Witam. Chciałbym się co nie co dowiedzieć o tym modelu. Jestem dosć poczatkującym modelarzem jeśli chodzi o modele aut, mam jakieś tam elektryki, ale własnie zastanawiam się nad jakąś spalinką. Więc byłby to mój pierwszy spalinowy samochód rc. Wybrałem skalę 1:10 poniewaz, są to nieco mniejsze i wolniejsze modele niz te w skali 1:8 a to chyba ma znaczenie jak dla początkujacego. Oczywiście możecie doradzić jakis inny model, ale wiadomo najważniejsza jest cena. Jeżeli chodzi o cenę to Kyosho chyba jest bezkonkurencyjny. Na allegro pojawiły się zestawy rtr za 800 zł. Mam już aparaturę, łądowarkę i cały osprzęt (latam i pływam) więc bym sprzedał te rzeczy które są zawarte w zestawie i odzyskał część pieniędzy. 800 zł to tanio, ale oczywiście wolałbym mniej

. Więc mam możliwość sprowadzenia ze stanów bez jakichkolwiek dodatkowych opłat, bo wujek mieszka w USA i co jakiś czas przyjeżdża wiec mógłby mi przywieźć model. I moje najważniejsze pytanie: znacie może jakiś internetowy sklep amerykański w którym dostane ten model? Proszę o linki. Wiem, ze łatwiej by było w Polsce no ale wiadomo KASA.
Dziękuję za wszelką pomoc, Paweł