Artur Książek napisał(a):
Michał Karpiński napisał(a):
Nie musisz rozumieć, tak ma być.
To nie jest impreza medialna w sensie nastawiona na sprzedaż wiec raczej sobie odpuść, przynajmniej ja bym tak zrobił bo później będziesz zawiedziony. Raczej nikt tam nie przyjedzie specjalnie aby kupić model. To są poważne zawody a nie targ. Oprawa medialna jest i o to sie nie martw, ale nie dotyczy ona sprzedaży tylko zawodów, zawodników i jest ukierunkowana na reklamę naszego miasta.

Na całym świecie przy organizacji eliminacji większość firm wystawia swoje stoiska handlowo informacyjne
I podejście twoje w taki sposób to sprawy
Z zakazem prezentacji modeli i produktów firm startujących w mistrzostwach polski bardzo nam się nie podoba
Jak na razie na wszystkich eliminacja mistrzostw polski były wystawiane różne firmy?
A u was zakaz
Jestem ciekaw jak nat zaragują inne firmy
Bo jak na razie zniechęcasz większośc zawodników na przyjazd na „ twoja impreze”
W takim razie liczę na sportowe zachowanie zawodników i techniczne przygotowanie zawodów.
Będziemy bacznie obserwować
Zarząd E.S.S.E.
Facet, czy ty czytasz co ja napisałem czy nie ?
Gdzie masz napisane w mojej wypowiedzi zakaz wystawiania się?
Zawody w MG są nastawione na ściganie się i dobrą zabawę. U nas zawsze wystawiali się przedstawiciele np Defena, R/C MODELSPORT itd ale sprzedawali części chyba tylko i wyłacznie zawodnikom, przynajmniej z tego co wiem, zawsze była na to zgoda i teraz też jest również dla RC Monster.
Moja wypowiedz dotyczyła sprzedaży osobom postronnym sprzetu, dlatego iż teren jest zamknięty oraz opłotowany i jest daleko od centrum miasta, raczej rzadko kto ma odwagę z postronnych osób wejść na teren opłotowany, natomiast Twoje pytanie dotyczyło właśnie takiej sprzedaży, a ja odpowiedziałem raczej marne szanse że coś sprzedasz a wystawiać się możesz.