Zmartwię Cię trochę jeśli chodzi o ten model. Co prawda jest to wersja z silnikiem bezszczotkowym, ale reszta wygląda identycznie jak w modelu sprzedawanym pod "marką" HY (
1/18 HY Model Savage - niemal identyczny model, różni się tylko "budą"). Podejrzewam, że to ta sama baza tylko pod inną nazwą, a jeśli tak jest to wymiana niektórych części będzie bardzo kosztowna, ponieważ: podwozie jest dłuższe od tego w oryginalnym RC18, około 0,5cm, ale dzięki temu nie wymienisz samej górnej, dolnej płyty lub wału, dodatkowo obudowy dyferencjałów mają inny kształt - więc jeśli pójdzie, któraś z tych części będziesz musiał wymienić wszystkie naraz. Wahacze zdaje się są minimalnie dłuższe ale powinny pasować zamienniki dla Asso. Co do reszty to bardzo fajną sprawą jest spora ilość aluminium, które dostajesz, wadą słaba elektronika (być może miałem pecha, ale u mnie aparatura - identyczna jak na zdjęciach z allegro - łapała straszne zakłócenia i regulator często odmawiał posłuszeństwa, chociaż podkreślam, być może miałem pecha

).
Co do samego modelu to w wersji szczotkowej również ma kopa i przyjemnie się jeździ (po zmianie aparatury i regulatora), więc biorąc pod uwagę cenę być może nie jest takim złym wyjściem - biorąc pod uwagę cenę nowego Asso, możesz od razu wziąć dwa, drugi na części (wersja szczotkowa zdaje się jest 100zł tańsza) oraz ewentualnie dokupić elektronikę lub "pożyczyć" z innego modelu jeśli takowy posiadasz).