Witam.
Właśnie dostałem paczkę od Rojny z reglem GM V4, pdłączyłem wszystko według instrukcji,ale po włączeniu mogę tylko skręcać koła ale nie reaguje silnik. chciałem ustawić regiel tak jak opisane jest w instrukcji (tzn. wcisnąć SET i po 3 sekundach dioda powinna zgasnąć, i po tym ustawia się przyspieszenie i hamulec..... ale dioda nie gaśnie...) nie moge wcale ustawić regla.... POMOCY !!!!!
Silnik to Venom Fireball 17x2
Akumulatorki LRP 3600Mah
Aparatura HiTec Aggressor i standardowe serwo.
BARDZO PROSZE O POMOC !!!
PS. (przepraszam ale jestem początkującym) Właśnie zauważyłem, że kabelek wychodzący z regla do odbiornika ma w sobie trzy kable... awejście w które ten kabelek podłanczam ma tylko 2 bolce.... trzeci kabelek nie jest do niczego podłączony..... w instrukcji pisze, że ten kabelek to "receiver Impulse".... może to przez ten kabelek nie działa silnik ?..... może ktoś wie jak to wszystko podłączyć żeby działało ?.....

ja już się załamałem.... ehhh.... pierwszy model i tyle problemów.... ale jak wreszcie zadziała po tylu problemach to będe miął 100x więcej zabawy
na odbiorniku mam 3 wejścia: Chanel 1, chanel 2, Battery.... wtyczke z regla podłanczam do "battery" do "channel 1" podłanczam serwo, a channel 2 jest wolne.......