Artur Książek napisał(a):
Olaf Kuziemka napisał(a):
Na początku przepraszam za moje słownictwo, ale widzę, że tu się robi niezły (sory jeszcze raz) *****..... . Co tu jest grane, czy ktoś mi może to wytłumaczyć.
Nie wydaje mi się, żebym należał do ćwierć-inteligentów, ale taki bur..., to tylko moga robić osoby, które Biznesem zajmują się nie budując struktury na przyszłość. Panowie tu Pytanie do Artura... czegoś nie rozumiem, dlaczego Ty jako osoba reprezentująca RC MONSTER i ESSE, zabierasz główny głos w imieniu chyba jeszcze na dzień dzisiejszy LOK'u.
Dlaczego nie widziałem żadnych oficjalnych wypiowiedzi przedstawicieli tej organizacji w przedmiotowych ustaleniach oraz zmianach. Dlaczego raz powołujecie się na Kalendarz sezonu 2007, a teraz wszystko jest do góry nogami (przykład: na plakacie jest mowa tylko o EMP), a wydaje mi się, że bardziej powinieneś chyba zająć się propagowaniem swoich zawodów, czyli ESSE.
Sory, ale nic z tego już nie rozumiem. Nie wydaje mi się, aby firmy które zostały przedstawione na plakacie mogły orgaznizować EMP, a może się mylę?
P.S. Może któryś z Panów LOK'owców zajmie stanowisko i przekaże zaklepany harmonogram na 2007.
Olaf
Nie ma słowa tam o organizatorach ...
to jest tylko plakat do naszych celów i są tam tylko zamiesczone loga i adresy internetowe
Może to głupio będzie brzmiało, ale sytuacja JEST TAKA:
1.W ESSE jestem Prezesem ( i dlatego się wypowiadam w tym imieniu) stowarzyszenia działa już od 2 lat
a od maja dowiesz się więcej o naszym Stowarzyszeniu
2. W firmie Rc Monster jestem tylko właścicielem firmy.
3. W Team RcMonster Polska jest głównym założycielem, właścicielem temu i głównym
sponsorem.
A co do Loku to czysty przypadek …
Pozdrawiam Artur
Artur
Kilka uwag, bez urazy:
1. "to jest tylko plakat do naszych celów..." . Czy Twoim celem jest orgaznizacja EMP ?
2. Chyba nie tylko do Waszych celów - bo został opublikowany publicznie !
3. Nie pisz że są tam tylko loga i adresy
www., bo jak sam wiesz są to przesłanki do tego, żeby domyślać się, iż są to organizatorzy
4. Wiem jakie pełnisz funkcje w ESSE i RC MONSTER - i raczej nie wypowiadasz się w tym imieniu - lecz również w imieniu LOK.
5. A co do LOK'u to chyba nie czysty przypadek, skoro na plakacie jest widoczne EMP, a Ty zabierasz głos w temacie, w którym My, modelarze czekamy na odpowiedź z LOK'u.
Pozdrawiam, będąc pełen nadziei, iż niedługo to wszystko zostanie poukładane i będziemy mieli nie *****...., jak jest teraz, lecz każdy zajmie się swoim.
Pozdrawiam
Olaf
P.S. Czy ktoś mi może w końcu wytłumaczyc co tu jest grane.
O