Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Cz lip 23, 2026 5:42 pm

Autor
PostNapisane: Śr cze 20, 2007 5:44 pm 
-=ADA$=-

Pierwszy to 1/8 buggy, kyosho inferno MP7.5, silnik RB (S5 albo S7 nie wiem dokladnie), wydech Kyosho FEMCA-512, serwo skretu Airtronics 94357 (to samo co Sanva ERG-VR), na gazie Hi-tec 5925. Wszystko w bardzo dobrym stanie. Do kompletu brakuje starter box'a, aparatury i grzalki i paliwa.
Cena 1300

Kolejny to 1/10 on-road, Mugen MTX-3, silnik Novarossi .12 (nie wiem ktory model), wydech Mugen Seiki EFRA 2501, serwo skretu Futaba 3050, serwo gazu Hi-tec 625, w zestawie jest rozrusznik serpenta, komplet kol z oponami gumowymi, lekko zuzyte kola piankowe (nie wiem jaka twardosc, ani jaka marka), i calkiem nowe kola GRP fast tires, 37 shore, i bardzo ladna karoseria Protoform Mazda 6, w modelu nalezy wymienic tylko tylny pasek napedowy bo jest przetarty, ale to mam nadzieje niedlugo uda mi sie zalatwic.
Cena 1200

Na koniec Hot Bodies Dirt demon, samo podwozie z karoseria Ford Bronco. Podwozie jest w dobrym stanie, ma tylko jeden mankament, tylna zebatka atakujaca w dyferencjale jest troche obrobiona, zostalo to zniwelowane podkladkami, ale nie wiem ile wytrzyma, dlatego wole sprzedac jako model na czesci. gdyby nie to, wystarczy wsadzil elektronike, silnik i wydech i model jest gotowy do jazdy.
Cena za niego to 400 pln

Wszystkie ceny do negocjacji, prosze o kontakt w razie pytan pod numer 509568833, zdjecia dodam niebawem, w tej chwili nie mam dostepu do aparatu

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość