|
Witam! Na sprzedaż mam model Xray T1 Evo2. Choć bliżej mu do FK. Z nowych części jest: zawieszenie C-HUB; przełożenie wewnętrzne 1,77; nowy pasek; oponki Take-off CS27 (stan dobry); sprężyny tylne progresywne; zębatka odbiór 96z; i dwa ataki 27 i 30. Model używany przez jeden sezon halowy. Zawsze nim jeździłem tylko po wykładzinie, więc nigdy nie widział asfaltu. Płyta podwozia jak i inne elementy węglowe są w stanie idealnym, nie ma żadnych wyszczerbień itp. Do Xray’a dokładam jeszcze drugie mocowanie baterii, również węglowe (na akusy typu IIIIII).
Istnieje możliwość kupna modelu w wersji RTR: regl LRP V6 IPC (bez limitu, jednokierunkowy z hamulcem), nowe serwo Modelcraft ES 030, odbiornik HiTec AM 27mHz, nadajnik Traxxas TQ3, ogniwa Sanyo 3600 (nowe, jeszcze nie polutowane), silnik Venom Fireball 19x2. Do pełnej wersji RTR potrzeba polutować akumulatorki.
Dokładam gratis bude Mazdy 6 (troszkę popękana, ale do treningów w sam raz).
Jeśli nie sprzedam modelu, to elektroniki też nie sprzedaje (po prostu będę dalej jeździł). Istnieje możliwość zamiany na HPI MT2 lub Savage’a (ew. coś w tym stylu).
Cena podwozia: 520zł (do małej negocjacji)
Cena modelu RTR: 830zł (do małej negocjacji)
Jeśli sprzedam samo podwozie, to zamieszczę ceny poszczególnych części.
Info na GG: 8098788 lub priv.
Jeśli ktoś jest zainteresowany to mogę podesłać zdjęcia.
Pozdrawiam Grzegorz.
_________________ Było: Bycmo, TT-01, CC-01, Xray T1 Evo2.
GG: 8098788
|