Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest So cze 20, 2026 11:53 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 31, 2006 9:13 pm 

Nie jesteśmy w stanie nic powiedziec o X, ponieważ nie mamy sie na czym oprzec nawet na takim forum jak Radio Control Zone nic o nim nie ma!!
http://forums.radiocontrolzone.com/foru ... .php?f=348
Dział Nitro Monster Truck

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 31, 2006 10:08 pm 

jarecki_b12 napisał(a):
olowaw napisał(a):
Mam tylko nadzieję, iż w najbliższych dniach nie wymyślą jakiegoś nowego modelu, bo znów dasz nowy temat "Już miałem wybrany model, a tu .....". Sorry, ale jak dla mnie bez sensu. Powielanie i śmietnik. Do każdego modelu, który jest na rynku masz TU oddzielne tematy, wystarczy poczytać, pozaglądać tez na strony producentów i wybrac się (jak juz pisałem) na jakies spotkanka użytkowników RC. Pozdro i bez urazy.

Z tego wynika, że najlepiej zamknąć ten dział forum, bo o wszystkich modelach już wszystko było, a o nowych nie chcesz by pisano :D

Jarecki

Jarecki - to nie tak jak piszesz, jasne, że każdy chce wiedziec jak najwięcej o danych modelach i w związku z tym powstało to pogrupowane na te modele. Co do nowych modeli, to też pojawiają się nowe tematy, patrz "nowy" Savage - czy coś w tym stylu, albo Hellfire. Tylko, jezeli Daniel, rozpoczyna już 3 temat w tym lub podobnym zakresie, to uwarzam, że to sie mija z celem. matomiast jak czytam wypowiedzi różnych forumowiczów, gdzie zamiast pomóc chłopakowi, to każdy "gra do swojej bramki, jaki to AKURAT jego model jest najlepszy - bo on jeździ np: REVO i już nie ma lepszego, to mi się wszystko wywraca. Oczywiście, że Daniel ma prawo zasięgać informacji co do modeli, ale wydaje mi się, ze gdyby pozadawał te pytania (w istniejących juz działach), a przede wszystkim przeczytał "interesujące" go tematy (opcja szukaj). było by wszystko ok.
Domyślam się, iż Pomysłodawca tematu jest młodym człowiekiem, dla którego temat modelarstwa jest nowy - jak kiedys dla każdego uwarzam, że jesłi przestudiuje tematy z danymi modelami + opisy producentów - to sam zdecyduje bez naszych wypiększonych opinii, jaki model ma wybrać.

Jeżeli kogoś ta wypowiedz uraźiła, bądź też się z nią nie zgadza, to z góry przepraszam.
Pozdro FOR ALL

Wiem do kogo pijesz :lol: Piotrek

gg: 3625580
SS 4.6 + Sanwa mx 3 - 40.375 MHz
Kawasaki KFX 700
Micro RS4 - dla syna.
http://www.rcpics.net/member/olowaw

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2