Cytuj:
czy wy sobie k..cze jakies jaja robicie..... 1 kwietnia juz dawno byl, super zasady ustalania eliminacji, co jak gdzie i kiedy...
czekam na oficjalne info LOK
Sytuacja sie powtarza z lat ubieglych, po opublikowaniu kalendarza dodaje sie nowe EMP...
lekko zły, łagodnie mówiąc...
Bardzo nam przykro ze zmiany daty ale jest nie możliwe rozegranie w Michałowicach wogule zawodów i dlatego jedyny wolny termin na terenie warszawy jest to 28-29.04.2007 w Piasecznie
Cytuj:
To nie jest prima aprilis?
Na stronie sekcji nic nie ma na temat EMP w Piasecznie (zwłaszcza w tym terminie), a przecież była mowa, że wszystkie oficjalne komunikaty LOK będą tam "emitowane".
Z całym szacunkiem do organizatorów ESSE (bo robicie swoją robotę), ale z "nowym" terminem EMP na 3 tygodnie przed zawodami to są jakieś jaja...
Z zaniepokojeniem
Jacek
Mnie to też nie cieszy biorąc pod uwag, że to jest 2 tyg. po naszej imprezie.
A na dlatego jeszcze nie są podpisane wszystkie umowy.
Ale jakoś damy rade i będzie miło.
Co do oficjalnej informacji to proszę juz od poniedziałku o zamieszczenie tego na stronie lokowskiej, ale panowie mają jakieś opóźnienia i dopiero tą informacje opublikują we wtorek, i dlatego już nie wytrzymałem i musiałem to opublikować żeby wszyscy
Cytuj:
Mam rozumiec, ze I EMP off-road, to piaseczno 28-29.04?
co w takim razie z Michalowicami? zostaja tak jak bylo to zapowiedziane, tylko są II EMP?
przewidujecie wiecej niezapowiedzianych zmian tuż przed, lub w trakcie sezonu?
mozecie uzasadnic ta zmiane?
II eliminacja będzie w Nowym Targu Michałowice są obecnie nie aktualne
Pozdrawiam