Piotr Łękarski napisał(a):
witam
drogi dziadzie jestes w bledzie co do silnikow, a juz napewno w tej klasie
3,5 to drugie po 2,11 najbardziej wysilone i dopracowane silniki a i najdrozsze i gwarantuje ze w tym przypadkusa lepsze
co do modelu inferno to wiem ze jeden uzywany stoi(lub stal) w sklepie na bitwy warszawskiej w wawie wiec moze warto pojechac i oblukac,
kupic np. model uzywany a dobra aparature serwa i caly osprzet (gwarantuje ze jest to dobre rozwiazanie bo dobra apka jest na lata a model na .........)
tymbardziej ze to 1 model i jeszcze nie do konca wiesz czego chcesz a moze ci sie wydaje ze wiesz (jak juz sie zarazisz to modele beda 2 potem 3.....i poleci...)
jak zrobisz jak mowie to moze sprzedadza bez silnika i kupic silniczek np. sh21pro bedzie klasowy dobry i tani
a w miejsce skrzyni wstawic pojedyncza zebatke stalowa i stalowy atak
mial bys model klasowy z dobrym osprzetem
podwozie wrazie co mozna potem sprzeda a do silniczka i apki dokupic dobre podwozie baggy i znow masz klasowy model
mysle ze warto myslec przyszlosciowo nie napalac sie na model nowke
co do przerobienia skrzyni to zawsze ktos pomoze np. ja czyinny modelarz z warsztatem
mam nadzieje ze skozystasz z mojej rady a wypracowanie bedzie zrozumiale i cos wniesie do tematu
pozdraiwam
Dziekuje Ci, jestes chyba pierwsza osoba, ktora umotywowala problem rzeczowo. Dziekuje i napewno skorzystam z pomocy. Moze wyjasnie, dlaczego upieram sie tak przy modelu inferno. Dostalem taki mail od pana Krzysztofa z rcmodelsport: (jest to fragment)
Model ten wyposazony jest w podwozie z modeli Buggy, czylio najlepsze,
najwytrzymalsze, najbardziej niezawodne co tylk moze byc. Monstery wysiadaja wczesniej niz model Buggy. A terz jeszcze cos wiecej o tym modelu: Przyznam sie Panu ze nie mam osobiscie tego modelu, ale klient p[rzyjechal do nas z danym modelem zeby mu go ustawic i mialem przyjemnosc prowadzic to cacko i
obiecalem sobie, ze tylko zobacze pierwszego krokusa i to biore. Ten model poprostu palil gumy. W modelu tym jest silnik 4,6cm i to jeden z lepszych, najbardziej dopracowanych jaki wypuscila ostatnimi czasy firma Kyosho. Takze przepowiada za ty modelem to ze mowi Pan ze raczej Pan nie bedzie bral
udzialu w zawodach.
i silnik tez podobno rewelacyjny.
zdobyl w zeszlym (2006) roku mistrzostwo polski
bo taki sam silnik jest w modelu
http://www.sklep.rcmodelsport.pl/index. ... od_id=1043
Mam nadzieje ze mnie zrozumiecie