Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pt lip 17, 2026 3:48 pm

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 62 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 11, 2006 8:53 pm 
Administrator forum

:twisted:
ODEZWA do organizatorów kolejnych zawodów:
To ja poproszę bardzo te rajstopki dla (przyszłej) żony jak Marek wygra!
Tylko żeby nie były dwie lewe bo Markowi może się pokręcić i nie będzie jeździł w prawo od sędziego!
Joanna A. Zyzda :twisted:

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 11, 2006 8:55 pm 

Jaki rozmiar?

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 11, 2006 8:56 pm 

Marek Kusiakiewicz napisał(a):
[b]

Nowa golarka na forum? :D :D
Może Marek jakiś nick nadasz...,żeby nikt nie wiedział o kogo chodzi... :lol:

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 11, 2006 9:00 pm 

Witam wszystkich
Chciałem podziękować za sprawnie przeprowadzone zawody (5 kolejek elim.)
Poziom był bardzo wysoki w klasie w której startowałem .Niestety miałem parę problemów
Sprzętowych tzn mój własny regulator przestał działać w sobotę co uniemożliwiło mi start w ostatniej elim. Już myślałem że niedzielne starty będę mógł oglądać z boku . Ale dzięki pomocy którą otrzymałem w postaci regulatora od Pana Jana Matukina odżyła moja nadzieja że wystartuje w niedzielnych finałach. Wystartowałem w 1 finale i regulator spisał się świetnie W kolejnym finale zdecydowałem się na zmianę regulatora (przełożenia) i tu podziękowania dla Pana Krzysztofa Hulina i jego syna Grzegorza . ( zamiana nastąpiła z moich obaw nadmiernie przegrzanie się regulatora Pana Janka) Dziękuje za rywalizacje czekam na kolejne takie zawody

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 11, 2006 9:11 pm 

Marek Kusiakiewicz napisał(a):
ODEZWA do organizatorów kolejnych zawodów:
To ja poproszę bardzo te rajstopki dla (przyszłej) żony jak Marek wygra!
Tylko żeby nie były dwie lewe bo Markowi może się pokręcić i nie będzie jeździł w prawo od sędziego!

Czesc Asiu
To bedzie niezły doping dla Marka ,zeby sie starał i pamietaj jak
bedzie zdobywał takie trofea ty rowniez mu to wynagradzaj...... :D

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 11, 2006 9:19 pm 
Administrator forum

Artur Dzierzęcki napisał(a):
Jaki rozmiar?

Ale czego rozmiar? Rajstop, Marka czy sędziów?? :?:

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 11, 2006 9:20 pm 
Administrator forum

Drogi Groszku!!!
Ależ to oczywista sprawa że mu wynagrodzę!
Tylko pamietaj: Jakby co to to wszystko jest posag Lusi!!!! :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 11, 2006 9:24 pm 
Administrator forum

Nowa golarka na forum? :D :D
Może Marek jakiś nick nadasz...,żeby nikt nie wiedział o kogo chodzi... :lol:[/quote]

Golarka powiadasz!!!! No cóż! Nie będziesz ty miał za tę ksywę łatwego życia mój drogi Lesławie - nadopiekuńczy ojcze młodego człowieka, który za wszelką cenę chce się dostać na podium! Oj nie będziesz!!!!!!
Z komsomolskim pozdrowieniem - Joanna A. Zyzda :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 11, 2006 9:27 pm 

Przepraszam,że zapytam,a co robi teraz Marek,bo to jakby wyrwało się z pod kontroli... :D

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 11, 2006 9:32 pm 
Administrator forum

Cenzuruje moje wypowiedzi. Dlatego nie mogę napisać prawdy, całej prawdy i tylko prawdy - tak mi dopomóż LOKATA kapitałowa jest dzisiaj na wysokim poziomie procentowym. HOWGH!!!!

Joanna A. Zyzda

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 11, 2006 9:39 pm 

Jan Pasiut napisał(a):
Szanowny Panie Zaremba pańskie poczucie humoru jest znane wielu zawodnikom którzy jasno wyrazili swoja aprobatę na ten temat w odbytych w Nowym Saczu wyborach do władz sekcji.

Dla wszystkich,którzy tą wersję aprobaty chcą jeszcze umocnić ,proponuję moje portreciki w gustownej ramce,w formacie A-4.Można powiesić przy drzwiach i spluwać,bądż wykorzystać do gry w rzutki.Może być też wersja na miękkim papierze.Zainteresowanych proszę o zamawianie na Pm.Zamówienia będą realizowane wg kolejności zgłoszeń.

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 11, 2006 9:45 pm 

Dobry pomysł a na papierze w rolce napis ULŻYJ SOBIE

Wesze w tym niezła kase ,czy moge dołaczyc do tego interesu
zajme sie sprzedaza .Mam kontakty w Stolicy tam od reki
poszłaby wieksza partia towaru :D

Ostatnio edytowano Wt wrz 12, 2006 5:33 am przez Wiesław Groszkowski, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 11, 2006 11:56 pm 
Raflee

Spokojnie... jesli chodzi o opony do formolek to moze to jest rozgrzewka przed tym co czeka nas na hali - za mistrza beda formolki... :)

Wszyscy wsrod nas sadzili tak samo, ze to zakonczenie MP bylo dziwne... :P
Nie bede powtarzal tego co zostalo napisane, ale zgadzam sie z tym co napisal P. Leslaw i P. Mikolaj.

Po tym co bylo na hali, myslalem ze tutaj sie to tez w pewnym stopniu powtorzy... no ale :)

Rafal - jesli chodzi o to, czy jesli beda nagrody za miejsca czy nie to ja bym sie nie zgodzil... bo to wszystko zalezy raczej od tego jaki kto jest, a nie co za to moze miec... a pozatym nie dla wszystkich "cos" wygrac jest najwazniejsze. To moze byc motywacja do cwiczenia jazdy... zeby byc najlepszym i wygrywac :)

Jakby nie bylo to to czym jezdzimy kosztuje swoje, nie wspomianac juz o wyjazdach na zawody, wiec czasami jest milo cos dostac na MP za to, ze sie jezdzilo przez cala polske na zawody i sie zostawilo w tym sporcie wieksza kase...

Ja juz kilka razy myslalem, zeby z tym wszystkim skonczyc... ale poprostu nie moge. Tutaj spotkalem duzo swietnych osob, z ktorymi mozna sie spotkac raczej tylko na zaowodach (nie liczac Maciasa :D) i ostatnio juz chyba tylko to mnie tutaj trzyma :P

Za kilka sezonow zobaczymy jak bedzie... moze kupie jakas CBR'ke i tyle mnie bedzie widac :D

Tytuł:
PostNapisane: Wt wrz 12, 2006 8:46 am 

Rafał Malczyński napisał(a):

Za kilka sezonow zobaczymy jak bedzie... moze kupie jakas CBR'ke i tyle mnie bedzie widac :D

Zanim zaczniesz śmigać na CBRce koniecznie odwiedź stronę :

http://www.oswiadczeniewoli.pl/

PAMIĘTAJ twoje organy mogą się komuś przydać :D

Innych też zachęcam, nawet jeśli śmigają tylko DTM-ami :wink:
W

Tytuł:
PostNapisane: Wt wrz 12, 2006 9:16 am 

Pan Jan Pasiut napisał:
Cytuj:
Nagrody rzeczowe ... może były nie trafione ale jak to się mówi "darowanemu koniowi............"

Szanowny Panie Janie.
Pragnę część winy Leszka Zaremby wziąść na swoje barki. Po prostu nie przewidziałem że tak duży chłop ma tak słabą psychikę. Kiedy on zachłystywał się wspomnieniami z MP w Nowy Targu, atmosferą, gościnnością, zainteresowaniem zawodami ze strony natabli oraz nagrodami dla zwycięsców - ja opowiadałem mu o imprezie charytatywnej, jaka odbyła się w tym samym czasie w Lublinie. Była to zbiórka żywności dla najbardziej potrzebujących. Głównymi darczyńcami tej akcji są producencji i hurtownicy żywności. Darują oni artykuły tuż przed uipływem terminu przydatności do spozycia oraz już po tym terminie oraz artykuły niechodliwe. Akcja zbierania zywności była wspomagana przez modelarzy kołowych z Lublina, którzy na swój koszt zorganizowali pokazy jazdy modelami RC.
Dodatkowo na usprawiedliwienie Leszka niech będzie fakt że jadąc do Nowego Sącza nie jechał przez Nowy Targ i nie zauważył że są to dwa różne "kraje".
A fakt że nagrodą w DTM była para przednich opon do formułki a w 18 nagrodą była para tylnych opon też do formułki wcale nie rozbawił Leszka. A to tylko i wyłącznie świadczy o jego braku poczucia humoru.
I nie ma to nic wspólnego z faktem że fundatorem nagród była firma Hit Bis. Firma o której p.Jacek Żurek napisał że znaczne udziały ma w niej firma ATA.

A teraz kilka słów otuchy. Nie potrzebnie Panie Janie przyjmuje Pan opinię Leszka jak krytykę swojej osoby. Nikt nie wątpi że wykonał Pan kawał dobrej roboty. I nikt nie oczekuje że na siłę zmusi Pan Prezydenta (Burmistrza) Miast,Starostę, posłów do ufundowania nagród czy też do zaszczycenia swoją osobą naszych zawodów. A brak zainteresowania w/w osób przekłada się na brak sponsorów.
Tadeusz Żelazo.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 62 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona