Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Śr kwi 22, 2026 11:32 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 99 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Wt gru 18, 2007 8:16 pm 

Adam Jaszczurowski napisał(a):
Podkreslony przezemnie fragment mowi chyba sam za siebie :D (Chodzi mi tylko o bezsens stwierdzenia, zadnych osobistych wybiegow)

Nie rozumiem co moze byc bezsensownego w tym artykule ustawy.
Jest to obowiazujace w Polsce prawo.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: Wt gru 18, 2007 8:19 pm 

Artur Dzierzęcki napisał(a):
Marek ,święta idą, trza se wybaczać :lol:

Artur,
Wybacza sie tym ktorzy przyznaja sie do bledu i prosza o wybaczenie. :D

Tytuł:
PostNapisane: Wt gru 18, 2007 8:22 pm 

Zaremba Lesław napisał(a):
...Jeśli wejdziesz na stronę Ministerstwa i poszukasz linka ze związkami to związek wędkarski znajdziesz,samolociarzy znajdziesz w aeroklubie,ale na temat LOK ni w ząb informacji.Ustawa odnosi się ogólnie ,ale nie dokładnie do jakiejś organizacji...
link:http://www.msport.gov.pl/content.php?id=531

Ps.Powstało Ogólnopolskie Stowarzyszenie Modeli Samochodowych czy coś takiego,ale po przeczytaniu artykułu w RC Przegląd Modelarski jednoznacznie wynika,że są zainteresowani niszą dla sportu powszechnego (ci rodzice,koledzy i tak dalej),a więc satelitą dla Naszego sportu kwalifikowanego...

Leszku,

Przeciez to jest tylko urzad panstwowy. :D
On potrzebuje troche czasu aby uaktualnic swoje strony internetowe.

Tytuł:
PostNapisane: Wt gru 18, 2007 8:27 pm 

Od września?Przecież w tym czasie nawet władza się zmieniła.Ale jeśli masz linka z wszystkim czarno na białym,to zrobisz przysługę wszystkim modelarzom....i LOK-owi. :)

Ostatnio edytowano Śr gru 19, 2007 7:23 am przez Zaremba Lesław, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: Wt gru 18, 2007 8:36 pm 

jak to się mówi święta święta i po świętach a opłaty zostaną, osobiście mi to nie pasuje takie podwyższanie opłat nie wiadomo z jakich powodów

Tytuł:
PostNapisane: Wt gru 18, 2007 8:39 pm 

Jakub Kowalczyk napisał(a):
jak to się mówi święta święta i po świętach a opłaty zostaną, osobiście mi to nie pasuje takie podwyższanie opłat nie wiadomo z jakich powodów

Jak to w ustawie jest napisane licencja po kosztach nadania...
Kiedyś nadawał pracownik LOK,a teraz członek Zarządu Związku Sportowego....

Tytuł:
PostNapisane: Wt gru 18, 2007 8:42 pm 
-=ADA$=-

na moj gust jest to pleonazm

Tytuł:
PostNapisane: Wt gru 18, 2007 9:07 pm 

Od września?Przecież w tym czasie nawet władza się zmieniła.Ale jeśli masz linka z wszystkim czarno na białym,to zrobisz pszysługę wszystkim modelarzom....i LOK-owi. :)

Od wrzesnia stary rzad mial wazniejsze sprawy na glowie (jak nie zamykac wlasnego ministra sportu w wiezieniu) a po wyborach nowy rzad ma tez wazniejsze sprawy na glowie (czy zamknac bylego ministra sportu w wiezieniu). :D

Ostatnio edytowano Śr gru 19, 2007 11:19 am przez Marek Pleskacz, łącznie edytowano 2 razy

PostNapisane: Śr gru 19, 2007 12:40 am 

Artur Dzierzęcki napisał(a):
Marek ,święta idą, trza se wybaczać :lol:

Wybaczyć to ja mogę mojemu psu, że mi się dzisiaj zrzygał na panele... (na prawdę to zrobił).

Jeśli chodzi o powiewające na wietrze flagi przypominające barwy Chorwacji to nie ma dla nich Mikołaja...Nawet rózg

Tytuł:
PostNapisane: Śr gru 19, 2007 10:58 am 

"jak to się mówi święta święta i po świętach a opłaty zostaną, osobiście mi to nie pasuje takie podwyższanie opłat nie wiadomo z jakich powodów"
Wiadomo z jakich powodów . Jak ktoś pobiera kasę a nie wydaje pokwitowań (KP) , to znaczy , że się nie rozlicza , co znaczy , że to jest jego . Chyba logiczne . :D

Tytuł:
PostNapisane: Śr gru 19, 2007 4:47 pm 

Marek ,a skoro "masz kogoś" z łódek to ciekawi mnie na ilu zawodników ilu reprezentantów było na CKM.Bo Nas od samochodów reprezentowała jedna osoba z wyborów ,jedna za zasługi w EFRA i jedna tak zwana "przywieziona w teczce"do Nowego Sącza,a jest Nas podobno ,pare osób.

Tytuł:
PostNapisane: Śr gru 19, 2007 5:11 pm 

Marek ,a skoro "masz kogoś" z łódek to ciekawi mnie na ilu zawodników ilu reprezentantów było na CKM.Bo Nas od samochodów reprezentowała jedna osoba z wyborów ,jedna za zasługi w EFRA i jedna tak zwana "przywieziona w teczce"do Nowego Sącza,a jest Nas podobno ,pare osób.

Leszku,

Niestety ja "nie mam nikogo" a jedynie wnioskuje z wypowiedzi osob zaiteresowanych.

Z wypowiedzi Mariana wynika ze na ostanim zebraniu CKM byla przynajmniej jedna osoba z sekcji M poniewaz sekcja M wstrzymala sie od glosowania nad podwyzka oplat za licencje.

Byl to prawdopodobnie komandor Andrzej Czarczyński lub/i trener Jan Stolarek. Reszta zarzadu sekcji prawdopodbnie nie brala udzialu poniewaz nigdy nie sa zapraszani. Jak juz pisalem, ja probowalem kiedys wziac udzial bedac czlonkiem zarzadu sekcji i pomimo ze nie bylo wtedy nikogo z zarzadu sekcji mnie nie wpuszczono.

Co do liczby zawodnikow to na liscie numerow licencji jest ich 55 z czego 18 nie oplacilo licencji za 2007.
Mnie na tej liscie nie ma bo moj numer licencji juz przyznano komus innemu.

Na jakich zasadach Marian Wyrzykowski bral udzial w zebraniu CKM nie wiem.

Pozdrawiam,

Marek

Ostatnio edytowano Śr gru 19, 2007 9:11 pm przez Marek Pleskacz, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: Śr gru 19, 2007 6:20 pm 

Skoro Pan Żurek i Pan Niko brał udział...być może chodzi o mentalność...

Tytuł:
PostNapisane: Śr gru 19, 2007 7:39 pm 

ciekawe co by zrobił LOK gdybyśmy nie wykupili licencji na następny rok, głodowali by, nic nie pili czy jeszcze coś innego albo niech napiszą szczegóły na co wydali pieniądze

Tytuł:
PostNapisane: Cz gru 20, 2007 8:25 am 

Witam .Pytacie się na co wydawne są pieniądze.Wyjaśniam na składke do Efry 8500 zł na wyjazd dwóch przedstawicieli na posiedzenie Efry 3000 zł.Na każdą eliminacje po 1000 zł.
Jeżeli chodzi o wpłaty za licencje to wpłaty dokonuje skarbnik CKM LOK Grzegorz Szparaga i jeżeli w tej sprawie są wątpliwości to jest w stanie udzielić informacji.
Jednocześnie oświadczam że rozmowy o pieniądzach są bardzo trudne i wymagają odpowiedzialności za zadawane pytania.
W rozmowach z M.S. pojawia się problem środków własnych związku aktualnie są to środki z funduszu LOK .
Poddaje problem składek za przynależność do Związku i na uporządkowanie tej sprawy mamy rok chyba że M.S. skróci nam termin.
Ciągle nie wiemy w jakiej wysokości będzie dofinansowany sport kwalifikowany (trwają negocjacje).Pozdrawiam

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 99 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona