Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Cz kwi 02, 2026 11:14 pm

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 155 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Śr kwi 21, 2004 8:15 pm 

BuBell napisał(a):
EE robi sie ostro, dobra moze rodzice i maja cayen nie istotne nie moja sprawa, a promian jak juz napisal jezdzi toyota corolla jezeli dobrze pamietam i ja wole fotki tojotki:P Jaki masz tam silnik? aaa ToYoTa ma wypas reklame z tym napadem co laska stoi niby ze jej sie samochod zepsol :)))))))) buhehehe

No jeździ se toyotką, miałem okazje sie przejechać i 1 z tyłu nie mogłem zapiać pasów 2 wsiąść sie nie da już nie mówiąc o wychodzeniu 3 w bagażniku znajduje sie taki szpan jak Savage 25 8) albo SS nie pamiętam

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Śr kwi 21, 2004 10:29 pm 

ElDziku napisał(a):
1.Ja jeżdże A 190 i jakoś jescze sie nie przewracał chociaż żeśmy robili test łosia na osiedlu :)
2.ENZO postaraj zrozumieć 1 i ważną rzecz-USZANUJ INNYCH ZDANIE!!JEŚLI CI SIE NIE PODOBA TO ŻE PROMIAN MA CAYENA TO POWIEC TO WPORST A NIE CAŁY CZAS WMAWIASZ MU ŻE TO TRAGICZNY SAMOCHÓD.MOŻE MA I WADY ALE JEGO RODZINA GO KUPIŁA I TEGO NIE ZMIENISZ!!!WIEC MORDA W KUBEŁ!!

tobie sie chyba sufit na łeb zwalił !!!
1 po wpatce z testem łosia mietek poprawił zawieszenie i wprowadził elektronike ktora poprawia prowadzenie sie auta podczas gwałtownego mijania przeszkody. Ale twoje porownanie w prowadzeniu sie A klasy do samochodu tak cieżkiego i wysoko zawieszonego jak CAYENN jest dość dziwne !!!
2 nie zazdrosze tylko mowie ( i mowiłem to na samym początku ze moim zdanie SUVy sa do dupy, nie przemawiają do mnie te samochody- dla mnie jest tragiczny chociaż oczywiście wzbudza podziw no i ma ten zanaczek na masce o którym niekturzy marzą :twisted:
DZIKU mam prosbe rozpedz sie ale tak porzadnie i ***** baranka o ściane napewno poczujesz sie lepiej - jezeli nie zadziała za pierwszym razem powtarzać tą czynność do skutku !!!

ale z tym aparatem to mały przypał :twisted:

Pozdrawiam

ps. jeszcze raz powtorze - nie zazdrosze bo jak bym miał byc zazdrosny o takie rzeczy to juz dawno bym z zazdrości umarł (znam kolesia który ma troche lepsze furaki od PROMIANA ) są ważniejesze rzeczy na świecie niz kasa i fury ....

Tytuł:
PostNapisane: Śr kwi 21, 2004 10:46 pm 

a zresztą i tak mnie mało obchodzi co sobie myslą pewne osoby :twisted:
Smieszy mnie tylko chęć udowodnienia przez pewną osobe tego ze stary ma extra fure - jezeli nie chca ci uwierzyć to co z tego, to ich sprawa !!!
Tym wieksze będzie zdziwenie jak nią kiedyś podjedziesz np. na zawody

pozdrawiam ElDzika i jego KUBEŁ :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: Śr kwi 21, 2004 11:02 pm 

w zasadzie to mam to gleboko w dupie ale juz powiedzialem a to i powiem b

Tytuł:
PostNapisane: Śr kwi 21, 2004 11:22 pm 

i prawidłowo - a na mnie nie zwracaj uwagi ja nieraz jestem denerwujący hi hi hi :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 22, 2004 7:34 am 

cieszy mnie to bardzo

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 22, 2004 8:38 am 
-=ADA$=-

od dlugiego czasu nie sledze tego watku :D ale musze przyznac ze zgadzam suie z Pormianem, on lubi Cayenna, ja lubie vipera np i chociaz mi wszyscy zawsze powtarzali ze kazde auto jest prawie lepsze, to i tak zdania nie zmienie, bo tak sobie wybralem kazdemu moze sie podobac co chce, i bez obrazy ale nie macie prawa tego krytykowac. Ostatnio widzialem H2 - wyglada jak klocek lego :D

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 22, 2004 1:00 pm 

Powiem tylko ostatnią rzecz i już nic nie mówie na ten temat :)
1.Sam se Enzo takie metody (te z głową) wykorzystuj bo jesteś za bardzo nerwowy.
2.Chyba dorze o tym wiedziałem i każdy to wiedział A zostało zmienione zawieszenie......

I postaram sie już do tego wątku mało zaglądać bo widze że nie jestem tu mile widziany :evil:

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 22, 2004 4:55 pm 

Skoro już tak wyliczacie to ja powiem tak:
1. Ja mam Trabiego 601 (jeszcze nie działe ale pracuje nad tym :D ) mój ojciec mam mondeo 2002 kombi a matka golfa3 i mi to pasi :D
2. Cayene niejest taki zły jak wygląda (bo wygląda jak 911 na sterydach :D ) ale ogułem może być
3. Każdy ma inny gust.
4. Ten temat ma niesamowicie dużo (poza tematem) wspulnego z maybachem :D

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 22, 2004 5:05 pm 

teraz widze jazda na mnie sie zacznie he he
Przeciez ja nie krytykuje Promiana za to ze jego stary kupił CAYENNA i nie powiedziałem złego słowa pod adresem tej osoby, mowie co sam osobiście myśle o samochodach SUV i grzecznie słucham co mają do powiedzenia inne osoby na forum.
A ja nerwowy niby !!! HEH ja mam luzik ale widze ze inni są jacyś nabuzowani i rzucają słowa w w stylu "MORDA W KUBEŁ" ale wybaczam pewnie to napięcie przedmiesiączkowe :twisted:

tez uwazam ze powinniśmy skończyć bo się chyba zagryziemy jak spotkamy sie na jakichś zawodach, dobrze sie nie znamy a kłucimy sie o takie głupoty !!!

ps. dobrze troche nieraz może i przesadziłem, a o CAYENIE słyszałem ostatnio pochlebne opinie co do jego prowadzenia !!! Tak czy inaczej nadal nie jestem wielbicielem tego gatunku pojazdów. Co do walenia głowąw ściane to ja nie musze bo jak byłem mały upadłem z metra głową na chodznik - wiem wiem co teraz powiecie "to widać ...." i "szkoda ze tylko z metra ...." he he he

pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje ze kiedyś będzie okazja pogadać w milszej atmoswerze i przy piwku :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 22, 2004 6:46 pm 

No wiesz nie wszyscy piją piwo :) Druga sprawa to czego wy chcecie od Caynna Promiana ? Jeździ se szpanerską bryczka i jest bajer a wy robicie z tego problem O_o

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 22, 2004 6:51 pm 

Aby juz na koniec bylo wszystko jasne to nie jezdze czesto tym Cayennem bo raczej ojciec nie lubi sie dzielic tym autem... Normalnie pomykalem Toyota Corolla 1.4 VVTI z 2001 roku (w przejsciowej budzie) - Olo i Siwy jechali ze mna wiec wiedza ale od parunastu dni mam noweczke Corollke i jestem zachwycony i to jest wlasnie auto, ktorym jezdze zawsze wtedy kiedy mam ochote a Cayenne bardzo okazjonalnie.

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 22, 2004 7:39 pm 

no Toyotka is gut nic specjalnego pod wzgledem stylistycznym ale podobją mi sie te zegary ( zajebiście sie podświetlają )
No ale podstawa to ta niezawodność i są ładniej wykończone od poprzednich generacji

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 22, 2004 7:39 pm 

Raflee, zamknij ten temat :?

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 22, 2004 7:42 pm 

no co do niezawodności to toyota wymiata. Widzieliście na TVN Turbo w Top Gear jak skatowali tego Hiluxa a itak nadal jezdził.

Ostatnio edytowano Cz kwi 22, 2004 7:42 pm przez siwy58, łącznie edytowano 1 raz

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 155 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona