Zbigniew Ciećwierz napisał(a):
Mądre i przemyślane decyzje zapadnąć mogą w spokoju na CKMLOK w Warszawie bez zbędnego szumu.
Mam prośbę.
Niech Pan w końcu napisze co zrobił Pan od ubiegłego roku aby pogodzić potrzeby zawodników, firm i Pana wiodącej organizacji.
Bo w mojej ocenie to muślicie tylko swoich stołkach i utrzymaniu władzy za wszelką cenę.
Nie czyni Pan żadnych starań aby doszło do porozumienia. Wręcz przeciwnie tam gdzie już coś zaczyna się układać to właśnie skutecznie to porozumienie burzycie.
Czy nie widzi Pan że takie właśnie działanie doprowadza do konfliktów ?
Nigdy nie uda się pogodzić sportu z intresami firm modelarskich szczególnie w taki szczególny sposób promowania się na forum.
To może ma Pan jakieś konkretne propozycje.???????????
Jak można w ogóle napisać taką niedorzeczność.
Nie chcecie dialogu tylko kłótnie zupełnie jakbyście mieli startować w wyborach do Parlamentu czytaj Związku Sportowego.
Slogany, slogany, slogany,
Może jakiś konkret w końcu Pan przedstawi.
W ubiegłym roku pisałem że zmiany które mogą zajść wymagają Współdziałania kilkunastu osób zajmujących się modelarstwem. Bez takiego porozumienia trudno jest organizacji wiodącej zadowolić wszystkich zainteresowanych.
Jeszcze raz zapytam !!!
Co zrobił Pan lub LOK od ubiegłego roku aby doszło do porozumienia. ?????????
Niech Pan i Pańscy koledzy przejrzą w końcu na oczy i zada sobie podstawowe pytanie.
Kto jest temu winien ?
Czy te kilka tematów, setki postów i całe zamieszanie pojawiłoby się w ogóle gdyby nie Wasza bezsensowna decyzja o przeniesieniu zawodów?
Kto ją podjął?. Zawodnicy, firmy czy Pan i Pana koledzy sędziowie.