Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Śr lip 22, 2026 11:21 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 52 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Wt mar 27, 2007 12:32 am 

Pan Przemysław napisał :
Cytuj:
A mi się wydaje, że zawody modelarskie to zawody modelarskie a nie promowanie się tydzień po tygodniu na dziwnych imprezach dla matek, targach, rynkach i co tam jeszcze?
Tu chodzi po prostu o zarabianie kasy!
Dobrze że już nie ma pochodów 1-majowych bo następna eliminacja ESSE to byłoby jeżdżenie dookoła pochodu - trzeba wykorzystać każdą okazję.

Zawody powinny się odbywać w miejscach do tego przygotowanych i wygodnych przede wszystkim dla modelarzy a nie dla rzeszy niewiele w tym zorientowanych przechodniów

Po pierwsze nie podoba mi się twój ton wypowiedzi w moim imieniu .
Po drugie
To ciekawe co twój szef powie na tego twojego posta ....
Jak zrobisz jeszcze 5 eliminacji na które przyjedzie 10 zawodników i 20 obserwatorów.
To ciekawe czy będziesz miał jeszcze prace .
I wtedy zrozumiesz ... "Święto zabawek"

Mam prośbę zastanówcie się dwa razy zanim coś napiszecie bo naprawdę nie mamy czasu każdemu odzielnie tłumaczyć na czym to wszytko działa

www.rcmonster.pl
www.esse.com.pl
www.rcdrift.pl
www.spalinowe-modele.pl
www.wystawy-kiermasze.pl

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Wt mar 27, 2007 12:51 am 

Artur Książek napisał(a):
Cytuj:
16-17.06.2007 Warszawa Tor wyścigów konnych Służewiec (Wielki Piknik Mother&Baby http://www.motherandbaby.pl/)
V Eliminacja ESSE KMMS - startują modele w klasach : IC-5 , IC-8T , IC-8MT , IC-8 Truggy

Co do tego pikniku !

Znam dobrze samą imprezę.
Sam mam syna od 3 tygodni i jestem bardzo szczęśliwy z tego powodu ale już po mału jestem zmęczony . Na taki piknik przychodzą całe rodziny czyli i tatusiowie i ta część imprezy będzie przeznaczona właśnie dla tatusiów ( żeby się trochę wyluzowali) a nie dla matek karmiących
Sam tor będzie tak daleko umiescowiony od samej imprezy że myślę, że dzieciakom nie będzie przeszkadzać .

Artur, załatwcie żeby można było samochodami jakoś podjechać, jeśli będzie możliwe oczywiście.
może nr rejestracyjny podać czy coś w tym stylu.

Tytuł:
PostNapisane: Wt mar 27, 2007 6:35 am 

Cytuj:
Artur, załatwcie żeby można było samochodami jakoś podjechać, jeśli będzie możliwe oczywiście.

Tomaszu oczywiście ,że jest to załatwione tak jak i w poznaniu, kielcach i w krakowie na naszych imprezach :oops: :oops: :oops:

www.rcmonster.pl
www.esse.com.pl
www.rcdrift.pl
www.spalinowe-modele.pl
www.wystawy-kiermasze.pl

Tytuł:
PostNapisane: Wt mar 27, 2007 6:50 am 

... prośba od nas „nie wypowiadaj się na takim niskim poziomie jak pan Zaręmba bo to tylko tobie szkodzi „

Pozdrawiam

Szantaż?

Ps.jest taki wierszyk:"Samochwała w koncie stała...",ale Prezes pewnie nie zna bo to nie ten poziom.Panie Prezesie moje nazwisko pisze się ZAREMBA,tak jak nie pisze się Ksionrzek...

Tytuł:
PostNapisane: Wt mar 27, 2007 7:00 am 

:D

www.rcmonster.pl
www.esse.com.pl
www.rcdrift.pl
www.spalinowe-modele.pl
www.wystawy-kiermasze.pl

Tytuł:
PostNapisane: Wt mar 27, 2007 7:44 am 

Przepraszam za literówkę .

www.rcmonster.pl
www.esse.com.pl
www.rcdrift.pl
www.spalinowe-modele.pl
www.wystawy-kiermasze.pl

Tytuł:
PostNapisane: Wt mar 27, 2007 8:19 am 

W niedzielę korzystając z łądnej pogody postanowiliśmy pojeździć XB8 po parku. Oczywiście otoczył nas tłum gapiów, syn polczył ich, 49 osób!!! nie licząc ponad setki osób siędzących w amfiteatrze i również nas obserwujących. Większość gapiów poraz pierwszy widziała spalinowy model w akcji. Jeździliśmy ponad godzinę, gapie się zmieniali ale ciągle było ich sporo. Oczywiście standardowe pytania, ile to wyciąga, ile to kosztuje, czy sam to złożyłem itp. itd. Statystycznie na 100 widzów 3-4 zainteresuje się RC i będą to potencjalni klienci sklepów a być może nawet zawodnicy. Dlaczego więc krytykujecie imprezy odbywające się w miejscach publicznych, podczas imprez masowych? Chodzi o poziom sportowy? Że tor mający niewiele wspólnego z off-road? Jeśli komuś to nie odpowiada może wybrać inną imprezę taką jaka mu pasuje. Osobiście jeśli chciałbym pościgać się w gronie najlepszych zawodników i na typowo off-road torze to wybrałbym eliminację MP, jeśli jednak chciałbym się po prostu dobrze zabawić to pojechałbym na Służewiec czy do Kielc. Każdy wybiera to co lubi i bardzo dobrze, że nareszcie jest wybór.
Jeśli chodzi o cykl ESSE to niepokoi mnie tylko dodatek w postaci ATA. Brałem udział w cyklu KMM Tamiya i niestety mam przykre doświadczenia z tym związane. Przede wszystkim zmiana przepisów technicznych, zmiana zasad punktacji w ciągu trwania cyklu, niesamowita dyskryminacja sprzętowa, obawiam się że z czasem w ESSE będzie można tylko Carsonami bądź Tamiyą jeździć, mam nadzieję że do tego nie dojdzie.

Tytuł:
PostNapisane: Wt mar 27, 2007 8:43 am 

Sam mam syna od 3 tygodni i jestem bardzo szczęśliwy z tego powodu ale już po mału jestem zmęczony.

Przesyłam szczere gratulacje!!

Tytuł:
PostNapisane: Wt mar 27, 2007 8:46 am 

Cytuj:
Jeśli chodzi o cykl ESSE to niepokoi mnie tylko dodatek w postaci ATA. Brałem udział w cyklu KMM Tamiya i niestety mam przykre doświadczenia z tym związane. Przede wszystkim zmiana przepisów technicznych, zmiana zasad punktacji w ciągu trwania cyklu, niesamowita dyskryminacja sprzętowa, obawiam się że z czasem w ESSE będzie można tylko Carsonami bądź Tamiyą jeździć, mam nadzieję że do tego nie dojdzie.

Jeżeli chodzi o elelektryki to niestety to nie ja zarządzam .
A co do przepisów technicznych i sportowych jeżeli chodzi o imprezy modeli spalinowych to gwarantuje stabilność .
Co do sprzętu to dowolna marka będzie dopuszczana
(może się jedynie tak stać, że będzie zakaz marki HPI ale to będzie zależało tylko i wyłącznie od samego dystrybutora )

www.rcmonster.pl
www.esse.com.pl
www.rcdrift.pl
www.spalinowe-modele.pl
www.wystawy-kiermasze.pl

Tytuł:
PostNapisane: Wt mar 27, 2007 9:06 am 

(może się jedynie tak stać, że będzie zakaz marki HPI ale to będzie zależało tylko i wyłącznie od samego dystrybutora )

Arturze - apeluje do Ciebie, tak samo jak apelowałem do Darka Flisiaka - nie róbcie Panowie takich rzeczy. Wszyscy wiemy, ze za sobą nie przepadacie, ale prosze nie przenoście tego konfliktu na organizowane przez Was zawody. To naprawde nie przyniesie nikomu pożytku.

My samochodziarze RC jesteśmy naprawde malutka grupką o znikomej sile przebicia i każdy podział, który wśród nas wprowadzimy, osłabi nas jeszcze bardziej.

Ja nie prosze, zebyście się zaraz pogodzili i zaprzyjaźnili. Ale prosze, niech Wasza animozja będzie Waszą prywatną sprawą. Nie straszcie siebie i nas takimi ograniczeniami na zawodach. Takie cos jest jak broń masowego razenia - jeśli którys z Was z niej 'wystrzeli', drugi odpowie mu tym samym, a dla nas modelarzy samochodowych RC będzie to początek końca.

Tytuł:
PostNapisane: Wt mar 27, 2007 9:17 am 

Cytuj:

Jeżeli chodzi o elelektryki to niestety to nie ja zarządzam .
A co do przepisów technicznych i sportowych jeżeli chodzi o imprezy modeli spalinowych to gwarantuje stabilność .
Co do sprzętu to dowolna marka będzie dopuszczana

Artur... to chyba zart co napisales o zakazie startow modeli HPI... co maja wspolnego uzytkownicy takich modeli, w tym ja i chlopaki z mojego teamu, do waszych utarczek z Darkiem?? chcecie sami sie scigac ze soba po waszych torach za ciezkie miliony?? sami sobie klepiecie gwozdzie do trumny i to zanim interes sie rozkreci... naprawde zachowania wasze sa iscie ekstremalne...

pozdrawiam

Savage 3.5 Custom - prawie nówka
Missiler 2WD - elektryk mojej córki
GG: 1664122

Tytuł:
PostNapisane: Wt mar 27, 2007 9:43 am 

Cytuj:

Tomaszu oczywiście ,że jest to załatwione tak jak i w poznaniu, kielcach i w krakowie na naszych imprezach :oops: :oops: :oops:

podoba mnie się :D

Tytuł:
PostNapisane: Wt mar 27, 2007 9:51 am 

Co maja wspólnego to pewnie niebawem się przekonasz.
Artur nie znasz mnie i nie wypowiadaj się w ten sposób. Sam przedstawiasz niski poziom pisząc ZAKAZ startu modelom HPI, nie można w ten sposób pisać, bo co Ci ludzie, co maja HPI modele zrobia. Na moje oko jest ich ogromna większość.
Fajnie że organizujecie imprezy, macie zapał itd. to się chwali. Ja też pwnie na tą w Poznaniu przyjadę jak czas dopisze i wystartuję.

Tytuł:
PostNapisane: Wt mar 27, 2007 2:13 pm 

Cytuj:

Chłopaki spoko 8) 8) 8) przecież bym wam tego nie zrobił, że będzie zakaz modeli HPI

Ja tylko napisałem, że jeżeli dystrybutor w jakimś tam stopniu sobie coś wymyśli bo podobno są takie jego plany to tylko będzie tylko jego jego wina

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cytuj:
Arturze - apeluje do Ciebie, tak samo jak apelowałem do Darka Flisiaka - nie róbcie Panowie takich rzeczy. Wszyscy wiemy, ze za sobą nie przepadacie, ale prosze nie przenoście tego konfliktu na organizowane przez Was zawody.

Ale przecież ja go "kocham" :oops: :oops:
tylko inaczej :D

www.rcmonster.pl
www.esse.com.pl
www.rcdrift.pl
www.spalinowe-modele.pl
www.wystawy-kiermasze.pl

Tytuł:
PostNapisane: Wt mar 27, 2007 2:17 pm 

Michał napisał

Cytuj:

Artur nie znasz mnie i nie wypowiadaj się w ten sposób

Kiedyś sie poznaliśmy na jakiś tam zawodach :oops: :oops: :oops:

www.rcmonster.pl
www.esse.com.pl
www.rcdrift.pl
www.spalinowe-modele.pl
www.wystawy-kiermasze.pl

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 52 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona