Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest N kwi 19, 2026 9:03 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 12, 2007 9:31 pm 

Jan Pasiut napisał(a):
Szanowny Panie zaremba.
Mam serdeczna prośbę do Pana , aby na tym i innym forum nie wymieniał Pan mojego i syna nazwiska a tym bardziej przedstawiał go jako świadka,
i proszę także nie brac mnie na honor.
To co mi wiadomo juz napisałem i definitywnie kończę wypowiedzi w tej sprawie.
Pozdrawiam.

Panie pasiut w takiej sytuacji napewno nie będę się powoływał,na Pański honor skoro nie stać Pana na powierdzenie lub zaprzeczenie faktu nocnego telefonu.
PS.Pana syn stał w tym gronie osób i skoro Jacek słyszał,myślałem,że również Panski syn,ale być może jest to kwestia ukierunkowania słuchu...
A czy faktu wypowiezenia słowa "wypad"też nie słyszał?

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 12, 2007 10:18 pm 

Panie Zaremba ja wiem na co mnie stac, nie byłem na zawodach, nie znam dokładnie sprawy, włączyłem sie do tematu na prośbę syna, który nie chce byc mieszany w Wasze spory.
Rozczaruje Pana ale z Janem Matukinem nie rozmawiałem o zaistniałej sytuacji wiem tylko tyle że dzwonił do syna aby zerknął na forum.
Ze strony RC auto dowiedzieliśmy my się o Pana problemie który raczył Pan poruszyć ku mojemu zdumieniu na ogólnopolskim forum.
O słowie "wypad" nic nie wiem, a z synem chwilowo nie mam kontaktu i uwazam z mojej strony sprawę za ostatecznie zamkniętą.

Sądecki Klub Modelarski
Nowy Sącz

Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 12, 2007 10:51 pm 

Sprawa jest na tyle ważna ,że dotyczy osoby reprezentującej LOK,mającej kontakt z młodymi ludżmi i jej postawa ma istotne znaczenie dla planowanego Związku Sportowego i dlatego nie jest to tylko mój problem.Wielokrotnie w swoich postach apelowałem o budowanie autoryteu sędzieo ,poprzez odpowiednią postaw i zachowanie godne osoby reprezentującej LOK.Lecz jeśli ktoś(osoba publiczna) uważa Nas jako swój folwark i nie szanuje nas,zawsze będą powstawały takie sytuacje.
Zistniałe zajście było jednym z przejawów pokazania Swojego pyszalswa.
W Lublinie zawody odbyły się bez udziału osób "niezastąpionych" i atmosfera była bardzo OK!
Można być w zachowaniu Tadeuszem Bernadym i Janem Matukinem,ale to dwia różne bieguny,choć z jednego ogniwa.

Tytuł:
PostNapisane: Wt mar 13, 2007 9:56 am 

Drodzy Panowie - Dorośli Ludzie!!!
Od zawodów upłynęły już ponad dwa dni i nie wiem czy zwróciliście uwagę, że pierwszy chyba raz na tym forum jeszcze nikt z zawodników nie wspomniał o poziomie sportowym, o poziomie sędziowania, o rywalizacji - w ogóle o plusach i minusach, tylko dyskusja wrze wokół tematu co komu przystoi i czy ktoś coś powiedział czy nie.
Z całym szacunkiem do uczestników tej "wymiany zdań" - to nie jest dział do załatwiania takich spraw i moim zdaniem przyczyniacie się do obrzydzania modelarstwa młodym ludziom (czy jakiś młody człowiek- oprócz słusznie protestującego Pawła Wróbla, zabrał tu głos?). Chłopaki chcieliby się nacieszyć i podzielić z innymi swoimi sukcesami, bądź porażkami, a tymczasem widzą "dorosłą" dyskusję i podejrzewam, że większść nawet nie wie o co chodzi, więc wolą się nie odzywać :-(.
Dlatego moja prośba do Administratora: Marku, przenieś ten wątek do działu ogólnego dla zawodników, a może tutaj ktoś w końcu napisze coś nt. przebiegu zawodów, a nie wzajemnych do siebie animozji. Mam nadzieję, że tym postem ostudzę trochę Wasze głowy, a nie doleję oliwy do ognia, bo nie jest to moją intencją :-)
Pozdrawiam
Jacek
P.s. Ze swojej strony, chciałbym podziękować Leszkowi Zarembie za fantastyczne naklejki :-), Jankowi Matukinowi za pomoc w doprowadzeniu do życia mojego modelu, a ekipie z Krakowa (Piotruś, Paweł i Dźwigu) za cenne uwagi. Jestem przekonany, że jeszcze z 10 lat i będę taki dobry jak oni ;-)

Jacek

RC SMOKI KRAKÓW

Tytuł:
PostNapisane: Wt mar 13, 2007 10:08 pm 

tez tak uwazam

nie chcialem nic pisac ale fakt - tez tak mysle - zero opini - gratulacji - zadowolenia z udanej imprezy itp

a jezeli stalo sie to co sie stalo to przedewszystkim dziwi mnie ze osoby najbardziej zainteresowane nie zglosily protestu na miejscu zdarzenia nie napisano oswiadczenia i podpisów świadkow - i nie zlozono protestu Panu Ciewierzowi (na przykład) tylko walnieto posta po zawodach i powolujac sie na osoby trzecie

wszyscy narzekaja na wszystko

to ja tez
pomagajac na serwisie po wyścigu mojego syna - zostałem strofowany ( delikatnie mówiąc ) przez jakiegoś szczeniaka ( pisze takie określenie celowo ) krzyczącego - stawiaj ten samochod !!! - co mnie wprawiło w totalną wsciekłośc i użyłem słów niecenzuralnych na torze - wiekszosc rodziców i opiekunów nie zwraca chyba uwagi na nieprzyjemne odzywki z podestu swoich pociech tak jakby wina przewrotki była wina serwisu - przykro mi ale nigdy nie bede rzucał modelu przed inny prawidłowo jadący !! niestety nie widziałem "kolegi" zawodonika który to powiedział i tylko dlatego mu sie upiekło . i właśnie to mnie dziwi ( nawet mój 10letni syn bł zaskoczony tymi okrzykami - był drugi raz na zawodach ) - zrobiono wielkie chalo z nieprzyjemnego zwrotu a nikt nie zwraca uwagi na zachowanie pociech na podeście !!! ani zachowania zawodników podczas ceremonii rozdawania nagród - rozmowy , przepychanki i tp

takie jest moje i wyłącznie moje zdanie i nie reprezentuje tu nikogo poza sobą

pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: Wt mar 13, 2007 10:32 pm 

to ja też sie wypowiem w sprawie oceny zawodów

- po raz kolejny prośba do organizatorów o wymianę wykładziny, Panowie to już chyba czas...

-/+ kary stop & go plus że prawie wszystkie były uzasadnione ale niektóre były dane niepsrawiedliwie wedlóg mnie

- i to duży zawodnicy w klasach mniej "zaawansowanych" nie przepuszczali dubli tylko nieliczni to robili pzrez co np. mam teraz bude do wymiany bo pare razy mnie ktoś zepchnął na kątownik nie mówię ze to jets tylko ich wina że mam karoserie do wymiany ale to mnie zdenerwowało i prawie zerowa ingerencja sędziów w tej sprawie

+ 3 biegi finałowe w każdej klasie i w każdym finale

+ prawie brak opóźnień i możliwość trenowania nawet całą noc

+ stabilny podest i wysoki

+ serwis, trzeba pochwalić na tych zawodach ludzie nie stali bezużytecznie tylko biegali podnosili modele itd. i to wszyscy

ogólnie udane zawody

PostNapisane: Wt mar 13, 2007 11:51 pm 

Zaremba Lesław napisał(a):
”o przyjechały debile z Kłodzka i z Wrocławia”

Witam, ja podejrzewam że to dowód miłości, i nie wnikam jakiej. Mam w rodzinie takiego małego szkraba, który jak mnie widzi to krzyczy , przyjechał ten ..uj ..erdolony a ma 5 lat, mówiąc to aż piszczy i krzyczy z zachwtyu, bo zawsze wójek wymysli jakąś fajną zabawę. A może to chodziło o debili z Płocka...... no tak ale jestem jeden......to pewnie byłby debil......a raczej paździerz. Nie byłem nie widzialem, nie słyszałem, ale jak Wszyscy zacni forumowaicze dodaję swoje dwa gorsze, a co tam nabijam posty :). D........

Tytuł:
PostNapisane: Śr mar 14, 2007 7:33 am 

Janusz Cieśliński napisał(a):
tez tak uwazam

a jezeli stalo sie to co sie stalo to przedewszystkim dziwi mnie ze osoby najbardziej zainteresowane nie zglosily protestu na miejscu zdarzenia nie napisano oswiadczenia i podpisów świadkow - i nie zlozono protestu Panu Ciewierzowi (na przykład) tylko walnieto posta po zawodach i powolujac sie na osoby trzecie

... zrobiono wielkie chalo z nieprzyjemnego zwrotu a nikt nie zwraca uwagi na zachowanie pociech na podeście !!! ani zachowania zawodników podczas ceremonii rozdawania nagród - rozmowy , przepychanki i tp

takie jest moje i wyłącznie moje zdanie i nie reprezentuje tu nikogo poza sobą

pozdrawiam

Pan Tadeusz Bernady i Zbigniew Ćećwierz zostali poinformowani na miejscu,bez echa.

To jak zawodnicy zachowują się na podeście to wina rodziców,ale i też prowadzącego zawody.Wielu chłopców jest na zawodach bez rodziców i "opiekę" nad nimi powinien sprawować sędzia.

Tytuł:
PostNapisane: Cz mar 15, 2007 9:56 pm 

Michał Karpiński napisał(a):
...Marek umieścił ten post i nadal jest on na forum.

Juz go nie ma.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3