Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Śr lip 29, 2026 6:25 pm

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor
 Tytuł: domena
PostNapisane: Pt sty 06, 2006 6:42 am 

Panowie poza forum powinniscie załatwic sprawe domeny.
Przepraszam , ze sie wtracam Jestescie przedstawicielami powaznych firm...............
Pozdrawiam

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pt sty 06, 2006 1:41 pm 

ROJNA napisał(a):
Festiwal Modelarstwa napisał(a):
........Każdy, kto ma odrobinę szacunku i honoru nie zrobiłby chyba czegoś podobnego.

Pisze pan wiele o szacunku, honorze etyce itd.
ALE
po wpisaniu w wyszukiwarce np. TRAXXAS pojawia sie :

Samochody zdalnie sterowane HPI.PL

standard, modelarskie, modele, modelarstwo, hpi challenge, silnik, 4x4, terenowe, tamyia, serpent, associated, traxxas, ofna, mugen, Orion, hpi bodies, carson, bruder, klein.nikko,

http://www.hpi.pl/

Co maja firmy tamyia, serpent, associated, traxxas, ofna, mugen, Orion, carson, bruder, klein i nikko do HPI ?? przeciez to sa konkurencyjne firmy :!: A tu sam pan piszesz o szacunku i honorze :lol: :lol: :lol: :lol:

to nie wszystko :lol:
zobacz sobie na dole strony po lewej..daj zeby zaznaczylo wszystko.....jest tam na bialo napisane:
hpi, samochody, RC,samochody zdalnie sterowane, zabawka, zabawki, auto, moto, buggy, wyścigi, rajdy, rc cars, tuning, nitro, off road, on road, monster truck, dtm, open, standard, modelarskie, modele, modelarstwo, hpi challenge, silnik, 4x4, terenowe, tamyia, serpent, associated, traxxas, ofna, mugen, Orion, hpi bodies, carson, bruder, klein.nikko, berchet, futaba, hobby, modele rc, multiplex, sklep modelarski, sklepy modelarskie, modele w akcji, humor, zabawa, promocje gwiazdkowe, zawody, konkursy, gry, wyścigi, filmy mp3, radio control, prezenty gwiazdkowe, prezent, mikołaj, gwiazdka, hpiracing, hpi racing, hpi

troche tez nie w porzadku, wiec panowie lepiej nie "licytujcie" sie tu ktory co zrobil tylko załatwcie to poza forum, bo az nie wypada

MALOWANIE KAROSERII AEROGRAFEM!

Tytuł:
PostNapisane: Pt sty 06, 2006 4:15 pm 
Raflee

Gratuluje... :D to pobilo wszystko co na tym forum juz widzilem :D

Wydaje mi sie, ze zamkniecie tego tematu bedzie najlepszym wyjsciem dla Pana FM, zeby sie cos jeszcze przez przypadek nie wydalo... :D

Wczoraj Pan FM był innego zdania, dzisiejsze newsy mogą to jednak zmienić 8)

Tytuł:
PostNapisane: Pt sty 06, 2006 6:53 pm 

Pan Rojna dał tu dobry przykład, pomimo że go nie lubię :D .

Teraz to mnie dopiero nie lubi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: So sty 07, 2006 12:00 am 

Nie było mnie cały dzień przy kompie i widzę ze sporo przegapiłem. :D
W temacie mówimy o wykorzystywaniu domeny hpiracung.pl i pod którą znajdowała się do wczoraj strona Pana Ochocińskiego i ofertą Xray. Swoje zastrzeżenia wyrznie opisałem na początku postu. Jeśli uważacie Panowie ze nie mam racji i popieracie takie działania to macie takie prawo tylko, do czego to prowadzi?

Na każdej stronie modelarskiej pojawiają się nazwy wielu firm i nikt o to niema pretensji.
Nigdy nie zwracałem np. Panu Rojna uwagi, że wymienia na swojej stronie nazwę HPI, bo też nie ma to żadnego związku z tym, co zrobił Pan Ochociński.

Strona Festiwalu i HPI to ten sam mechanizm, który automatycznie generuje w cyklu czasowym zmienne słowa kluczowe związane z modelarstwem znajdujące się na stronie festiwalu, HPI oraz w wyszukiwarkach internetowych. Powoduje to, że na stronach Festiwalu jak i HPI pojawiają się słowa związane z modelarstwem, których nieodzownym elementem sa nazwy firm
Tylko ze nadal nie ma to żadnego związku z tym, co zrobił Pan Ochociński.

Przy tej okazji mam pytanie do Pan Rojny.
Jaki jest Pana status w stosunku do firmy Traxxas bo słyszałem ze jest Pan też ich przedstawicielem w Polsce tak jak wielu innych firm. :D
Pod adresem traxxas.pl można znaleźć link do Pana strony – jak to jest ?
A może jest Pan członkiem jakiegoś klubu handlarzy domen razem z Panem Jackiem ?
Chłopaki nie przegapcie okazji bo Ofna niedługo się pojawi. !!! :D :D :D

Tytuł:
PostNapisane: So sty 07, 2006 12:15 am 

Nigdy nie zwracałem np. Panu Rojna uwagi, że wymienia na swojej stronie nazwę HPI

Wymieniam bo sprzedajemy produkty firmy HPI, panskie uwagi nie maja tu zadnego znaczenia.

Jaki jest Pana status w stosunku do firmy Traxxas

Nie jest to pana sprawa.

Tytuł:
PostNapisane: So sty 07, 2006 12:27 am 

ROJNA napisał(a):
Nie jest to pana sprawa.

Czyżby też mnie Pan nie lubił ???
Ile chce Pan za domenę trxxas.pl ?
Może ja też pobawię się z Wami domenkami?

Tytuł:
PostNapisane: So sty 07, 2006 12:44 am 

Rafał Malczyński napisał(a):
Gratuluje... :D to pobilo wszystko co na tym forum juz widzilem :D
Wydaje mi sie, ze zamkniecie tego tematu bedzie najlepszym wyjsciem dla Pana FM, zeby sie cos jeszcze przez przypadek nie wydalo... :D
Wczoraj Pan FM był innego zdania, dzisiejsze newsy mogą to jednak zmienić 8)

W przyszłości radzę poczekać na ripostę przed wyciągnięciem pochopnych wniosków.

Tytuł:
PostNapisane: So sty 07, 2006 10:40 am 

a na www.modelarskie.pl czemu jest taka duza biala wolna przestrzen??

moze temu :
www.modelarskie.pl napisał(a):
Dynamiczne widowisko. Prezentacja modeli w akcji humor zabawa praca sprzedaż promocje gwiazdkowe. Pokazy zawody konkursy gry wyścigi programy nagrody filmy mp3. Wystawa osiągnięć modelarstwa nowości. Zdalnie sterowane samochody samoloty helikoptery łodzie żaglowce okręty kolejki pkp kartonowe plastikowe figurki dioramy makiety latawce bilety na allegro.

Dziedziny:
budowa latawca, burago, czas wolny, czołg, czołgi, czołgów, depronowe, dtm, fms, fsr, futaba, h0, heli, helikopter, helikoptera, helikoptery, hirobo, hobby, kalkomanie, kartonowe, kartonowy, kartonowych, kolei, kolej, koleje, kolejki ho, kolejki TT, kolejowe, kolejowy , konradus, konstrukcje, konstrukcyjne, krążownik, latawca, latawce, latawce budowa, lokomotyw, lokomotywy, lotniskowce, model, makiety kolejowe, maly modelarz, miniaturowe, model, model 3d, model fan, model kartonowy, model partner, modelarska, modelarstwo, modelarstwo kartonowe, modelarstwo kolejowe, modelarstwo lotnicze, modelarz, modele, modele do sklejania, modele drewniane, modele kartonowe, modele kolejek, modele rc, modele redukcyjne, modele samochodów, modele żaglowców, monster, truck, multiplex, okręt, okręty, parowozy, piko, pl misc kolej, pl rec modelarstwo, plany modelarskie, plastikowe, poduszkowce, podwodne, podwodny, podwodnych, radiowo, rakiet,
repliki, samolotów, samolotu, samoloty rc, samoloty ultralekkie, servo, serwo, skala, skali, sklejania, sklep internetowy zabawki, sklep modelarski, sklepy modelarskie, składania, skrzydło, statek, sterowany, sterowanych, symulator lokomotywy, symulator lotów, symulator lotu, symulatory kolejowe, symulatory lotu, szkutnictwo, szybowiec, trumpeter, vectron, warhammer, figurki, wojennych, wolny czas, wycinanki, zabawa dzieci, zdalnie sterowane, żaglowiec, żaglowce, radio control

PATRONAT

PARTNERZY

Smak zwyciestwa smakuje lepiej po walce FAIR-PLAY

Tytuł:
PostNapisane: So sty 07, 2006 10:53 am 

[quote="Jakub Franek"]a na www.modelarskie.pl czemu jest taka duza biala wolna przestrzen??
Drogi Jakibie właśnie o tym pisałem kilka postów wyżej. Polecam uważniejsza lekturę. Czy też popierasz działanie Pan Jacka a moze w ogóle nie wiesz o czym tu mówimy ???

Tytuł:
PostNapisane: So sty 07, 2006 10:53 am 

Dość tego. Dyskusja jest równie jałowa jak i kazdy spór na forum. Temat proponuje wyjaśnić między zainteresowanymi i ewentualnymi ugodami lub wnioskiami podzielić się na forum. Wątek zamykam na kłódke

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3