Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pt lip 17, 2026 10:30 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: N lut 29, 2004 11:10 am 
!!-kYOsho puRe teN-!!

Cytuj:
FEATURES: Chassis: Graphite Slotted

jakbyscie zjechali troszke na dol scroolem to tam jest takie zdanie...

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: N lut 29, 2004 12:40 pm 

norbi napisał(a):
Asso jest tak doskonale ze glowa boli :P Jest wywazone dobrze itp...ale spytaj sie uzytkownikow asso o wiecej informacji..zelazko napewno ci cos powie i raflee.

Chyba to troche przesada. Jakies wady znajdzie sie w kazdym modelu. Dla przykladu. Asso ma male lozyska, musza przenosic duze obciazenia i czesciej zdazaja im sie "pady", szczegolnie w trudnych warunkach - na nowej wykladzinie na przyklad. Wlasciciele tych modeli maja znaczne problemy z wyrabiajacymi sie gwintami. Model ma tez troche nieszczesliwy pomysl z servo-saver'em, ale z tym akurat mozna sobie poradzic. Asso nie za bardzo sie chwali, ze musialo ten model zrobic niesymetryczny, ze wzgledu na, to ze nie udalo im sie zrownowazyc momentu obrotowego silnika i walka. Jesli chodzi o walek to nie raz widzialem ukrecony. I jeszcze jedna sprawa. Model prawie w calosci jest calowy, wiec nie ulatwia to zdobycia kluczy, srub, lozysk.
Tak czy inaczej jest to doskonaly model.

Tomek Massalski

Tytuł:
PostNapisane: N lut 29, 2004 1:07 pm 

To,co nazywacie grafitem w praktyce nazywa się plastikiem węglowym - zatwardziali driver'zy powinni wiedzieć co to jest, poza tym jedno pytanie do Raflee - podaj mi linka do jakiegokolwiek modelu, który jest wykonany na płycie grafitowej, jeszcze nie miałem okazji takowego oglądać.

Tytuł:
PostNapisane: N lut 29, 2004 4:06 pm 
Raflee

Sorry - ja ominolem kawalek :).

Na stronie www.towerhobby.pl mozna kupic selekcjonowane lozyska do asso tc3 i to za cene mniejsza niz kpl. oryginalnych lozysk do Factory Team... Co Wy o tym myslicie :)? BO wkazdym razie lozyska calowe sa drogie np. lozysko ktore jest w zwrotnicy kosztuje 25 zl/szt. (niedawno w tarnowie mi sie wysypalo jedna i za niedlugo czuje, ze pojdzie jeszcze jedno bo juz ma zle objawy...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2