Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Cz cze 11, 2026 4:53 am

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 132 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona

który fg wybrac?
fg monster hummer h2 55%  55%  [ 11 ]
fg mitsubishi pajero 45%  45%  [ 9 ]
Liczba głosów : 20
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Pt sie 11, 2006 6:33 pm 

Piotr jest administratorem działu Monster Truck.
Uważam, więc że powinien zachowywać się zgodnie z zajmowaną funkcją.
To, co pisze o naszych modelach po prostu jest nieobiektywne, nie poparte żadnymi faktami i złośliwe.
I nie widzę, więc powodu, aby wysłuchiwać jego uwag skro nie ma żadnych podstaw do ich artykułowania, co powyżej uzasadniłem.
To właśnie sa fakty.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pt sie 11, 2006 6:38 pm 

Festiwal Modelarstwa napisał(a):
Dla czego więc pouczasz innych skoro z sukcesami na torze i praktyką masz raczej niewiele do czynienia. :shock:
Czy sukcesy na torze są dowodem posiadania wiedzy starożytnych? :? . To, że ktoś nie startuje w zawodach jest jego indywidualną sprawą i o praktyce nie świadczy wcale. Czy jeżeli ktoś fenomenalnie jeździ autkiem, potrafi je ustawić jak tylko mu potrzeba, a nie startuje w zawodach to oznacza, że jest gorszy od zawodników????

To są moje spostrzeżenia i wiele wody w Wiśle upłynie nim wystartuje.

Pozdrawiam

EDIT: Użytkownicy Savów też negują Revo jak tylko potrafią, czasem nawet nimi nie jeżdżac i co z tego?

Ostatnio edytowano Pt sie 11, 2006 6:40 pm przez Jakub Banasiewicz, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: Pt sie 11, 2006 6:39 pm 

To nie sa Fakty, fakty sa widoczne golym okiem, dlatego Piotr jest moderem w MT bo sie na tym zna i ma doswiadczenie, nie wydaje mi sie ze osoba ktora jezdzi na zawody i od kilku lat grzebie przy MT nie zna sie i nie potrafi obiektywnie ocenic modelu po konstrukcij, budowie, samej jezdzie i rozmow z userami tych produktow, uwazam ze to pan nie ma racji i nie popiera pan dalej faktami jaki produkt w klasie MT jest najlepiej sprzedajacym sie modelem, skoro pan o tym pisal na str 5 to wypadaloby jakos udowodnic swoje tezy faktami dla spokoju osob ktore mysla nad zakupem modelu.

Tytuł:
PostNapisane: Pt sie 11, 2006 6:41 pm 

Festiwal Modelarstwa napisał(a):
Piotr jest administratorem działu Monster Truck.
Uważam, więc że powinien zachowywać się zgodnie z zajmowaną funkcją.
To, co pisze o naszych modelach po prostu jest nieobiektywne, nie poparte żadnymi faktami i złośliwe.
I nie widzę, więc powodu, aby wysłuchiwać jego uwag skro nie ma żadnych podstaw do ich artykułowania, co powyżej uzasadniłem.
To właśnie sa fakty.

Jeżeli administratorzy forum uważają, że będąc moderatorem działu MT nie mogę wygłaszać swojej opinii na temat modeli MT to piszę tutaj otwarcie-PROSZĘ O ZDJĘCIE ZE MNIE W TAKIM RAZIE TEJ FUNKCJI bo nigdy nie przestanę pisać co myślę, bo dla mnie jest absurdem to co wypisuje teraz Pan Festiwal, który jak widać dalej nie popiera swoich słów. Ja wypowiadając się na jakiś temat staram się przynajmniej po części pisać o tym na co mam dowody.

Tytuł:
PostNapisane: Pt sie 11, 2006 6:45 pm 

jest to tak że jak ktoś kupi 1 model np. hpi savage to będzie mówił że super model i takie tam a inne krytykuje wogole niewidząc go!. Ja wole jednak spróbowac innego modelu do porównania . a moze będzie lepszy może gorszy - MóWIE PO RAZ KOLEJNY CZŁOWIEK UCZY SIE NA BŁĘDACH!

jest taka postac z ksiązki Don Kichot z Manczy on ciągle próbował walczyc a wiedział że przegra ale nadal próbował , jakby takich ludzi niebyło to by bylismy w sredniowieczu albo gorzej

Ostatnio edytowano Pt sie 11, 2006 6:49 pm przez Bartek Koźbielak, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: Pt sie 11, 2006 6:48 pm 

skyline napisał(a):
MóWIE PO RAZ KOLEJNY CZŁOWIEK UCZY SIE NA BŁĘDACH!!!

A nie może uczyć się na czyichś błędach ? musi na swoich ??

Tytuł:
PostNapisane: Pt sie 11, 2006 6:49 pm 

nie koniecznie :D ale widzisz ile tu jest takich ludzi co wbłąd wprowadzają nie mają tego modelu a polecają albo krytykują go

Ostatnio edytowano Pt sie 11, 2006 6:57 pm przez Bartek Koźbielak, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: Pt sie 11, 2006 6:54 pm 

Tu nie chodzi dokladnie o bledy tylko o to ze trzeba wszystkiego sprobowac, mozna miec kilka MT i z kilku wybrac tego jedynego z ktorym bylo najmniej problemow i latwo sie go obslugiwalo, nie trzeba sie tylko i wylacznie sugerowac ze biore model XXX bo sklep YYY ma duzo czesci do niego.

Tytuł:
PostNapisane: Pt sie 11, 2006 7:00 pm 

ale niestety takie wybory padają.

To może...zróbmy konfrontacje? każdy mówi co mu się nie podoba w kazdym modelu i tyle :P

Tytuł:
PostNapisane: Pt sie 11, 2006 7:01 pm 

Jendras wtedy to zrobi sie juz totalny metlik, mozna by zrobic ankiete kto jaki model posiada ale nie wiem czy to zda egzamin bo obawiam sie ze wiekszosc osob na tym forum posiada MT od HPi ze wzgledu na wybor modelu po dostepnosci czesci lub wplywu innych osob

Tytuł:
PostNapisane: Pt sie 11, 2006 7:04 pm 

Ale w czym ten Savage jest taki zły? bo cały czas nie rozumiem...pamiętam tylko jeden argument - ciężki kloc. Ale już opisywałem jak u mnie wyglądało ważenie. Więc ten argument mnie nie przekonuje.

Tytuł:
PostNapisane: Pt sie 11, 2006 7:04 pm 

zdecydowałem się na tmaxa bo rozmawiałem z Mariuszem Nowakowskim który ma tmaxxa 2.5 z silnkiem trx 3.3 i powiedział mi ze pięknie chodzi jedynie co sie uszkodziło to bulkehady i tyle wymienił na alu i nie było problemu . Brat ma sava 3,5 i sie niestety dyfer sypnął :?

Tytuł:
PostNapisane: Pt sie 11, 2006 7:07 pm 

no dobry wybór. Gratuluje.

PS. Mógłbyś jeszcze pokombinować sprowadzić z USA, bo tam nie całe 1400zł kosztuje :D

a ja jeżdżę 7 litrów i dyfry całe...a może o czymś nie wiem :?: :P

Ostatnio edytowano Pt sie 11, 2006 7:08 pm przez Jędrzej Bieniasz, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: Pt sie 11, 2006 7:07 pm 

tyle że nie bo ja nie płace z góry wole wziąc na raty tmaxa 3,3 w rcbziom[wole zapłacic więcej i miec na gwarancji jakby cos bylo nie tak]
no nic nie robił a pozatym az tak wysoko nieskakał
troche sie martwie bo rozkrecilismy dyfer jest ok dalismy nowe lozyska to samo niewiem co z tym jest
edit: jeszcze mam dosc duzo czasu na zastanowienie sie w kazdym razie jakis mt będzie napewno do końca roku .

Tytuł:
PostNapisane: Pt sie 11, 2006 7:17 pm 

Tutaj małe co nie co, które udało mi się wygrzebać ze strony RC Car Action Magazine. Jest to zestawienie "Readers' Choice Hall of Fame", czyli zestawienie nagród "Readers' Choice" z ostatnich lat. Jest to nagroda przyznawana przez posiadaczy modeli, nie pismo i jest jedną z najbardziej prestiżowych i cenionych na rynku modelarskim.

Zobaczmy więc ile nagród zdobyło HPI przez ostatnie 11 lat:

1. Electric Touring Car 1998- HPI RS4 Pro
2. Nitro Touring Car 2001- HPI RS4 Racer 2

Jak widać, może i sprzedają najwięcej modeli, chociaż na to DALEJ NIE MAMY DOWODU, ale napewno użytkownicy ich modeli nie są najszcześliwsi.

A teraz, ponieważ przypięto mi już dawno łatkę, że jestem stronniczy, to nic nie stoi na przeszkodzie aby pokazać nagrody otrzymane przez Traxxas, bo przecież z tą firmą wszyscy mnie utożsamiają i przecież to tej firmy jestem "naganiaczem" za co dziennie dostaję grubą kasę.

1. Nitro truck 2001 - Traxxas T-maxx
2. Nitro truck 2002 - Traxxas T-maxx
3. Nitro truck 2003 - Traxxas T-maxx
4. Nitro truck 2004 - Traxxas T-maxx
5. Nitro truck 2005 - Traxxas Revo
6. Nitro truck 2006 - Traxxas Revo
7. Engine 2003- Traxxas TRX 2,5
8. Engine 2004 - Traxxas TRX 2,5
9. RC Innovation 2001 - Traxxas T-maxx

Pełna tabela wyników znajduje się tutaj: http://rccaraction.com/rc/online_ex/readerschoice.asp

No, ale oczywiście te wyniki nic nie mówią.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 132 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona