Mordark napisał(a):
a jakie modyfikacje nalezało by przeprowadzić na początek słyszałem że wał jest odrazu do wymiany...
jakie mozna przeprowadzić modyfikacje ewentualnie w TOP STOCK i DTM540 mozna dokonać aby nie łamać regulaminu??
a tak pozatym to rojna.pl to zaufany sklep ?? czy się zdazyło zeby kogoś oszukano??
wałek alu, łożyska, zębatki atakujące 21 i 23, albo jeszcze większe, ale łącznie z wymianą odbierającej, regulowane drążki skrętne i regulowane wahacze (ale to już wyższa szkoła), lepszy silnik (więcej obrotów), amortyzatory olejowe, gładkie opony, seryjne oponki sa bez wkładek, też można dołożyć, radiator na silnik i regulator i jeszcze pewnie pare innych rzeczy w zależności od upodobań i zasobności portfela.
To co ma Rojna to baza, resztę dokłada się wg uznania, ja narazie wstawiłem wałek alu z konieczności, łożyska i drążki skrętne regulowane.
Co do sklepu Rojny, kupowałem tam już chyba ze trzy razy, nie było problemów, towar jakieś dwa dni po wpłynięciu należności na konto.
Przy zakupie TT był mały problem, w zestawie nie było wałka centralnego. Nie była to jednak wina p. Rojny, pudełko było fabrycznie zapakowane, widocznie w fabryce ktoś nie dołożył. Mogłem odesłać w ramach reklamacji, ale dostałem specjalna zniżkę na wałek alu i jestem zadowolony ... i jeszcze jedno, jesli coś jest dostępne w sklepie to to faktycznie jest, nie trzeba się upewniać zadając dodatkowe pytania.
A ceny ma najniższe jakie znalazłem, nie licząc okazji na allegro.