Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest So lip 04, 2026 3:59 am

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 155 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: So kwi 17, 2004 7:01 pm 

Norbi zobacz najnowszy Top-gear a zobaczysz co mówią o Cajen. Ja się z nimi zgadzam. A co do Niemieckich aut to np. czy golf 5 jest taki że nikt kto nie zna się na motoryzacji nie obejży się za nim. Tak samo koło Pheatona można przejść obojętnie a koło 406 Coupe raczej trudno...
Oczywiście sytuacja może się zmienić gdy kupię auto od szwabów :P .
Raflee a o Reno nie raczysz wspomnieć :wink: . Ale tak naprawde to nie ma nic lepszego od 10 letniego Poloneza :P

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 17, 2004 7:06 pm 

Zelazko napisał(a):
A co do Niemieckich aut to np. czy golf 5 jest taki że nikt kto nie zna się na motoryzacji nie obejży się za nim. Tak samo koło Pheatona można przejść obojętnie a koło 406 Coupe raczej trudno...
P

I widzisz, tu jest kwestia gustu. Bo w moim przypadku byłoby zupełnie odwrotnie.

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 17, 2004 7:47 pm 
-=ADA$=-

przedz kolo pheatona obojetnie to chyba oszaleje, mi sie juz nawet nowy passat podoba, ale inna sprawa ze 406 coupe ma cos w sobie!!

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 17, 2004 8:15 pm 
!!-kYOsho puRe teN-!!

Zelazko napisał(a):
Norbi zobacz najnowszy Top-gear a zobaczysz co mówią o Cajen. Ja się z nimi zgadzam. A co do Niemieckich aut to np. czy golf 5 jest taki że nikt kto nie zna się na motoryzacji nie obejży się za nim. Tak samo koło Pheatona można przejść obojętnie a koło 406 Coupe raczej trudno...
Oczywiście sytuacja może się zmienić gdy kupię auto od szwabów :P .
Raflee a o Reno nie raczysz wspomnieć :wink: . Ale tak naprawde to nie ma nic lepszego od 10 letniego Poloneza :P

heh czyli zgadzasz sie na temat wygladu, ale nie trakcji jazdy... ja wiem jak to jezdzi, widzialem popisy tego autka.
Heh jak ADAS pisze, przejdz obok phaetona obojetnie masz u mnie 500zl... a 406coupe widze na codzien, zadna nowosc....chopdz autka ladnie wyglada...

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 17, 2004 9:52 pm 

Ja kolo 406coupe przechdze obojetnie;) No nie napisze ze kolo pheatona nie ale przyznam sie ze juz XC-90 robi na mnie wieksze wrazenie.A czy ktos widzial 407 albo 407coupe? i nie powiecie mi ze to auto nie ma stylu bo ja uwazam ze ma go wiecej niz np c-classe albo bmw 3 ktore sa wiecznie te same i roznia sie tylko zaokragleniami a nowa 5 i 7 to jest mega nieporozumienie;) ale za A8 to szaleje heh to tylko marzenia;) A co powiecie o Alfie 147? Jezeli juz mamy mowic o kompaktach to nawet golfik 5 nie ma takiej sily razenia jak alfa 147 poprostu nie da sie porownac!A srodek?A prowadzenie? Moja girl dostala na 18stke alfe 147 2.0 selespeed i powiem wam ze prowadzenie jest znakomita chocaiz jezdizlem tez Mg-F oraz Merc c-coupe i alfa pod wzgledem prowadzenia bije te oba auta!

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 17, 2004 10:14 pm 
!!-kYOsho puRe teN-!!

perugeot ladny samochod...

alfa sie bardzo dobrze prowadzi, to fakt..ale wogole nie jest trwala...

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 17, 2004 10:14 pm 
Raflee

Tak wogole to te wszytki typy glofow sa robione jak bmw... wygladaja caly czas ptrawie tak samo, zaokraglaja, zakladaja inne swiatla, wnetrze inne, ale dalej maja tkai sam ksztalt i dalej widac z tym jakeigos strego zloma...
Citroen Saxo to jest nowsza wersja Citroena AX'a - jest w nich cos podobnego? (oprocz kol :D) Tak samo Xantia... to jest starszy mdoel Xary tez wogole niepodobny... :P

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 17, 2004 10:17 pm 
!!-kYOsho puRe teN-!!

Raflee napisał(a):
Tak wogole to te wszytki typy glofow sa robione jak bmw... wygladaja caly czas ptrawie tak samo, zaokraglaja, zakladaja inne swiatla, wnetrze inne, ale dalej maja tkai sam ksztalt i dalej widac z tym jakeigos strego zloma...
Citroen Saxo to jest nowsza wersja Citroena AX'a - jest w nich cos podobnego? (oprocz kol :D) Tak samo Xantia... to jest starszy mdoel Xary tez wogole niepodobny... :P

starego zloma? widze ze cos tu nie pasuje... golf to stary zlom! eureka ludzie!

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 17, 2004 10:19 pm 
Raflee

Ciesze sie, ze sie ze mna zgadzasz :D

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 17, 2004 10:23 pm 

golfow jak psow jezdzi po ulicach;) hehe moze i sa trwale ale to tak jak autobusy nadaja sie tylko do przemieszczania;) ani osiagow ani wygladu:) Dobry srodek transportu wiec po co VW ma z tego rezygonowac?:) lepiej poprawiac stare heh p oco ryzykowac raflle a xsara to nie jest xantia;) xantia to jest C5;) xsara to xsara;) poprzednik to ZX :)

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 17, 2004 10:26 pm 
Raflee

A no, tez prawda... A tak wglole to psoto firm "uaktualnia" swoje samochody tak jak vw gofa... np. ford fiesta... - zawsze podobny :D
A BMW mozna rozroznic tylko po wymiarach i silniku :D

Tytuł:
PostNapisane: So kwi 17, 2004 10:34 pm 
-=ADA$=-

i jeszcze jakie ceny za golfy, qmpel ma 4 i mowi ze komplet kolpakow ( powtarzam kolpakow) ktore wcale sie niczym nie wyrozniaja ( poza znaczniek Vw) kosztuje 400 pln :) a 147 bardzo ladne autko, musze przyznac, a inna sprawa ze bardzo mi sie tez podoba lexus IS200, ma cos w sobie

Tytuł:
PostNapisane: N kwi 18, 2004 8:38 am 

Oczywiscie niezaprzeczalnym faktem jest to, ze francuzi i wlosi robia piekne samochody!!! Peugeot 406 Coupe jest zajebisty i sam bym chetnie nim pojezdzil ale co niemiec to niemiec :). Fotki zrobie tylko spokojnie bo ***** mam uszkodzona cyfrowke i nawet przez to na allegro ostatnio nie daje prawdziwych fotek tylko jakies kopie ze stronek www. (cyfrowke uszkodzilem jak sie bawilem z moim kotem w domu... hehe).
Aha... Cayenne w podstawowej wersji nie kosztuje ponad 500tys PLN!!! Za tyle to jest juz wersja Turbo! Najtanszego Cayenne mozna juz kupic za okolo 300,000 PLN. Szkoda, ze sie on Wam nie podoba... :(.
GT3 starszy nie kupowal bo to jest za niskie jak na polskie drogi i Carrera 2 w zupelnosci wystarcza a jako, ze ma zrobiony optyczny tuning na Turbo (hehe) to i tak kazdy mysli, ze autko ma 420 koni pod maseczka a tam tyko 300 :)...

Tytuł:
PostNapisane: N kwi 18, 2004 9:11 am 

promian napisał(a):
ze ma zrobiony optyczny tuning na Turbo (hehe) to i tak kazdy mysli, ze autko ma 420 koni pod maseczka a tam tyko 300 ...

Hmmm to tak jak naklejka M3 na zwykłej 318 LOL........ Sorry, ale kupując porsche nie powinno się robić takich rzeczy, bo można zostać nieźle wyśmianym :roll: bo każdy kto trochę się interesuje samochodami zauważy, że nie ma bocznych wlotów.

Tytuł:
PostNapisane: N kwi 18, 2004 9:20 am 

Akurat ta wyglada jak prawdziwe Turbo, poniewaz posiada boczne wloty. Mozna odroznic tylko po silniku.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 155 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Następna strona