Informacja na TH, ze czegos nie ma albo bedzie za miesiac albo jakos tak wcale nie musi byc prawda. Juz nie raz zamawialem u nich rzeczy, ktorych wg.informacji z www nie mieli na stanie! Tak tez bylo z moim SS, ktorego mam wlasnie z TH. Wracajac jeszcze do tematu zamowien z TH to nigdy nie zamawiajcie tego bezposrednio przez TH bo oni to wysylaja najtansza mozliwa droga czyli przez USPS (United States Postal Service) i paczki od nich zawsze trafia w Polsce na clo (dodatkowe 30% wartosci przedmiotu trzeba bedzie zaplacic do budzetu...). Z TH zamawialem juz kilkadziesiat razy ale przesylke bralem wlasna... To znaczy paczka szla do mojego ojca w NY a on to do mnie wysylal kurierem. Wychodzi 20USD drozej ale zawsze mam towar w ciagu maksymalnie 7-10dni! Przy zamowieniu lotniczym z TH idzie tyle samo (jesli masz szczescie) ale zawsze Ci dowala CLO!!! Jesli bedziecie cos zamawiac z TH to moge pomoc przy sprowadzeniu tego z USA bez zbednej biurokracji naszych urzedow. Dobry patent to dac komus paczke z TH na bagaz i wtedy to juz istna bajka bo cla na pewno nie zaplacisz i jeszcze wszystko dostaniesz do reki na Okeciu... Badz co badz Urzad Celny w Warszawie jest mi dobrze znany i niestety czasami cos musze im zaplacic bo sie doczepiaja do paczek z EBAY'a