Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Wt maja 19, 2026 11:48 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 199 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Wt lut 28, 2006 9:29 am 

Jan Matukin napisał(a):
Jeden dealer podjął się organizacji zawodów, ale wycofał się, ponieważ jego modelu Sprint 2 nie umieszczono w przepisach klasy Top Stock, co nawet z dumą podkreślał.
Drugi z dealerów zorganizował dwie imprezy, nie żądając w zamian umieszczenia np. modelu M Fighter w przepisach klasy np. 2WD czy DTM.
Dla jednego dealera-organizatora ważny jest marketing, a dla drugiego promocja i propagowanie modelarstwa wśród najmłodszych - i to wynika z cytatów.

Ptaszki ćwierkają że klasa M Fighter ma się pojawić jako oficjalna klasa MP albo w najgorszym wypadku ma być dopuszczony do jednej z istniejących klas. Słyszałem o jakiejś umowie na piśmie między LOK a dealerem.
Jak to jest Panie Janeczku, niech Pan nam napisze a wydrukujemy to jak radzi Pan Ciećwierz. Po co opierać się na tym co ptaszki ćwierkają.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Wt lut 28, 2006 10:05 am 

To jest dobre pytanie, prosimy o odpowied. Dlatego iz My nie przewidujemy rozgrywania tej klasy na eliminacji OFF ROAD jak juz proponuję ja włączyć do ET 10 2wd.

Tytuł:
PostNapisane: Wt lut 28, 2006 11:56 am 

Festiwal Modelarstwa napisał(a):
Jan Matukin napisał(a):
Jeden dealer podjął się organizacji zawodów, ale wycofał się, ponieważ jego modelu Sprint 2 nie umieszczono w przepisach klasy Top Stock, co nawet z dumą podkreślał.
Drugi z dealerów zorganizował dwie imprezy, nie żądając w zamian umieszczenia np. modelu M Fighter w przepisach klasy np. 2WD czy DTM.
Dla jednego dealera-organizatora ważny jest marketing, a dla drugiego promocja i propagowanie modelarstwa wśród najmłodszych - i to wynika z cytatów.

Ptaszki ćwierkają że klasa M Fighter ma się pojawić jako oficjalna klasa MP albo w najgorszym wypadku ma być dopuszczony do jednej z istniejących klas. Słyszałem o jakiejś umowie na piśmie między LOK a dealerem.
Jak to jest Panie Janeczku, niech Pan nam napisze a wydrukujemy to jak radzi Pan Ciećwierz. Po co opierać się na tym co ptaszki ćwierkają.

Nie ma żadnej umowy między LOK a dealerem.

Tytuł:
PostNapisane: Wt lut 28, 2006 2:56 pm 

...Ptaszki ćwierkają...Słyszałem o jakiejś umowie na piśmie...Jak to jest...niech Pan nam napisze...Po co opierać się na tym co ptaszki ćwierkają.

Odpowiedź:
Jacek Żurek napisał(a):

I kto tu jest pl$%^&*@em?:).

Tytuł:
PostNapisane: Śr mar 01, 2006 12:38 am 

Jan Matukin napisał(a):
...Ptaszki ćwierkają...Słyszałem o jakiejś umowie na piśmie...Jak to jest...niech Pan nam napisze...Po co opierać się na tym co ptaszki ćwierkają.

Odpowiedź:
Jacek Żurek napisał(a):

I kto tu jest pl$%^&*@em?:).

umowa miala byc
ale miala dotyczyc organizacji zawodow w BC

te ptaszki to chyba sa zarazone H5N1
ja bym uwazal na to co cwierkaja

pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: Śr mar 01, 2006 8:20 am 

Jacek Żurek napisał(a):
te ptaszki to chyba sa zarazone H5N1
ja bym uwazal na to co cwierkaja

!!! :D

Tytuł:
PostNapisane: Śr mar 01, 2006 5:54 pm 

Witam, troszkę zamieszania powstało w klasie micro-standard w której zresztą startuję, jeśli już doszło do tego że w Borzęcinie startujemy to mam nadzieję że sezon halowy zakończymy MP. Mam zatem pytanie do osób które może bardziej sa wtajemniczone w temat Micro-Standard łącznie z Sędziami"

1. Czy Halowe MP kończą starty w tej klasie i od sezonu letniego nie ma tej klasy???
2. Czy startujemy na 5 czy na 6 celach???? (uważam że jesli na 6 to istnienie tej klasy nie ma sensu)
3. Czemu podano najpierw w przepisach informację odnosnie cel 5 szt. później po zatwierdzeniu ukazały się ostateczne przepisy z inną informacją (6 cel)????

PS. Jeśli te informację już były poruszone na tym formu to może jest ktoś tak miły i poda mi link.,

Dziękuję , i do zobaczenia 04-03-2006.

Tytuł:
PostNapisane: Śr mar 01, 2006 7:18 pm 

Arek
Micro standard startuje na 5 celach, nie mieszajmy tutaj nieaktualnych przepisów - umowa z Zawodnikami M18Standard jest taka, że jedziemy na 5 celach, oponach gumowych i szczotkowcu 180.

Narazie nic pewnego. Może na MP zostaną tylko 10 standard, 10 open, 12 i 18 open, a reszta klas będzie rozgrywana wyłącznie na zawodach lokalnych, dealerskich oraz na zawodach rangi GP.

Tytuł:
PostNapisane: Śr mar 01, 2006 7:19 pm 

Arkadiusz Flejszer napisał(a):

1. Czy Halowe MP kończą starty w tej klasie i od sezonu letniego nie ma tej klasy???
2. Czy startujemy na 5 czy na 6 celach???? (uważam że jesli na 6 to istnienie tej klasy nie ma sensu)
3. Czemu podano najpierw w przepisach informację odnosnie cel 5 szt. później po zatwierdzeniu ukazały się ostateczne przepisy z inną informacją (6 cel)????

Witam,

jako że od niedawna zaczełem na dość poważnie starty w tej że klasie to:

1. Dla mnie nie ma przeszkody zeby pojechać na asfalci.. tylko jeden problem, że te modele jadą cość wolno, więc na asfalcie na tym wielkim torze wg. mnie znaczenie będzie miał silnik a nie umiejetności....
2. Ja jeżdzę na 5-ciu i tak chce jechac do końca..
3. Bałagan ?/

Tytuł:
PostNapisane: Śr mar 01, 2006 7:31 pm 

Krzysztof Rafalski napisał(a):
Arek
Micro standard startuje na 5 celach, nie mieszajmy tutaj nieaktualnych przepisów - umowa z Zawodnikami M18Standard jest taka, że jedziemy na 5 celach, oponach gumowych i szczotkowcu 180.

Narazie nic pewnego. Może na MP zostaną tylko 10 standard, 10 open, 12 i 18 open, a reszta klas będzie rozgrywana wyłącznie na zawodach lokalnych, dealerskich oraz na zawodach rangi GP.

Krzysiu nic tu nie chcę mieszać ale odnoszę wrażenie że nie wszyscy jeżdzą na 5 celach.

Tytuł:
PostNapisane: Śr mar 01, 2006 8:01 pm 
Administrator forum

Arek,

Zapewniam Cię że w standardzie WSZYSCY jeździmy na 5 celach i sami siebie kontrolujemy :)

Marek Kusiakiewicz, RC-AUTO

Tytuł:
PostNapisane: Śr mar 01, 2006 8:29 pm 

Arek, jak napisałeś wcześniej standard na 6 celach nie ma racji bytu. Nie chodzi nam o stworzenie drugiego opena. Standard ma być dla początkujących. Zapewniam Cię, że ostatnio sami zwracamy uwagę na kontrolę techniczną, i jak narazie nikt z Zawodników nie próbował nawet jechać na 6 celach.

Tytuł:
PostNapisane: Śr mar 01, 2006 8:33 pm 

I jaka będziesz miał satysfakcje z wygranej nieuczciwie?
A tak pozatym to jade właśnie do Borzęcina na swoje pierwsze zawody i właśnie kupiłem pakiet 5 cell 1100mAh więc juz nie zmieniajmy :D

Tytuł:
PostNapisane: Śr mar 01, 2006 8:37 pm 

Po pierwsze satysfakcji nie będę miał rzadnej. Po drugie daleko mi do nieuczciwości. Po trzecie byłem pierwszym zawodnikiem który wystartował w micro-standar w Poznaniu razem z openami. A po czwarte to jeżdzę tylko na 5 celach i to w dodatku na jednym jedynym pakiecie jaki posiadam. Co do 6 cel napisałem jakie jest moje zdanie i potrzymuję 5 cel i uzyskałem Waszą opinię i stanowisko i cieszę się że się zgadzamy. Szkoda że posiadamy nie aktualne przepisy techniczne.

Tytuł:
PostNapisane: Śr mar 01, 2006 8:41 pm 

Dobra przepraszam to nie miało tak wyjść ze cos do ciebie mam tylko chodzi o to, że z nieuczciwej wygranej nie mam zadnej przyjemnosci i satysfakcji

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 199 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Następna strona