Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn maja 18, 2026 2:50 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Wt lut 17, 2004 8:42 am 

Sorki , ale Jaca_gda chciał poznac opinie o Duratraxie Thunder Quake, a nie Terra Crushera. To nie ten temat :!: :!:

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Wt lut 17, 2004 8:55 am 

A Ty co??? Adwokat? Zajmij sie swoimi sprawami!!!

Tytuł:
PostNapisane: Wt lut 17, 2004 9:03 am 

A jesli juz mam cokolwiek napisac o Thunder Quake to taka jest prawda, ze model ten juz nie jest produkowany. Ostatnia seria zeszla w styczniu z fabryki z limitowanym silnikiem OS-max! Coz z tego, ze model ma bardzo duzo metalowych czesci skoro nie sa one dobrej jakosci. Wykonanie pozostawia sporo do zyczenia i na dodatek TQ nie jest prawdziwym Monster Truckiem a jedynie zmutowanym autem typu buggy. Jesli chcemy nim szalec to od razu trzeba wymienic glowne przekladnie!!! Te seryjne maja 2mm grubosci i wystarczy jedna mocniejsza jazda aby zostalo po nich jedynie wspomnienie!!! Standardowy silnik ma pojemnosc 3,5cm3 i zapewnia dosc przyzwoite osiagi ale jego zywotnosc nie jest rewelacyjna... Duratrax nie jest dobra firma, oni po prostu robia wieksze zabawki na duza skale ale jakosci nie zapewniaja! Jesli mam byc szczery to warto inwestowac w tej chwili kase w dwa modele!! Kyosho MAD-FORCE (albo MAD-FORCE RCX Edition) lub HPI Savage 25, ktorego osobiscie posiadam :) ale Kyosho zamierzam rowniez wkrotce nabyc aby moc zrobic swoje wlasne porownanie tych niesamowitych maszyn...

Tytuł:
PostNapisane: Wt lut 17, 2004 9:32 am 
-=ADA$=-

nie wiem czy sa tak zlej jakosci te czesci, zembatki sa cienkie (ale tylko jedna) a co do silnika to chyba inaczej o ile wiem osiagi ma niezbyt szokujace ale zywotnosc dluzsza ( zazwyczaj jest jedno kosztem drugiego) ale fakt faktem mad force mi sie bardzo podoba, szkoda ze nia mam na niego kasy

Tytuł:
PostNapisane: Wt lut 17, 2004 9:46 am 

Jak chcesz porozmawiac o TC , to napisz nowy post , a nie właczasz sie do rozmowy o innym modelu. Czy ma to jakis sens. I nie złosc sie tak bo ci serduszko nie wytrzyma i lipa z pakowania kasy w Savaga.
Temat zebatek został poruszony , wiec nic nowego nie dodałes.
Jaca_gda chce usłyszec opinie o modelu TQ, jego wady lub zalety , a nie opisy o innych modelach.
Na tym zakoncze przykra wymiane postów z toba.
Sorki za prywate z tym panem.

Tytuł: Czesc
PostNapisane: Wt lut 17, 2004 12:19 pm 

Cze tak interesuje mnie TQ a jesli mam je prownywac bo to przestarzala konstrukcja to porownajmy z Savage 21 a ponoc to porownanie niewyglda tak kolorowo na strone Savage i duzo ludzi twierdzi, ze TQ jest lepsze po 2 Mad Force ponoc przy TQ jest cieniutki nie mowie tego z doswiadczenia wlasnego lecz znany szystkim pan Zbyszek z US, ktory sciaga modele mowil mi ze bawil sie tym Kyosho bo sam bylem zainteresowany i mowiel ze TQ jest lepsze, a co do Savage 25 to dac 1900 za model i 2 tyle w tuning po co ja ponoc w US jezdza na zawodach TQ i to bardzo duzo ludzi, nie bede sie tu klucil i madrkowal zobacymy co dalej uzytkownicy napisza a co do Terra Crushera to racja to zupenie inne auto niz TQ pozdrawiam Jaca

Tytuł:
PostNapisane: Wt lut 17, 2004 1:49 pm 

Wtam.Co do kół proline Masher 40 to jest to taki sam rozmiar jak w thunder quke.Większych do modeli w sklai 1/8 nie robi się bo i po co:)

Tytuł:
PostNapisane: Wt lut 17, 2004 3:47 pm 
-=ADA$=-

robi sie wieksze kola np Imex robi wieksze kola, albo nowe kola KONG ktore sa ogormne, nie wiem nie jezdzilem ani savagem ani TQ ani mad forcem, nie slyszalem zeby ktos sie zalil ani na mad forcea ani na TQ moze dlatego ze malo ludzi nimi jezdzi, a moze dlatgo ze sa nieawaryjne, a co do wyscigow nie wiem gdzie to czytales ze duzo ludzi jezdzi na wyscigach z sukcesami o ile wiem wiekszosc wyscigow dla monsterow wygrywa dominator, ale to inna rozmowa

Tytuł: Czesc
PostNapisane: Pn maja 10, 2004 8:12 pm 

Wlasnie zakupilem TQ ze wzgledow rowniez finansowych w super zestawiku za 2 tyg. bedzie na miejscu podesle wtedy link zobaczymy co on jest wart mam nadziejke ze nie bede zalowal pozdrawiam Jaca

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2