Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pt cze 05, 2026 10:01 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Wt sie 15, 2006 8:59 am 

Zamawialem z RCWORLD juz dwa razy, pierwsza wysylka expresowa, ale drugie zamowienie juz gorzej :/ Zamowilem 10.08 dzis jest 15.08 do tej pory nie mam towaru, wiadomo byl weekend i dzis mamy swieto, ale byl piatek i poniedzialek pracujacy...Mimo dwoch maili nie dostalem odpowiedzi...

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Wt sie 15, 2006 9:03 am 

MAriusz, wyrozumiałości troche, ja też nei dostaje odpowiedzi na maile i mnie to zainteresowało. Spojrzałem w kalendarz i doszedłem do wniosku, że panowie mają długi weekend. Czekam i na pewno jutro do Ciebie wyślą paczkę a do mnei odpowiedzą na maila. To też ludzie ;)

Tytuł:
PostNapisane: Wt sie 15, 2006 9:07 am 

Wojtek Sadowski napisał(a):
MAriusz, wyrozumiałości troche, ja też nei dostaje odpowiedzi na maile i mnie to zainteresowało. Spojrzałem w kalendarz i doszedłem do wniosku, że panowie mają długi weekend. Czekam i na pewno jutro do Ciebie wyślą paczkę a do mnei odpowiedzą na maila. To też ludzie ;)

OK, wszystko rozumiem, ale wydaje mi sie ze Panowie powinni poinformowac kliejentow o tym fakcie...

Tytuł:
PostNapisane: Wt sie 15, 2006 8:51 pm 

Mariusz Nowakowski napisał(a):
Wojtek Sadowski napisał(a):

OK, wszystko rozumiem, ale wydaje mi sie ze Panowie powinni poinformowac kliejentow o tym fakcie...

Witaj,

Przepraszam za opóźnienie, które wdarło się do realizacji Twojego zamówienia. Kontaktowałem się z Biurem Obsługi Klienta RCWORLD.PL (jestem na urlopie) i tak:
- zamówienie zostało wysłane przez Ciebie w czwartek "na przelew"
- zostało przez nas zrealizowane zgodnie z regulaminem sklepu, czyli po zarejestrowaniu płatności na naszym koncie
- w poniedziałek obsługa sklepu poinformowała mnie o problemach z internetem (pracujemy normalnie, nie korzystamy z długiego weekendu, gdyby było inaczej, poinformowalibyśmy o tym fakcie naszych Klientów)
- sklep odpisał też na Twojego maila, informując o przyczynie opóźnienia (nie wiem dlaczego go nie dostałeś) - najprawdopodobniej UPS nie dostarczył przesyłki na czas lub też wystąpiły jakieś problemy z doręczeniem (np. nie było nikogo w domu, podczas gdy kurier próbował ją doręczyć).
- jutro (środa, 16.08.), z samego rana, będziemy interweniować w UPS, celem ustalenia co dzieje się z przesyłką i poinformujemy Cię "na telefon".

Next time, jak się coś dzieje, po prostu zadzwoń do nas. Łatwo tworzą się nieporozumienia i można je od ręki wyjaśnić, zamiast pobieżnie oceniać nas na forum.

Pozdr
Mirek

Tytuł:
PostNapisane: Wt sie 15, 2006 9:11 pm 

Mirek Michalski napisał(a):

Witaj,

Przepraszam za opóźnienie, które wdarło się do realizacji Twojego zamówienia. Kontaktowałem się z Biurem Obsługi Klienta RCWORLD.PL (jestem na urlopie) i tak:
- zamówienie zostało wysłane przez Ciebie w czwartek "na przelew"
- zostało przez nas zrealizowane zgodnie z regulaminem sklepu, czyli po zarejestrowaniu płatności na naszym koncie
- w poniedziałek obsługa sklepu poinformowała mnie o problemach z internetem (pracujemy normalnie, nie korzystamy z długiego weekendu, gdyby było inaczej, poinformowalibyśmy o tym fakcie naszych Klientów)
- sklep odpisał też na Twojego maila, informując o przyczynie opóźnienia (nie wiem dlaczego go nie dostałeś) - najprawdopodobniej UPS nie dostarczył przesyłki na czas lub też wystąpiły jakieś problemy z doręczeniem (np. nie było nikogo w domu, podczas gdy kurier próbował ją doręczyć).
- jutro (środa, 16.08.), z samego rana, będziemy interweniować w UPS, celem ustalenia co dzieje się z przesyłką i poinformujemy Cię "na telefon".

Next time, jak się coś dzieje, po prostu zadzwoń do nas. Łatwo tworzą się nieporozumienia i można je od ręki wyjaśnić, zamiast pobieżnie oceniać nas na forum.

Pozdr
Mirek

W domu zawsze ktos jest wiec, napewno by ktos odebral...Zadnego maila w tej sprawie nie dostalem, no ale ok mniejsza juz o to wazne zeby paczka doszla, az tak sie nie pali ;)

Faktycznie moglem zadzwonic, nie pomyslalem bo zawsze szybko na maile odpsujecie wiec pomyslalem ze i tym razem tak bedzie...
Napewno nie zmienie opinii o Waszym sklepie bo, naprawde obsluga 1sza klasa, pierwsze moje zamowienie dostalem exprosowo... I tak zapamietam Wasz sklep, a o tej sytuacji zapomne ( oczywiscie jesli paczka dojdzie :lol: )

W takim razie czekam na jakies informacje....

pozdrawiam

Ostatnio edytowano Wt sie 15, 2006 9:13 pm przez Mariusz Nowakowski, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: Wt sie 15, 2006 9:13 pm 

NO prosze jaka pożądna firma od słowa POŻĄDAĆ hehe tak trzymać bo ze świeczką szzukać takich zetelnych fachowców w sklepach :mrgreen:

Takie OT małe.
U mnie zamówienie było na czas tak że RESPECT :P
Tak ze jak coś nie tak to widze ze to prawdziwy problem a nie jakiś sciemnianie...

Tytuł:
PostNapisane: Wt sie 15, 2006 9:29 pm 

Ja jeszcze raz wezme glos.
Narazie zlozylem 3 zamowienia.
1 - ofna blazer - na drugi dzien, szybciutko.
2 - paliwo - na drugi dzien
3 - servo - na drugi dzien ( chyba w ok 17h ).
Oprocz tego zwrocilem spalone servo, zaraz przyszlo nowe! Wiec naprawde pelen profesjonalizm, bardzo mi sie to podoba.
Dobry kontakt telefoniczny oraz mailowy.

Polecam Panstwu zalozyc cos w stylu komentarzy, bo zakonczonej transakcji - pozytywnych komentarzy byloby wiele. Co prawda jak ktos kupuje w rcworld, to wielkie prawdopodobienstwo, ze zna kogos z rcauto lub z innych zrodel ma info, ze sklep jest EXTRA. Pozdrawiam

Prosze nie pisac na PW ofert sprzedazy, wymian itd, gdyz nie jestem zainteresowany. Pozdrawiam.

The end.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2