Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Cz cze 11, 2026 4:52 am

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 132 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona

który fg wybrac?
fg monster hummer h2 55%  55%  [ 11 ]
fg mitsubishi pajero 45%  45%  [ 9 ]
Liczba głosów : 20
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Pt sie 11, 2006 11:19 am 

[quote="Jendras33"]a po co ci wsteczny? mówiłeś, że chcesz w zawodach brać udział, a w zawodach wsteczny jest niedozwolony.

bo napisalem ze również jazda dla rekreacji

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pt sie 11, 2006 11:21 am 

Festiwal Modelarstwa napisał(a):
Natomiast ostatnio można zaobserwować wzmożoną aktywność na forum całych zastępów naganiaczy innych firm.

No właśnie, a jest przecież tylko jedna "właściwa". Niestety, trzeba się liczyć z konkurencją.

A mam tylko jedno pytanko. Skąd takie informacje, że akurat modele HPI są najlepiej sprzedającymi się na światowych rynkach?

Tytuł:
PostNapisane: Pt sie 11, 2006 11:21 am 

zaraz, Savage najlepiej się sprzedaje na świecie, a na stronie Traxxasa przy T-Maxxie jest napisane, że to T-Maxx jest najlepiej sprzeającym się MT :D :D

Tytuł:
PostNapisane: Pt sie 11, 2006 11:28 am 

:D :) :D :)

Tytuł:
PostNapisane: Pt sie 11, 2006 11:30 am 

I to jest poparcie swojej wypowiedzi przez "czołowkę światowej sprzedaży". ":D :) :D"

Tak na marginesie:

Dopiero zauważyłem, że mamy taki sam staż na forum, Panie Festiwalu :lol:

Tytuł:
PostNapisane: Pt sie 11, 2006 12:01 pm 

Piotr Michalski napisał(a):

I to jest poparcie swojej wypowiedzi przez "czołowkę światowej sprzedaży". ":D :) :D"

Tak na marginesie:

Dopiero zauważyłem, że mamy taki sam staż na forum, Panie Festiwalu :lol:

Dla czego nasz sukces tak cię to irytuje.
Od dawna jesteś oponentem naszej marki.
Jeśli dotknęło cię określenie „naganiacz’ to wyjaśniłem już wcześniej, że nie jest to opinia o wszystkich chyba, że za takiego się uważasz. :D
Napisałem, jaka jest moja opinia w tej sprawie, ale każdy może mieć inne zdanie.
Chyba na tym polega idea forum. :!:

Tytuł:
PostNapisane: Pt sie 11, 2006 1:26 pm 

Fakty są jak zwykle inne niż to co Pan podaje.
1. Najlepiej się sprzedającym modelm na świecie jest T-MAXX (np. wg. CarAction), a w Polsce obecie nie byl bym takie pewnien ze Savage. Gdyby tak bylo nie pisalby Pan takich postow. Czyzby sprzedaz znowu zmalała.
2. Najwiecej z nich uzywa HPI bo byl Pan pierwszy i podobno sa do nich czesci. Dystrybutorow przybywa (i chwala), wiec miejmy nadzieje, ze w koncu trafi sie taki, ktory swoj biznes opiera na pasji, a nie wyzysku.
3. To dobra Pan ma polityke tylko szkoda ze jej sie nie realizuje jak SLD i kaczory jota w jote, albo jak Pan Ciecwierz, ktorego Pan szczerze nienawidzi.
4. Ale czesci trzeba miec najpierw, bo z tego co mowia Panscy zawodnicy to rozowo, tak jak slodkie sa Pana ociekajace od wazeliny posty, o jedynym kultywowanym przez Pana dobru, ma sie rozumiec, zawodnikow, nie sa.
5. No bo przeciez Savy sa THE BEST LOL, a prawdziwego Pan argumentu nie przytoczy takie jak np. 3 Savy w pierwszej piatce w tegorocznym MAXX Challange.
6. WOW, a niedobry Pan Ciecwierz co robi, taki z Pana filantorp jestem pelen podziwu, a zamiast oczu dwa $$
Naganiacze mowi Pan o RCBZiOMACH chyba, bo bez tych ludzi to by bylo 5 savow sprzedanych chyba.
Przypomne wypowiedz Jana Kornaszewskiego o modelu SAVAGE X, gdzie napisal swoje zdanie o tym modelu, ze nie jest taki cudowny, a chyba Janek sie na tym zna. I biedny chlopak dostal opr od Pana ze glupoty pisze, musiał usunac posta i pewnie pojechano po "wyplacie" LOL
Tak - pewnie p. Dzioboń płaci wszystkim za polecanie REVO na forum.
Oj biedni, ci nowi modelarze, co czytaja Pana owijajace wokol "potegi" HPI posty, a nie wiedza co tak na prawde w trawie piszczy.

gg: 7068447

Tytuł:
PostNapisane: Pt sie 11, 2006 1:33 pm 

imba post :P :P :P

A skąd wiesz, ze Savage nie jest sprzedawany w największych ilościach w Polsce? na świecie może nie, ale w Polsce myślę że tak. Np. wystarczy, że HPI jako jedyny posiada sklepy in real i pójdzie taki dzieciak z rodzicami i kupi Sava, bo ma tylko sklep HPI. Ja lubię każdą firmę i do żadnej nic nie mam. Szczerze teraz nie wiem, czy inwestować w Sava (nowa rama, zestaw konwersji z Nubzami) czy go sprzedać i kupić coś innego. Chcę zostawić Sava, tuning zrobić, a w przyszłości chcę kupić T-Maxxa. Nie sprzedam Sava bo w przyszłym roku zamierzam brać udział w zawodach, a Revo czy T-Maxxem nie wystartuję. Z drugiej strony nie chciałbym porównywać modeli w skalach 1:10 i 1:8. Bo ci co mają 1:10 mówią kloce o 1:8 a ci co mają 1:8 mówią o 1:10 że są słabe. I błędne koło się zamyka...

Z drugiej strony, powinny być dopuszczone silniki o większej pojemności dla 1:8.

Tytuł:
PostNapisane: Pt sie 11, 2006 2:22 pm 

Przeczytałem uważnie post napisany przez „krzychu_smd”
Oczywiście sama żółć.
Zapoznałem się również z Pana historią na forum i postami.
To idealny przykład fikcyjnego naganiacza.
Jako avatar wisi model Savage 4,6
Jednocześnie wszędzie gdzie można pisane są same negatywy o tej marce.
W polu Skąd: wpisane - mazowieckie
Żadnego nazwiska
A tak naprawdę to ciekawe, kto Cię w ogóle widział na oczy.
Nie mówiąc o twoim super modelu na zawodach.
Twoja wypowiedź przypomina mi pewnego Pajaca z Łodzi, który uważa się za super specjalistę a tak naprawdę ma tylko gębę od ucha do ucha i ukrywa się pod różnymi avatarami na forum.

Z drugiej strony mogę być zadowolony z takiej wypowiedzi.
To najlepszy przykład naganiacza. :D

Tytuł:
PostNapisane: Pt sie 11, 2006 2:28 pm 

Dla czego nasz sukces tak cię to irytuje.

A czy ja coś takiego napisałem? Wymagam jedynie poparcia swojej wypowiedzi konkretnymi faktami. Rzucił Pan na forum, że modele HPI sprzedają się najlepiej na świecie więc proszę podeprzeć to jakimiś konretnymi danymi.

Cytuj:
Od dawna jesteś oponentem naszej marki.

Nie jestem przeciwnikiem marki, jedynie wyrażam swoje poglądy o modelach, które widziałem, obmacywałem, kierowałem i przede wszystkim naprawiałem. Nie wiem czy zdążył Pan zauważyć, że nie "jeżdzę" po wszystkich modelach z oferty HPI?

Cytuj:
Napisałem, jaka jest moja opinia w tej sprawie, ale każdy może mieć inne zdanie.
Chyba na tym polega idea forum. :!:

Tak, dlatego zawsze pisałem, piszę i będę pisać to co uważam na temat danego modelu.

A tak dla ścisłości: naganiaczem nie jestem bo nikt jak dotąd nie płaci mi za to ani za coś związanego z modelarstwem, w przeciwieństwie do niektórych na tym forum. A wiem jakich "naganiaczy" obecność na tym forum boli Pana najbardziej.

Tytuł:
PostNapisane: Pt sie 11, 2006 4:16 pm 

Piotr Michalski napisał(a):
A wiem jakich "naganiaczy" obecność na tym forum boli Pana najbardziej.

Jesteś w błędzie
Nic mnie nie boli. :D
Każdy może chwalić co lubi. To normalne. :idea:
Natomiast czuję się w obowiązku zareagować jak ktoś krytykuje nasze produkty nie mając o nich większego pojęcia.
Jeśli tego nie zauważyłeś to głównie takich ludzi dotyczy moja wypowiedź.

Tytuł:
PostNapisane: Pt sie 11, 2006 4:57 pm 

Natomiast czuję się w obowiązku zareagować jak ktoś krytykuje nasze produkty nie mając o nich większego pojęcia.

W tym miejscu jest Pan w błędzie, bo akurat budowę niektórych modeli z oferty HPI znam bardzo dobrze i dlatego krytukuję.

Nadal czekam na konkredne dane potwierdzające, że to modele HPI sprzedają się najlepiej na świecie.

Tytuł:
PostNapisane: Pt sie 11, 2006 5:54 pm 

Drogi Piotrze nie czytasz uważnie tego co napisałem. :D
Dla czego uważasz, że mam Ciebie na myśli. ?
Dla czego szukasz dziury w całym ?
Dla czego uważasz swoją osobę za autorytet w tej kwestii i gdzie zdobyłeś swoje ogromne doświadczenie. ? :shock:

Przejrzałem właśnie ranking klas off-road na sezon 2006.
Nie znalazłem tam twojego nazwiska.
Jeśli się nie mylę to ty miałeś zorganizować najbliższe zawody w Brzegu.
Z tego, co widać to coś chyba ci nie poszło.
Dla czego więc pouczasz innych skoro z sukcesami na torze i praktyką masz raczej niewiele do czynienia. :shock:
Chwal swoje modele ile chcesz, ale nie czepiaj się innych, bo to po prostu jest niegrzeczne. :oops:

Tytuł:
PostNapisane: Pt sie 11, 2006 6:01 pm 

Jak widać prawda w oczy kole. A na swoje pytanie dalej nie otrzymałem odpowiedzi, a to chyba też niegrzeczne.

Tylko winni się tłumaczą, kiedyś usłyszałem takie mądre słowa, do których chyba się zastosuję. Nie muszę się wcale tłumaczyć z moich startów w zawodach, bo to raczej prywatna sprawa, a nie tylko tam można czerpać garściami doświadczenia. Ani z organizacji zawodów, bo nie byłem jedynym organizatorem. Jak widać niektórzy hucznie stawiają tory, ale czasami zawodnich po nich nie chcą jeździć.

A jak widać niektórzy nie trzymają się swoich ideii, że forum jest po to, żeby wymieniać swoje poglądy. Jak widać, część użytkowników forum dopuszcza tylko dyskusję, w których nic złego nie mówi się o pewnych modelach.

Na tym kończę swój wywód, bo jak widać powyżej nie ma on wogóle sensu, tak jak stara kłótnia o to czym jest środek ciężkości a czym wysokość zawieszenia.

Pozdrawiam wszystkich "naganiaczy", w tym tycH najsPrawnIej działających :wink:

P.S. Podteksty również umiem czytać a było ich tutaj niezmiernie dużo.

Tytuł:
PostNapisane: Pt sie 11, 2006 6:12 pm 

Panie Festiwal co ma srawa naginaczy i najlepiej sprzedajacej sie marki na swiecie do tego ze zaczyna pan pisac o zawodach w Brzegu i ich organizacji ktora mial zajac sie Piotr ?? Nie widze tu zadnego zwiazku no chyba ze chcial pan pokazac, jakis slaby punkt Piotra ?? To nie mialo najmniejszego sensu wiec prosze trzymac sie tematu dyskusji a nie wywlekac spraw z tym niezwiazanych, mam nadzieje ze sie zrozumielismy.

Panie Festiwal nie sztuka jest zalozyc koszulke HPI i sprzedawac ich prdukty na terenie polski, sztuka jest sprzedawac madrze i tak aby klienci byli zadowoleni sami od siebie, dlatego ze to oni wybrali produkt a nie ktos im walkowal na okraglo ze modele HPi sa najleprze itd, wiadmo ze liczy sie pomoc i doradzctwo ale niech to bedzie w formie przejzystej i opartej jakimis faktami, tak jak Piotr pisal wyniki, statystyki etc ...

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 132 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona