Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Śr lip 22, 2026 10:21 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 52 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 26, 2007 5:55 pm 

ja *****... zaraz wysiadam, tego nie widziałem niezły hicior, dla tych którzy bedą tam smigali UWAGA NA DZIECI!!! a zwłaszcza ich matki :o :o :lol: :lol: :shock: :D

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 26, 2007 6:29 pm 

A póżniej Kol.Bernady pisze,że ja biorę pieniądze od Pana Flisiaka za ataki na Esse-ATA.Wy też?

PS.Przecież Prezes Książek pisał,że ich imprezy są inne,niż innych dilerów.
Podobno jest propozycja dodatku na MF lub TS do becikowego...

Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 26, 2007 6:52 pm 

Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził.

Może malkontenci zbastują troche ze swoimi nic nie wnoszącymi postami a wypowiedzi swoje zaprezentują po przyjechaniu, zobaczeniu i uczestniczeniu w imprezie(ach).

Schowajcie sobie swoje wszystko wiedzące Ja tam gdzie słońce nie dociera bo jest to już poprostu nudne.

Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 26, 2007 7:04 pm 

Między Bogiem a prawdą to okazja jak każda inna. Zwykle do Mother&Baby dołącza Dad, no i może starsze Baby.
To może być ciekawe!
Nie znam dziecka, które zaczyna "łapać" otaczający go świat a które nie zainteresuje się "brum-brumami".
Nie ma nic bardziej mobilizującego dla rodziców niż zachcianki pociech.
"Czym skorupka za młodu nasiąknie tym na starość trąci".
"To powinno być zakazane" :lol:

Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 26, 2007 7:34 pm 

Artur nie obraz sie ale nie napisałem tego specjalnia aby zrobic posmiewisko tylko moze nie wiedziales ze to jest piknik dla przyszlych oraz młodych mamusiek.

Ja o tej imprezie wiedziałem juz jakis czas (gdyz w niedalekiej przyszłosci zostane ojcem a moja Żona kolekcjonuje pisma o tej tematyce ) i dlatego wielkie bylo moje zdziwienie kiedy zobaczyłem
miejsce i czas rozgrywania tej eliminacji .

Natomiast do kolegów -wątpie abyscie byli zadowoleni gdyby wasze Żony( w stanie błogosławionym lub troszke po ) idac (z brzdacem ) na owy piknik spedziły cały dzien przy akompaniamencie silnikow modelarskich , i zapachu palonego nitro . a jeszce bardziej w oslupienie wprowadził mnie fakt,
ze niedaleko miejsca rozgrywania zawodow jest wyznaczone miejsce
dla karmiacych piersia matek !!

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 26, 2007 8:18 pm 

Paweł Lipinski napisał(a):

Natomiast do kolegów -wątpie abyscie byli zadowoleni gdyby wasze Żony( w stanie błogosławionym lub troszke po ) idac (z brzdacem ) na owy piknik spedziły cały dzien przy akompaniamencie silnikow modelarskich , i zapachu palonego nitro . a jeszce bardziej w oslupienie wprowadził mnie fakt,
ze niedaleko miejsca rozgrywania zawodow jest wyznaczone miejsce
dla karmiacych piersia matek !!

Pozdrawiam

Dokładnie to samo mialem na myśli i nie byl to atak tylko stwierdzenie faktu, chce to zobaczyć jak matki będą usypiały małe pociechy, a to ktoś odpali spaline.

Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 26, 2007 8:33 pm 

Sporty ekstremalne to sporty ekstremalne :P

Ja mam tylko jedna uwage czy zawody tydzien w tydzien to aby nie szalenstwo ? Macie inicjatywe fajnie , sponsorow , kase, ale czy robienie zawodow tak gesto nie spowoduje zadlawienia i w rezultaciue porzarcia wlasnego ogona ? W kazdym badz razie ja jestem za zawodami i podziwiam zapał.

Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 26, 2007 9:09 pm 

Jan Kornaszewski napisał(a):
Sporty ekstremalne to sporty ekstremalne :P

Ja mam tylko jedna uwage czy zawody tydzien w tydzien to aby nie szalenstwo ?

Janku, jak szaleć to szaleć :D
mnie sie tam ten rozmach podoba, jak sie cos na pół gwizdka robi to i pół efektu z tego wyjdzie.

Jeśli chłopaki maja na tyle na siły, żeby zrobić tyle imprez to tylko pozazdrościć.

Z różnych przyczyn byłem tylko na jednym esse, ale nic złego mi w oczy nie wpadło. Jeśli na pozostałych zawodach będzie podobnie to będą na nie jeździł jak tylko czas i finanse pozwolą.

Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 26, 2007 10:13 pm 

A mi się wydaje, że zawody modelarskie to zawody modelarskie a nie promowanie się tydzień po tygodniu na dziwnych imprezach dla matek, targach, rynkach i co tam jeszcze?
Tu chodzi po prostu o zarabianie kasy!
Dobrze że już nie ma pochodów 1-majowych bo następna eliminacja ESSE to byłoby jeżdżenie dookoła pochodu - trzeba wykorzystać każdą okazję.

Zawody powinny się odbywać w miejscach do tego przygotowanych i wygodnych przede wszystkim dla modelarzy a nie dla rzeszy niewiele w tym zorientowanych przechodniów.

Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 26, 2007 10:17 pm 

Przemysław Mikołajczyk napisał(a):
A mi się wydaje, że zawody modelarskie to zawody modelarskie a nie promowanie się tydzień po tygodniu na dziwnych imprezach dla matek, targach, rynkach i co tam jeszcze?
Tu chodzi po prostu o zarabianie kasy!
Dobrze że już nie ma pochodów 1-majowych bo następna eliminacja ESSE to byłoby jeżdżenie dookoła pochodu - trzeba wykorzystać każdą okazję.

Zawody powinny się odbywać w miejscach do tego przygotowanych i wygodnych przede wszystkim dla modelarzy a nie dla rzeszy niewiele w tym zorientowanych przechodniów.

jak modelarstwo będzie tak popularne jak rozgrywku UEFA to pewnie tak będzie

Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 26, 2007 10:26 pm 

jakoś nie mogę sobie wyobrazić zawodów off-road na Głównym rynku miasta Kielce „ Święto zabawek.....

Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 26, 2007 10:35 pm 

jakoś pod pałacem, prawie na placu defilad się udało

Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 26, 2007 11:17 pm 

Przemysław Mikołajczyk napisał(a):
jakoś nie mogę sobie wyobrazić zawodów off-road na Głównym rynku miasta Kielce „ Święto zabawek.....

w zeszlym roku jezdzilismy w Lodzi na Piotrkowskiej podczas jej swieta i jakos nikt nie plakal... zabawa byla przednia a zwyciescy pokazali sie tlumowi w otoczeniu szych z miasta...

podobnie pod PKINem... bemowo... chaupy (tu nie bylem, ale mozna se domyslac, ze troche turystow sie przewinelo)...

widziales kiedys tyle widzow na zawodach na ktorych w sumie jedynie tylko zainteresownani byli?? widz = potencjalny klient... to z nich sie zdziera kase :D

jedyny mankament to tory byly troche liche ale swoje wyjezdzic mozna bylo...

na sluzewcu to mozna naprawe elegancki tor zrobic i w sumie na stale... niewiem jak teraz tam wladze dzialaja ale terenu na glownym parkingu jest mnostwo... zeby asfalt nie byl tak zryty to i onroady mialy by gdzie smigac... wiem bo tam swego czasu czesto bywalem z racji moich rozlicznych zainteresowan.. :)

mam inna miejscowe pod offroad w Warszawie, gdzie nikomu nieprzeszkadzaly by modele, wsumie o kazdej porze... praktycznie w centrum... teren ma wlasciciela i mysle klopoty z samorzadem by odpadly... jest osoba chetna podjac mediacje z wlascicielem... nieukrywam, ze miala by interes w tym gdyby tam taki temat sie rozwinol... miejsca jest duzo i jak by byly srodki i checi to staly tor asfaltowy tez by sie zmiescil...

chcialbym pociagnac temat ale naprawde z powaznymi ludzmi... bo niechcial bym wyjsc na glupka... a o kompetentnych ludzi jednak ciezko... kasa to nie wszystko... tu jak sie powie A to bedzie dojsc do Z.... dla tego dalej sie nie wychylam...

pozdrawiam

Savage 3.5 Custom - prawie nówka
Missiler 2WD - elektryk mojej córki
GG: 1664122

Tytuł:
PostNapisane: Wt mar 27, 2007 12:02 am 

Cytuj:
16-17.06.2007 Warszawa Tor wyścigów konnych Służewiec (Wielki Piknik Mother&Baby http://www.motherandbaby.pl/)
V Eliminacja ESSE KMMS - startują modele w klasach : IC-5 , IC-8T , IC-8MT , IC-8 Truggy

Co do tego pikniku !

Znam dobrze samą imprezę.
Sam mam syna od 3 tygodni i jestem bardzo szczęśliwy z tego powodu ale już po mału jestem zmęczony . Na taki piknik przychodzą całe rodziny czyli i tatusiowie i ta część imprezy będzie przeznaczona właśnie dla tatusiów ( żeby się trochę wyluzowali) a nie dla matek karmiących
Sam tor będzie tak daleko umiescowiony od samej imprezy że myślę, że dzieciakom nie będzie przeszkadzać .

Cytuj:
Ja mam tylko jedna uwage czy zawody tydzien w tydzien to aby nie szalenstwo ? Macie inicjatywe fajnie , sponsorow , kase, ale czy robienie zawodow tak gesto nie spowoduje zadlawienia i w rezultaciue porzarcia wlasnego ogona ? W kazdym badz razie ja jestem za zawodami i podziwiam zapał.

Ale przeciesz zawody są raz w miesiącu, wyjątek czerwiec ale to jest spowodowane sponsorami.
Ale przeciesz nie trzeba być na każdych eliminacjach ( ale miło tak wpaść w weekend na tor i wygrać model spalinowy  )

www.rcmonster.pl
www.esse.com.pl
www.rcdrift.pl
www.spalinowe-modele.pl
www.wystawy-kiermasze.pl

Tytuł:
PostNapisane: Wt mar 27, 2007 12:16 am 

Michał Karpiński napisał
Cytuj:
Ej chłopaki jak będzie 200 000 to może ja też się skusze.

To Michale powiem ci że na cały cykl wszystkich imprez od sponsorów zebrałem ponad 300 000 zł. do wydania na imprezy .
I gdybym był chciwy to bym wzioł kasę dla siebie i był zrobił jakieś tam zawody gdzieś tam w polu .
A tak to inwestuje w profesjonalne podesty , zaplecza serwisowe, nagłośnienia, przygotowywanie toru maxymalnie możliwe jak na to pozwala samo miejsce itd.
Nagrody to tylko miły dodatek …
Ale to robie dla ludzi i dla zawodników i dla dobrej zabawy.
Jak ci się to nie podoba to nie musisz przyjeżdżać i prośba od nas „nie wypowiadaj się na takim niskim poziomie jak pan Zaręmba bo to tylko tobie szkodzi „

Pozdrawiam

www.rcmonster.pl
www.esse.com.pl
www.rcdrift.pl
www.spalinowe-modele.pl
www.wystawy-kiermasze.pl

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 52 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona