Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Cz lip 23, 2026 9:50 pm

Autor
PostNapisane: N sie 12, 2007 4:37 pm 

SLuchajcie moze to troche nie pasuje do naszego forum ale pomyslalem sobie ze przeciez wsumie to gluwnie w necie kupujemy-naszczescei nie slyszalem nic o zadnym oszustwie przez sklep:)

ale mnie sie zdarzyla taka opcja:
w sklepie puzzle sklep.pl kupilem sobie puzzelka do poukladania w wolnych chwilach. dokonalem platnosci z gory czyli przelewu, dostalem potwierdzenie z banku swojego ze wyslali kase no i na tym sie skonczylo.
zadnej wiadomosci od sklepu nie otrzymalem ani o przyjeciu zamowienia ani o otrzymanej kasie.
wiec pisze do nich --wiadomosci mi wracaja, dzwonie na podane nr telefonow i okazuje sie ze sa powylaczane albo po drugim sygnale jest zajente i tak przez kilka dni

duzo nie wydalem ale moze sie ktos spotkal z taka sytuacja i moze poradzic co robic i jak odzyskac kaske??
pozdro

FLOTA:
Hovawart Enormous Dolce Vita zwana Dolly
Napędzana na 4 kudłate Łapy
dodatkowo w zestawie kilkadziesiąt małych szpilek gryzących wszytko na swej drodze:)

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: N sie 12, 2007 7:49 pm 

niewiem jak sobie poradzic. ALE MODELARNIA.PL

Dzwonie do Panów, zamawiam sobie częsci do mego carsona attacka. Pan mówi np. 50 zł + 12zł przesylka za to wszystko. Odpowiadam OK (wszystko pobranie jak ustalone). 3 Dni później przychodzi paczka za 78zł.

Dokładnie tyle!! Nie tylko mi się to zdarzyło !

PostNapisane: N sie 12, 2007 10:02 pm 

Wojciech Taperek napisał(a):
SLuchajcie moze to troche nie pasuje do naszego forum ale pomyslalem sobie ze przeciez wsumie to gluwnie w necie kupujemy-naszczescei nie slyszalem nic o zadnym oszustwie przez sklep:)

ale mnie sie zdarzyla taka opcja:
w sklepie puzzle sklep.pl kupilem sobie puzzelka do poukladania w wolnych chwilach. dokonalem platnosci z gory czyli przelewu, dostalem potwierdzenie z banku swojego ze wyslali kase no i na tym sie skonczylo.
zadnej wiadomosci od sklepu nie otrzymalem ani o przyjeciu zamowienia ani o otrzymanej kasie.
wiec pisze do nich --wiadomosci mi wracaja, dzwonie na podane nr telefonow i okazuje sie ze sa powylaczane albo po drugim sygnale jest zajente i tak przez kilka dni

duzo nie wydalem ale moze sie ktos spotkal z taka sytuacja i moze poradzic co robic i jak odzyskac kaske??

pozdro

Kup sobię gdzieś na necie słownik ortograficzny :]

PostNapisane: N sie 12, 2007 10:41 pm 

Jarek Poniatowski napisał(a):

Kup sobię gdzieś na necie słownik ortograficzny :]

Jarku twoje posty sa tendencyjne ale to szczegol bo i tak nic nie wnosza do temtow

FLOTA:
Hovawart Enormous Dolce Vita zwana Dolly
Napędzana na 4 kudłate Łapy
dodatkowo w zestawie kilkadziesiąt małych szpilek gryzących wszytko na swej drodze:)

Tytuł:
PostNapisane: Pn sie 13, 2007 6:56 am 

Yhh, tez mialem cos mniewiecej podobnego..
zamowilemstacje lutownicza w pewnym sklepie, aktulalnie nie istniejacym, zaplacilem, stacje dostalem niestety byla uszkodzona (polamana...), odeslalem mily pan powiedzial ze bedzie za 2tyg i tak sie skonczylo.. stacji nigdy juz na oczy nie widzialem, sklep nie istnieje, telefon nie odbiera itd itd...

Tytuł:
PostNapisane: Pn sie 13, 2007 8:31 am 

Ja miałem taki przypadek, związany z serwisem. Kupiłem model we Wrocławiu, pojeździłem ze dwa tyg. i zaczęło wariować servo, i po chwili padł obiornik zintegrowany z reglem. Zadzwoniłem do szanownego sklepu, powiedzieli żebym przysłał model, no bo skoro jest na gwarancji, to czemu nie skorzystać. Po jakimś czasie tel. ze sklepu. Powiedzieli ze nie mogą tego naprawić, bo usterka jest spowodowana z winy użytkownika. Nom, nawet doszło do tego, ze usuneli moje konto w tym sklepie. Koniec