|
tak jak w temacie savage z silnikiem F4.1 ma on przepalone ok.3 l paliwa tornado 20 % którego dodaje około 4l
nie był katowany temperatura nie przekraczała 120 C
dodaje silnik s-25 który przepalił 14 l paliwa f1 champion który dostałem od wójka(i paliwo do tego silnika też dodaje około 1 l ) silnik powinien jeszcze odpalić :wink:
elektronika w nim to: standardowa aparatura do której dodaje akumulatorki, serwo skrętu to hitec 645MG,serwo skrętu traxas 2055,srwo biegu wstecznego(zapomniałem wcześniej dodać że ma bieg wsteczny)to sanwa sk-112 i odbiornik standardowy zasilany 5-oma akumulatorkami chyba 2200mah +ładowarka hitec CG-340 z zasilaczem brzerobionym z komputerowego
w savagu są wymienione łożyska w kubku sprzęgłowym i nowa zębatka odbierająca 47 zębów
dodaje do niego jeszcze grzałkę i termometr hpi i dwa zepsute rotostarty jeden normalny a drugi to roto start 2 wktórych są połamane zębatki no i oczywiście dwa skid platy z łożyskami jedno kierunkowymi+sprężyny standart to założone i zielone w zapasie
dyferncjały są te lepsze 4-stailowe
cena jaka mie interesuje to 1350zł do negocjacji bo naprawde jest wiele części zapasowych którychyu nie wymieniłem
wrazie propozycji po pisać na forum ale lepiej na tel 788121857
|