Piotrek-krk napisał(a):
oj to jednak 40cm hopki wolalbym sobie odpuscic, tym bardziej, ze w standardzie mini-t nie ma amorkow olejowych, wiec walnie mocno!
Ale chodzi mi o posmiganie po plaskim torze, takim dla onroadow chociazby? a czy nawet postawienie hopki ok 20cm z deski a pod nia kawalek jakiegos materialu nie byloby problemem? Moglbym nawet zrobic taka hopke i ja przywiesc.
Jednak nie chcialbym tutaj nikogo zrobic w balona, to tylko moje sugestie, wiadomo, ze roznie to wypada, jakas sprawa moze byc wazniejsza od zawodow i mogloby nie byc mnie, nie chcialbym namawiac namawiac, doszloby do skutku a ja bym po prostu nie przyjechal. Traktuje to narazie jako rozwazania oraz propozycje, pytanka.
Pozdrawiam
Jeśli będzie duża ilość chętnych możemy zaplanować alternatywną trasę dla modeli 1;18 MT po mniejszych hopkach lub płaską.
Freestyle napisał(a):
a czy mozna przyjezdzac ze swoimi modelami?? Mam Tlke i Bonzera. Chetnie bym sobie pojezdzil tlka po torze, jezeli bylby np wolny tor.
Ze względów organizacyjnych musimy przestrzegać założeń, które będą ustalone.
Nie przewidujemy niekontrolowanych jazd modeli. Natomiast serdecznie zapraszam do udziału w zawodach również tych otwartych, na których nie trzeba mieć swojego modelu.
Planujemy wartościowe nagrody a posiadacze modeli zawsze mają większe szanse niż osoby, które nigdy nie trzymały aparatury w ręku.
Polecam