Veyron napisał(a):
Piotr Krzyżanowski napisał(a):
Veyron napisał(a):
temat TAnIA ALTERNATYWA MNIERZENIA TEMPERATURY SILNIKA wpisz tak w szukaj moim zdaniej glupota jest placenie 100 zl za badziewie
jesli dla ciebie placenie 100zl za bardzo dobry, maly termometr, ktory mozna uzywac nie tylko w modelarstie, ale w tym zdaje egzamin swietnie... to zal mi Ciebie
praktycznie kazdy zawodnik ma normalny termometr - najczesciej duratraxxa lub hpi
chlopcze jezeli tatus ci da te 100 zl to jest superrr nie ?? a wez pojdz do pracy ?? cwaniaku jeden i jak chcesz to rozmawiac to o ile sie nie myle to nie jestem z toba na ty !! i z reszta zwisa mi to co maja zawodnicy oj super wezme termometr przyloze i temperatura sie wyswietli normalnie SUPERRR swietnie ameryka ja bym cie na zawodach pokonal z zamknietymi oczami i kierowal bym jedna reka a ty bys sobie tyemperatur mierzyl
gratuluje kultury, tak dalej.
nikt nie mowil, ze modelarstwo jest tanie, a dobry termometr przy spalinie to podstawa-szczegolnie przy docieraniu, ale w pozniejszym uzytkowaniu rowniez.
a co do tego pokonania mnie na zawodach, to jeszcze bys sie zdziwil. zamiast gadac, to przyjedz na zawody-mozemy sie spotkac i na malince i na MP-jak wolisz. w gadaniu, to kazdy jest mocny