Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pt lip 17, 2026 3:48 pm

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 62 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 11, 2006 2:37 pm 

Nie wiem o jakie puchry rozchodzi się panu Barakońskiemu.
Przecież natych mistrzostwach rozdano ich 33 sztuki i tyleż samo medali.
Nagrody rzeczowe tylko dla zwycięzców ufundowała firma "HIT_BIS" z Rzeszowa, może były nie trafione ale jak to się mówi "darowanemu koniowi............"
Pod tym adresen można obejrzeć kilka zdjęć z MP http://www.nowysacz.pl/index.php?p=3&p2 ... r&wid=1829 pozostałe zdjęcia w najbliższym czasie.

Sądecki Klub Modelarski
Nowy Sącz

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 11, 2006 3:01 pm 

Myślę,że o nagrodzenie zawodników,którzy zwyciężyli w Nowym Sączu na zawodach,a nie w Mistrzostwach Polski...

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 11, 2006 3:04 pm 

Szanowny Panie Zaremba, przecież to były Mistrzostwa Polski.

Sądecki Klub Modelarski
Nowy Sącz

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 11, 2006 3:08 pm 

Przepraszam ,być może w Nowym Sączy panują inne obyczaje niż wszędzie...

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 11, 2006 4:29 pm 

-------------------------------------------------------------------------
Brawa dla zawodników -
nie zawiedli, było fair i sportowo a czasami wesoło
-------------------------------------------------------------------------

A co do reszty, może lekcja z historii:

Rok temu w Rudzie oraz pół roku temu w Łomiankach:

1. dano puchary dla najlepszych trojek podczas zawodow w tym w podzialach wiekowych.

2. rozdano puchary z rankingu MP

a w Łomiankach dodatkowo

3. rozdano puchary w klasyfikacji generalnej, za sume punktow zdobytych we wszystkich eliminacjach.

nie wspomne o nagrodach...

Ktoś obiecal w Lomiankach i na tym forum, ze pucharowy ranking powtorzy sie....

Jak braklo kasy na puchary to choc dyplom należało wydrukować

Ponawiam postulat by kazdemu uczestnikowi MP dac dyplom.

W Tarnowie zawsze to sprawnie robia a to rzut beretem od NS, w Tarnowie honoruja zawsze final A i najlepszego w B.

Moze Warszawa jest bogata ale mozna też brac przyklad z Tarnowa.

Pozdrawiam

Mikolaj Barakonski

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 11, 2006 5:37 pm 

nie lepiej było zamiast pucharów wydrukować dyplomy ? co z tego ze ktos ma puchar ale nie wiadomo do kogo on należy :lol:

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 11, 2006 7:07 pm 

Jan Pasiut napisał(a):
Rozumię że zawody mogły się nie podobać tym rodzicom których dobrze jeżdżący synowie nie zdołali wywalczyć miejsca na podium.

To uświadomiło mi,że nie byłem objektywny,a wręcz zaślepiony swoją niezaspokojoną dumą i egoizmem,który przelewam na syna...Dało mi do myślenia przez cały dzień,uświadomiło mi jak jestem małostkowy .Dlatego przygotowałem wersję nowa z którą myślę,że się zgodzą wszyscy tatusiowie synów którzy zwyciężyli...

W dniach 9-10.września odbyły się Mistrzostwa Polski samochodów zdalniesterowanych.Już na pierwszy rzut oka można było zauważyć jak ogromne to wydarzenie dla miasta.Licznie rozklejone plakaty-informatory,informacje w lokalnej prasie i TV,były tylko dowodem potwierdzającym ten fakt.To wywołało ogromne zainteresowanie wsród mieszkańców Nowego Sącza,którzy tłumnie odwiedzili miejsce rywalizacji najlepszych w kraju.
Również zawodnicy dopisali swoją obecnością,stawiła się cała polska czołówka, zawodników.Tak licznego grona pretendentów do mistrzowskich tytułów Nowy Sącz nie oglądał od lat.Nad sprawnym i profesjonalnym przebiegiem rywalizacji czówali działacze z lokalnego jak i centralnego oddziału LOK,organizacji,która nie tylko uczy,ale i wychowuje.Działacze jeszcze raz pokazali nam swoje ogromne zaangażowanie i kompetencje.Aż się chce powiedzieć-tak trzymać.
Wieczorny bankiet ,który przebiegał w sielankowej atmosferze jeszcze raz dowiódł jedności i wspólnych interesów zawodników i działaczy.Było to ciepłe ,rodzinne spotkanie na którym wyznaczono nowe zadania na przyszłe 5 lat,jednocześnie mówiąc stanowcze nie małomiasteczkowym zadymiarzom.
W kewstii samych zawodów to można stwierdzić,że zawodnicy jeżdzili w prawą stronę w stosunku do siedzących sędziów.
Punktem kulminacyjnym tego wydarzenia było rozdanie wspaniałych trofeów i medali,których ilość przekroczyła najśmielsze oczekiwania(ze względów ekologicznych nie rozdawano dyplomów mniej istotnym zawodnikom,bo każde dziecko wie że 1 kg papieru to rana na naszych lasach).
Nie wspomnę o nagrodach.A to Ta firma A to tamta prześcigały się w ufundowaniu nagród.A były tam same potrzebne i wpływające na dalszy przebieg kariery rzeczy.
Wszystkim nam obserwatorom pozostanie głęboko w pamięci takie przeżycie.Niech inne kraje uczą się od Nas.

Teraz chyba nie zasługuję na napiętnowanie,bo sięgnąłem po obiektywizm stary, sprawdzony z lat 70-tych.

Ostatnio edytowano Pn wrz 11, 2006 7:13 pm przez Zaremba Lesław, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 11, 2006 7:12 pm 

Jak ja lubie czytac takie posty :lol:

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 11, 2006 7:33 pm 

ludzie - nagrody się Wam nie podobały? niedługo będziecie się krzywić na mniej niż sześciocyfrowe nagrody pieniężne...
to jest hobby, a nie praca zarobkowa - tu się kaskę topi, a nie wyciąga.
tak długo jak nie będzie przesadnie wartościowych nagród, tak długo będzie uczciwa i przyjazna rywalizacja, a bezpośredni konkurenci będą sobie pomagać.

niech no się tylko zacznie rozdawanie wartościowych nagród, to nie tylko konkurenci nie będą sobie pomagać, ale nie zdziwiłbym się, gdyby zaczęli sobie nawzajem mniejsze i większe "świnki" podkładać, boksy poszczególnych teamów staną się strefą zakazaną dla innych, bronioną przez ochroniarzy....

dyplomy - to co innego - są one ważne szczególnie dla młodzików i przynajmniej pierwsza ich dziesiątka w każdej klasie (czyli praktycznie wszyscy) powinna takowe otrzymać. to motywuje do dalszych starań.

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 11, 2006 7:38 pm 

Ale gdyby tak czekolada,albo rajstopy dla matki,żony czy kochanki zamiast tych oponek dwóch...

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 11, 2006 8:04 pm 

Szanowny Panie Zaremba pańskie poczucie humoru jest znane wielu zawodnikom którzy jasno wyrazili swoja aprobatę na ten temat w odbytych w Nowym Saczu wyborach do władz sekcji.

Sądecki Klub Modelarski
Nowy Sącz

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 11, 2006 8:12 pm 

a mozna wiedziec ile osob bralo udzial w wyborach?

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 11, 2006 8:14 pm 

Pan natomiast przeniósł to na forum ,chcąc mnie ośmieszyć po mojej obiektywnej ocenie,do której miałem prawo.Nie było tam wybiegów osobistych pod Pańskim adresem.
Dałem Panu przykład jak można zostać" rannym" od własnej broni,czyli w Pańskim przypadku ,drwiny pod moim adresem.
Zresztą nietaktem jest komentowanie przez organizatora w ten sposób opini zamieszczanych w miejscu ku temu przeznaczonym.Jeśli Pan się nie zgadza z moją opinią w pierszej wersii to proszę o merytoryczną odpowiedż,bo inaczej wciągnie Nas Pan w głupawą dyskusję...

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 11, 2006 8:20 pm 

Artur Groszkowski napisał(a):
Jak ja lubie czytac takie posty :lol:

Nie jesteś sam Arturze :lol: , Lechu , normalnie slów mi brakuje.... Gdzie Ty chlopie robileś za ,,tamtych,, czasów, nie robileś w gazecie ? W gazetę to pewnie nie raz :lol:
Rozp..... mnie ten tekst :lol:

P.S. Kopiuję ten referat dla potomnych, dawno tak się nie ubawilem , aż mnie flaki bolą.

Ostatnio edytowano Pn wrz 11, 2006 8:26 pm przez Artur Dzierzęcki, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 11, 2006 8:23 pm 

Jan Pasiut napisał(a):
Szanowny Panie Zaremba pańskie poczucie humoru jest znane wielu zawodnikom którzy jasno wyrazili swoja aprobatę na ten temat w odbytych w Nowym Saczu wyborach do władz sekcji.

Jeśli chodzi o wybory to nawet sam na siebie nie głosowałem ... :D

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 62 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona