabawy przed domem kup Carsona Mr. Fu czy tam Max18XXL ma dużo nawet mocy mozna zrobic wheelie na zwykłym garbie np. przed blokiem, daje rade w terenie i jak by sie coś miało zepsuć są tanie częsci.
Pozdrawiam
P.S. Sam mam na sprzedaż tego MAX18XXL jak coś to pisz nóweczka 300 zł a nowe kosztuja 480zł ;)

Tytuł:
PostNapisane: Śr gru 19, 2007 9:26 am 

Michał Woszczek napisał(a):
Przemek Morawski napisał(a):
To co podałeś to jest własnie to światełko tyle że jeszcze go nie ma.

Myślę, że koledzy powinni posłuchać rad Przemka, wiem coś o tym :). Jeśli chcesz jeździć w zawodach na hali czy otwartym powietrzu, nie ma znaczenia jaki silnik założysz do swojego 1/18 tereniaka. Zawodów nie wygrywa silnik, czy pakiet. Możesz mieć najzwyklejszy silnik, ale jak masz dobrą "rękę" i nerwy nie trzeba szukać usprawnień w technice.
Zrozumcie to w końcu. Co z tego, że masz Mambę 8000 kv jak przywalisz nią na końcu prostej. Zanim cię postawi serwis na koła może cię wyprzedzić zawodnik ze zwykłą szczotką 370 i wygrać. Nie szukajcie "urywania" sekund w sprzęcie, tylko w poprawieniu swojej jazdy. Jestem obecnie nr 3 w Truckach, choć jeździłem na zwykłym 370 Asso za 34 zł. To nie model jeździ, to ktoś go prowadzi...

Mamby nie zamówiłem do zawodów dlatego że nie startuje a nawet jak bym startował to i tak pewnie w micro standart bo w openie pewnie bym tylko przeszkadzał.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2