Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest So cze 06, 2026 10:08 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor
PostNapisane: So sie 12, 2006 4:18 pm 

Witam ,wim ,że tematów jest wiele ale proszę o pomoc w wyboże modelu.
Który model polecilibyście kierując się moimi potrzebami :
model potrzebuje tylko i wyłącznie do zabawy przedewszystki las błoto. Nieinteresują mnie całkowice zawody model musi być jak najbardziej mobilny w terenie. Cena całkowita do 3000 zł. Z góry dzięki za pomoc bo sam już niewiem co wziąść a specjalnie nie podaje moich typów aby nic nie sugerować... :)

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: So sie 12, 2006 4:28 pm 

Oj chyba nikt w tym poscie sie nie wypowie bo tego jest az za duzo na forum :) Musisz poczytac to co jest juz napisane, tam wszystko jest ladnie wyjasnione...

Tytuł:
PostNapisane: So sie 12, 2006 6:34 pm 

a co Ty rekalmujesz tak tego przereklamowanego .......... 8) :lol: :lol: nowe polskie słowo : BASHING zapewne polacy zrobią na swoją strone BASZINK :lol: brechty 8)

Mała poprawka: BASZKING.KOM ;-) Piotrek

Hardcore Custom UE SuperMaxx UE SuperMaxx BigBlock Chassis, GH exhaust Pro-Line wheels,all UE Custom prats, MX 3 Radio system i wiele wiecej! Za duzo modów zeby opisać ;) UE SuperMaxx to kult i ja go wyznaję :) GG: 4899057

Tytuł:
PostNapisane: Pn sie 28, 2006 1:51 pm 

Ja proponuje sie zastanowić między savagem a hb lightningiem gt.

Tytuł:
PostNapisane: Pn sie 28, 2006 3:18 pm 

Ja polecałbym Revo 3.3R,2.5R lub Tmaxxa 2.5R bo slyszałem ze w TMAXXiE 3.3R moga byc klopoty z przeniesieniem napędu
Widziałem jak jeżdżą i byłem pod wrażeniem :wink:

PostNapisane: Pn sie 28, 2006 3:56 pm 

Crawler napisał(a):
Witam ,wim ,że tematów jest wiele ale proszę o pomoc w wyboże modelu.
Który model polecilibyście kierując się moimi potrzebami :
model potrzebuje tylko i wyłącznie do zabawy przedewszystki las błoto. Nieinteresują mnie całkowice zawody model musi być jak najbardziej mobilny w terenie. Cena całkowita do 3000 zł. Z góry dzięki za pomoc bo sam już niewiem co wziąść a specjalnie nie podaje moich typów aby nic nie sugerować... :)

bierz Revo 3.3

Tytuł:
PostNapisane: Pn sie 28, 2006 4:42 pm 

na czym niby polegają kłopoty z przeniesieniem napedu? bo nic mi o tym nie wiadomo a w t-maxxach siedze juz prawie rok i to po uszy i nic nie słyszałem o zadnych kłopotach z napedem nigdy 8)

Hardcore Custom UE SuperMaxx UE SuperMaxx BigBlock Chassis, GH exhaust Pro-Line wheels,all UE Custom prats, MX 3 Radio system i wiele wiecej! Za duzo modów zeby opisać ;) UE SuperMaxx to kult i ja go wyznaję :) GG: 4899057

Tytuł:
PostNapisane: Pn sie 28, 2006 11:59 pm 

jestem posiadaczem revo 3.3 i moge go gorąco polecic,ale ostatnio kolega piotrek grabowski zakupil offna blazer(dobrze pisze piotrek?), i jestem pod wrazeniem szybkosci i zwrotnosci, do tego niska cena,więc nie ma co wywalac kasy na revo i savage .Moze byc klopot jeśli chcesz poskakac bo ten model ma mniejszy skok zawieszenia , ale mimo to z czystym sumieniem polecam

Tytuł: Revo 3.3
PostNapisane: Wt sie 29, 2006 2:27 pm 

Ok ,fajnie tylko tak jak napisałem ja potrzebuje model typowo w teren ( błoto ,las ) ztego co wiem revo 3.3 posiada również środkowy dyfer co według mnie pogarsza jego własciwości jezdne w śliskim terenie. :)

Tytuł:
PostNapisane: Wt sie 29, 2006 3:07 pm 

A ja bym zastanowił się na Twoim miejscu jeszcze nad Hellfire'em, lub zaczekałbym na Hell'a SS (bo chyba jeszcze nie ma w sprzedaży prawda?), z tego co powiedziałeś to kasę masz. Jeśli nie, to bierz Sava K.46(gorąco polecam) lub Revo 3.3. Savage w takim terenie o jakim mówisz radzi sobie naprawde świetnie sam jestem posiadaczem i jestem z niego bardzo zadowolony.

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: Wt sie 29, 2006 3:15 pm 

Do duzego terenu najlepszy będzie model Losi. Duże koła amortyzatory, mocny silnik i możliwośc przestawienia skrzyni na szybką i wolniejszą.
Njalpeszy wybór do typowego off road

Tytuł:
PostNapisane: Wt sie 29, 2006 3:32 pm 

Przesiadłem się z modeli Revo (po ogomnym tuningu) z os .18 oraz LST także po tuningu na model HPI Hellfire. Walory trakcyjne hella są rewelacyjne, oczywiście trzeba zmienić styl jazdy i przyzwyczajenia z MT standard. Budowa modelu naprawdę mega solidna co potwierdziły największe i najlepsze testy dla modeli- zawody. Model składa się super łatwo . Spasowanie elementów bardzo dobre. Widać po tym modelu że HPI przeszło na inne wtryskiwarki . Bardzo pozytywnie zaskoczył mnie silnik 4.6HO . Bardzo łatwa regulacja, stabilna praca. Wbrew pozorom model typu truggy bardziej się nadaje do bashingu niż standardowe MT. 3 dni temu wyjeździłem sporo paliwka na moim torze ćwicząc skoki. Skakałem ladując różnie ale często nie na koła. Kompletnie zero awarii w modelu, żadna śruba się nie odkręciła. Dla spokoju psychiki zamówiłem wszystko co ma SS ale myślę że dla normalnego użytkownika nie ma to znaczenia. Miałem wiele różnych modeli i z czystym sumieniem mogę polecić Hellfire.

Tytuł:
PostNapisane: Wt sie 29, 2006 3:33 pm 

Uważam, że z savage bedziesz zadowolony. Ja mam wlasnie taki teren i czy sucho czy mokro bloto czy snieg czy asfalt w kazdym terenie daje rade. Jedno z czym mialem problem to rotostart ale w modeleu K46 jest duzo lepszy. Do tej pory jezdzilem na silniku 21BB (dynamiczny, ale mimo to wymiana)i z powodu braku kompresji wymienilem go na K46. Polecam savage, a w przyszlosci kupie hellfire ss. W typowy teren tylko savage.

Tytuł:
PostNapisane: Wt sie 29, 2006 10:31 pm 

Zrób jak jeden z naszych kolegów - sprzedał Revo i kupił Samuraja. I jest baardzo zadowolony.
W

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona