Mariusz Nowakowski napisał(a):
Wojtek Sadowski napisał(a):
MAriusz, wyrozumiałości troche, ja też nei dostaje odpowiedzi na maile i mnie to zainteresowało. Spojrzałem w kalendarz i doszedłem do wniosku, że panowie mają długi weekend. Czekam i na pewno jutro do Ciebie wyślą paczkę a do mnei odpowiedzą na maila. To też ludzie

OK, wszystko rozumiem, ale wydaje mi sie ze Panowie powinni poinformowac kliejentow o tym fakcie...
Witaj,
Przepraszam za opóźnienie, które wdarło się do realizacji Twojego zamówienia. Kontaktowałem się z Biurem Obsługi Klienta RCWORLD.PL (jestem na urlopie) i tak:
- zamówienie zostało wysłane przez Ciebie w czwartek "na przelew"
- zostało przez nas zrealizowane zgodnie z regulaminem sklepu, czyli po zarejestrowaniu płatności na naszym koncie
- w poniedziałek obsługa sklepu poinformowała mnie o problemach z internetem (pracujemy normalnie, nie korzystamy z długiego weekendu, gdyby było inaczej, poinformowalibyśmy o tym fakcie naszych Klientów)
- sklep odpisał też na Twojego maila, informując o przyczynie opóźnienia (nie wiem dlaczego go nie dostałeś) - najprawdopodobniej UPS nie dostarczył przesyłki na czas lub też wystąpiły jakieś problemy z doręczeniem (np. nie było nikogo w domu, podczas gdy kurier próbował ją doręczyć).
- jutro (środa, 16.08.), z samego rana, będziemy interweniować w UPS, celem ustalenia co dzieje się z przesyłką i poinformujemy Cię "na telefon".
Next time, jak się coś dzieje, po prostu zadzwoń do nas. Łatwo tworzą się nieporozumienia i można je od ręki wyjaśnić, zamiast pobieżnie oceniać nas na forum.
Pozdr
Mirek